שרשור דמדומים

niva99

New member
בדיוק כמו שקרן נראתה טוב

אחרי לילה עם איתן... אבל זה עבר לה חיש מהר.

KEEK

Member
אני אוהב את החדשות.. את כולן..

ממש מאסתי מכל הותיקות אני אוהב את הרוח שהכניסו כל החדשות לבית אני מקווה שבערוץ 25 יתמקדו עליהן יותר בעתיד כי עד כה המצלמה כל הזמן על המרמור של הותיקות

דקל69

New member
זה ישתנה לקראת ההדחה הבאה. החדשות יתחילו

לחשוש למעדמן והותיקות יתחזקו לגבי מעמדן. מה שכן, אולי החדשות יתעוררו כי בינתיים חוץ מדיבורים הן לא ישמו ולא קיימו כלום. היחידה שאיך שהוא מבצעת פעולה זאת חן. הבנות צריכות להבין שאיתן לא טיפוס ידיותי ולא יקשר בקטע חברי, גם גב לב, הבנות היחידות שירדו מהחדשות אלה כאלה שיהיה להם קשר עם הרווקים. בינתיים אני לא רואה שום אופציה של קשר לדנה עם אף אחד, וגם ונינה פשוט לא עושה כלום מלבד לנסות להיות מסתורית ולשיר מדי פעם. מור התחילה טוב, גם עניינה את בן, גם גב אהב את המראה החיצוני שלה וגם עם איתן היא פיתחה שיחות אבל קצת הטשטשה בגלל הפוקוס שתפסה ההדחה האחרונה. מיום שלישי ומצאת ענבר (אמן ובשעה טובה, להמשך התהליך בחוץ) ושיכריזו על הדחה חדשה הכל יתחיל להשתנות ולהתערבב.

izmeral1

New member
KEEK מה יש להם להציע. פוסטמות ברמות החדשות

חיים בדמיון. כולם על גב. איפה .הם ואיפה . הכוח לגב על ארבעה חחחחח דנה קמצ חכמה. אבל. חן פוסטמה חוצפנית. עוד תעשה בעיות לקרן. אבל קרן פשוט שחקנית ממולחת. אותה ונינה קרה כמו גוש מתהלך. ומי נותר. הכול הוולגרי. של המיסטיקנית" ההזויה אותה מור בלי קינמון. כול הרביעיה היא הבדיחה של העונה בעעעעעעעע ומליון בעעע. נכון יש עוד מכוערת ברמות עם הפה של קרסי הכלב הטוב רק הפה היה לא יפה. רקסי הוא כלב משנות השישים. זו ליהי. היא חייבת לשחזר את כול הפנים . פשוט לקצר את אורך הפנים. את הפה לבנות מאיזה פנים עגולות חחח וכמובן את עני הלטאה הצמודות להפריד. נחשל לא ניתן לעשות דבר. היא מזכירה את הסרט עם שר והבן שלה המעוות. שלא נדע. וכמובן סליחה מהאולקים. מכוערת. איך בכלל כאלה בחרות מרשות לעצם לכנס לתוכנית של תחרות ואיך ההפקה עיוורת. חסר בחורות יפות בארץ. לא מבינה. אז תחשבו איך אפשר לשפר פרצוף דוחה. אגב גם בן מכוער. אבל גבר לא תמיד צריך להיות היפה. ? לילה טוב. ( ענבר הביתה. העניים של ענבר הכי קרות.... והכי הזוי שהיא פוטוגנית. במציאות רחוק מזה כך היתה גם ענת פוטוגנית במציאות מנומשת ברמות וכמובן לא יפה. כתבתי שגם הוויתקות לא בצד של היופי.

didush100

New member
ועכשיו מראים לי את העציצים בבריכה

איזה הפקה מעצבנת!!!! למה לא מראים אותם? הם הכי חמודים בבית הזה

adiyon2

New member
אני אעדכן אותך

הם מספאים סיפורים זה לזה על אנשים בחוץ. לפתע הם התנשקו, ואחרי סשן של דקה וחצי נשיקות, היא מכריחה אותו להפסיק ומבקשת סיפור. רוצה גם תירגום של שפת הגוף, או שראית בעצמך שהיא לא ממש בעניין

didush100

New member
עכשיו מראים אותם

אם תוכלו לפתוח את הסאונד בחצר הבנים זה לא סרט אילם אני ממש אודה לכם

Lichy7

New member
חחח דידוש

את ממש בטוחה שאנשי ההפקה מבלים פה בפורום. פונה אליהם כל הזמן..

בוףברכה

New member
דנה..כמו אתי רק..ב../images/Emo54.gif...מה ששלך.."..שלך"..

ובלה..בלה..בלה...איזה..מתערבות..

didush100

New member
ההפקה עושה לי דווקא בחיי

מסתלבטים עליי חופשי עכשיו מראים לי את הנקבוביות שלהם בפנים נו תצלמו נורמלי למה אתם מעצבנים? אני פונה ללב שלכם חחחחח

למעלה