אחכה עוד שבועיים ככה, ואז אני אלך לדיזל ואקנה איזה ג'ינס פצץ. אני רוצה גם לשים איזה משהו על היד, ראיתם את הצמידים החלקים היפים האלה (אחד שחור אחד לבן) ששמו התאומים ב"לא נפסיק לשיר"? תהיתי איפה אפשר להשיג...
אממממממממ...אז ככה: אני לובשת חצאית 4\3 של "no name" בצבעים של שחור כסף ולבן...היא ממש ספורטיבית כזו..ממש יפה!!!!!!! עם חולצת ספגטי שחורה רגילה כזו (של זארה),ושרשרת שקניתי באילת...כמו שריקי שמה במשחק החיים (על 2 סיבובים)..מ"פנינים" כאלה בצבע כסף...ממש יפה.... וזהו!!!!!! אה!!!!והתיק-רק סטיב......מתה עליו...בצבע אפור בהיר...
בתור אחד שסיים ללמוד לםני כמה חודשים (תלוי ממתי מתחילים לספור) אני אומר לכם שזה לא משנה מה לובשים ביום הראשון אלא מה לובשים לאורך זמן... כלומר מהוא סגנון הלבוש שאתם מתלבשים באופן כללי. לבוא ליום הראשון עם בגדים חדשים ונוצצים זה נחמד מאוד אבל כדאי להמשיך המגמה הזאת לאורך זמן כדי לא להראות ווואנבי כאלו. בקיצור תתלשבו תמיד יפה ותשקיעו ולא לעשות מאמצים רק ביום הראשון.
אני דיי חדש הייתי פה כמה פעמים אבל עדיין עכשיו לא הייתי פה פוווול זמן אני כול יום לומד וקורע ת'תחת בעבודה יש לי בגרויות ב17 וב19 נראה לי אני מתאבד.... אמא שלי לא מרשה לי לפרוש... קניתי פלאפון חדש וככה משכנתי ת'כסף על נסיעה לכינרת ואילת ביחד... אני עדיין לא יוצא או מבלה או עושה משהו כי עדיין לא מצאתי חיים וגם יש לי שאלה... עם איזה בגדים אתם באים ליום הראשון ללימודים עם איזה כדאי ללכת? לדפוק הופע רצינית ככה שכול מי שלא ראה אותי איזה שנה שנתיים ייפול או סתם לבוא רגיל?
פעם גם אני היתי קונה מראש בגדים ומתאמצת להראות מושלם ביום הראשון (גם בשבוע הראשון) כדי שכל השכבות מעליי ישימו לב שאני קיימת! אבל הנה עברו כבר 5 שנים ואני עכשיו בשכבה הגבוהה ביותר שכולם מנסים להרשים.. ורק לי אין את מי לנסות להרשים
... ובשבילו להראות מהממת.... אז אני יכולה לבוא גם עם פיג'מה מצידי כי אני לא שמה בשיט על אנשים בסקול שלי שלא ראו אותי כל החופש! כי אם לא נפגשנו אז יותר טוב ככה! אבל בכל זאת בגלל שאני אוהבת להרגיש טוב בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר אני יבוא יפה!