שרשור דמדומים

noaxxx

New member
מה זה אומר על דנה?

אם היא הגיעה לוילה במחשבה שהיא תתחבר דווקא לענבר וקרן. יכול להיות שהיא כמוהן, רכלנית וזוממת מזימות? למה בדיוק היא התחברה אצלן?

sivan513

New member
לפי הפרקים

ענבר היא דובון קטן וחמוד וקרן היא בחורה תמימה שנפגעה אז אפשר להבין אותה

Lichy7

New member
היא בדיוק כמוהן

ולכן (בין היתר) מבין החדשות אליה אני פחות מתחברת

didush100

New member
יו הם כאלה חמודים חבל על הזמן

אחותי וחברה טובה שלי גם אוהבות אותם אין הם הכי מעניינים בבית

יהודי31

New member
אין שם אששש... אין שם טיפת חום..

בין ליהי ובן.. זה נראה כמו שיחת זקנים בבית אבות..

דקל69

New member
רואים את הסלידה של ליהיא מהנשיקות, היא

מתאמצת מדי לרצות. גם מנקה את השפתיים בכל רגע אחרי נשיקה וגם מנסה להפסיק. בן לא קולט רמזים בשיט, אין שם שום להט, תשוקה או אפילו משיכה. ונראה מעבר לזה שהם ממש מתאמצים למצוא ענין אחד בשני. מעניין איך ליהיא היתה הערב אם היתה מועמדת עם דניאל וקרן. אבל הכל לטובה, העיקר שענבר מועמדת ותעוף כבר, גם זמנה של ליהיא יגיע והעונש שלה שהיא מועמדת כל שבוע להדחה. יוי, הכימיה שם לוהטת, שמישהו יקרא למכבי אש

didush100

New member
אני איתי אותם מתנשקים היום ואתמול

והיתה שם המון כימיה היא הכי בקטע שלו ויש מצב שאחרי התכנית דווקא הוא לא ירצה ולה יישבר הלב. ליהיא רחוקה מלהיות שחקנית היא אחת האמיתיות בבית וחבל שאנשים לא רואים את זה.

דקל69

New member
חחח, לא שחקנית? היא ברמה מאוד ירודה לעומת קרן

ובתאכלס היא יכולה לעבוד רק על דביל בנשים (שזה דפוס קבוע אצלו) כמו בן. כל הבנים כבר קלטו אותה מזמן ועליהם לא היתה יכולה להפעיל את יכולות התמרון האלה. לא גב ולא איתן היו מקבלים את הזגזוז הזה. היה קטע אתמול במטבח שדניאל וליהיא ניהלו שיחה. ,אני מתה עליו" וליהיא: "גם אני,, אני רק רוצה להיות לידו, וליהיא: " גם אני, וכדומה פתאום בן הגיע והיא ישר פתחה את המקרר והתחפרה בו שעה שלא יתקרב אליה. גם בערב הוא נישק את כל הבנות בלחי ולפני שיגיע לכיוון שלה היא ברחה מהסלון. וגן שלשום בלילה הוא נכנס אליה לחדר לחפש אותה והויא ישר ברחה לחדר ארונות,רק שלא יגע בה. לא נורא, בסוף היא סיימה איתו את הלילה. מחבבת אותו אולי, נמשכת אליו ממש לא! אם הוא לא היה יכול להציל אותה מהדחה אין סיכוי שהיתה מתחברת איתו כל החיבור נוצר מדחיפה של קרן ברגע שעדי הביעה בו ענין והיא פחדה על מקומה, וברגע שהגיעו החדשות היא התערערה לגמרי שמישהי תסתכל עליו ולא תהיה לה יותר תמיכה וגיבוי מימנו.

דקל69

New member
היא ממש נרתעת מהמגע שלו, לא מבינה איך היא

מסוגלת בכל זאת להיות איתו. השיחה שלהם מרדימה, מעייפת ומתישה אותי. אני אפרוש לפני שינסה שוב לנשק אותה ואצטרך לצפות במבע הפנים הסתום והנגעל בפניה. לילה טוב.

למעלה