שרשור דמדומים

לונדרון

New member
יש חוזים ותוכניות עתידיות, אבל אי אפשר לדעת

אם יהיה מימון נוכח הרייטינג הנמוך בעונה הזו.

sivan1237

New member
כי ערוץ 10 השקיע הרבה כסף בבית הזה

בטוח יהיו שם פורמטים חדשים..

izmeral1

New member
חברים חברות. יש מצב שדניאל תשפיע על איתן?

לתת לו כמה מילים לגבי ההדחה. .ואם ויש.- כך זה הולך דנאיל תעזור קצת לאתי. כי היא לא סובלת את ענבר- כמו שלכולנו מעס בה. והעיקר.ענבר סולדת מדניאל. גם מקנה הרבה לקרן על האיחוד שהם נמצאים בו. אתמול ענבר אמרה לקרן. אני לא מאמינה בדניאל. והיא לא אמיתית. ועוד דיברה רע על דניאל. מכאן תבוא הישועה לגבי אתי ? איתן לא בעד ענבר. עם חשש קטן. וכמובן אורן גם ובן. בצד של ליהי. וכול מה שקשור לליהי הוא תומך. קרן חברה שלה? וכך גם ענבר? יוני לא סובל את ענבר.בכלל. כתבו פה שהוא כן מחבב אותה. הוא אמר לפני שבועיים שהיא כול כך ריקנית מתוכן- ותמיד בוריח ממנה. והיא לו שפחה את רוב המיץ שלה. םשוט נגעל ממנה ואיך היא מנהלת את החיים שלה? לילה טוב.( אני מקווה שההפקה תתערב ותעשה צעד שהיא תלך. גם להפקה יש יד והזרוע ארוך. ולתת לאתי עוד קצת. ואני תיקווה שכול החדשות תעוף מהר. הם גם דוחות גם מכוערות ברמות. אין נשיות אין קלסה ואין ואין הכול פחחחח.

klapim

New member
אוי כמהקנאהישלך

החדשות בכלל לאדוחות ובטח לאמכוערות כולן חמודות ומתקות אאולי את מכוערת ברמות ולכן את מתנהגת כך מקנאה

izmeral1

New member
KLAPIM נראה שאת האדם הכי בזוי כאן

ויחד הכי מכוערת ברמות. את פונה לאדם שהוא .אני דוגמנית מרוב היופי שלי. דיגנתי. עד גיל 16- לבית אופנה ידועה בצרת. וזה רק למען אחותי היקרה. תמונות שלי אצל דנייל ממקו. וכמובן גם אילנה. .ואין לי צורך להציק עמצי כאן. הרבה ראו את התןנות שלי. בפורום של האח הגדול. ואני לא מוכרת כאן שטיות מקינאה. פשוט מאוד הולך כך בעולם- לצורך תחרות של סוג כזה. הוא לא פחות מתחרות יופי. כאן מי זו הכי חתכה היא המצליחה? לפחות מחינה חיצונית המארה תמיד חשוב. אז כאן הם חמודות אבל לא מספיק. כדי להיות תחרותית. זה המסר. וכול מי שיפה כאן יסכים איתי בכול מובן המילה חד משמעי. ובטוח שאת/ה מכוער כדי לכתוב לי תגובה כזו. ואני מבקשת לכי לעזזל עם הידע שלך ובי אף אחד לא יכול לפגוע. אני כאן לא כותבת על אנשי הפורום דבר אחד שהוא רע. על התוכנית בלבד. לצערי לא כול הבנות שם מאימות להיות על המסך ובטח.לא במקום תחרותי. גבר שורק רק ליפיופות והם לא עובר מעבר חד. נכון לא תמיד היופי הוא הכול. אבל היום יש יופי ויחד גם חוכמה.

izmeral1

New member
תיקון והההודעה בהקלדה ברורה.....

KAPIM את פונה לאדם שהוא היה דוגמנית. זו אני. עד גיל 16 לבית אופנה בצרפת.וזה רק למען אחותי היקרה מעצבת אופנה -ענקית- וזה מרוב היופי שלי ושבי.. .... ואין לי צורך להציג את עצמי כאן בשבילך . וכמובן אני לא למכירה נקודה. אז תעשי קצת שיעורי בית. ואז ? את יכולה להביא את גובתך המכוערת. אני מאמינה שאת באמת מכוערת גם בליבך. המסר שלי הוא הרבה להפקה למה לא נותנים מקום ליופי היפה הישראלי. שיש לנו הרבה ממנו. ובכול הודעה שלי מיינתי על בנות ישראל. כמה הם יפות. -יחד מה לעשות יש גם כאלה לא מושלמות. ועל כן היה מנוע. להציג אותה. לקונצפט שכזה שהוא תחרותי.

KEEK

Member
כבר אמרו שתהיה עונה 2

קראתי על זה לפני שבועיים בערך נאמר שלמרות הרייטינג הנמוך תהיה עונה שניה

אים כך שמוטי רייף והמשפחה שלא מוזמנים בא גם ה

המשפחה של קרן תהנן כי אנשים שפויים לא יראו פעם אחת נופלים בפח לא פעמיים אים מוטי רייף רוצה כסף שיבקש הלוואה מהבנק לא מהצופים

Lichy7

New member
כנראה שתהיה

הם שכרו את המבנה ל 5 שנים, כמובן במטרה להריץ עונה אחר עונה. לדעתי תהיה עונה נוספת שתכלול כמובן (ולפני הכל) שינויים בפורמט, אולי שינויים בצוות ההפקה, ובטוח שינוי דרסטי ברמת הליהוק. את הטראומה של איתן הם יזכרו לעוד הרבה מאוד זמן. הוא היה האחראי הראשי להרס העונה הזו

KEEK

Member
זה לא יהיה כזה מסובך

פשוט לראות את כל מה שהם עשו בעונה 1, ולעשות בדיוק ההפך בעונה 2. חוץ מהמיקום והבית לא הייתי לוקח שום דבר מהפורמט הזה.

לדעתי הקונספט הוא הבעייתי

לאיתן יש חלק קטן מאוד באי הצלחת התוכנית, מה הוא אשם שהוא בחור ערכי והיה לו קשה לנהל מערכות זוגיות במקביל כשהבנות כולן גרות יחד איתו. מבחינה רגשית , זה פשוט בלתי אפשרי נ הנה, הביאו את גב גם הוא מתקשה לג'נגל בין כמה בנות,מי שחשב על הקונספט הזה הוא סוטה
. אנחנו לא ארצות הברית, עדיין. יש משהו מאוד אכזרי בתוכנית הזאת שגובל בהתעללות בבני אדם, לא סתם הפסיכולוגית היא חלק מהתוכנית, הקושי הנפשי / רגשי עצום. גם לאיתן וגם לבנות שמעורבות איתו רגשית נעשה עוול, אף אחד לא חשב שם עד הסוף לסצנריו של מה קורה אם הרווק באמת מתאהב ונשארו עוד חודשיים לסיום התוכנית? הוא אמור לזייף רגשות? לרמות את הבנות האחרות שיש להן עוד צ'אנס........לא ברר. אם לא ישנו את הקונספט - 'הרווק פוגש את האח הגדול', לעולם לא ישיגו רייטינג גבוה.

adiyon2

New member
לא בטוח

עם הרווק הנכון זה היה עובד. האם כשאת אומרת שאנחנו לא ארה"ב את מתכוונת לפתיחות? אני חושבת שאנחנו מתקדמים כמו בארה"ב אנשים עושים סקס בטלויזיה מול ההורים שלהם והאחים שלהם. לאן יש עוד להתפתח? אם היו מביאים את הרווק המתאים, זה שהיה מצליח לג'נגל בין הבנות, זה היה עובד. אני אוהבת את הרעיון. נכון שהמעמסה הרגשית על המשתתפים היא עצומה, אבל מי הכריח אותם להשתתף? זו בחירה שלהם, לא?

איזה עונה הבאה אנחנו מתחרטים על כל רגע שאנחנו

היתחלנו בכלל לראות את התוכנית ריאלטי המבוימת בכיכובו של מוטי רייץ והשחקנים גב וקרן הגועלית שמעוררת בחילה בקרב הצופים

sivan513

New member
צודקות

חתיכת פוץ שיעוף יחד עם הבנות גם ככה, אין יותר טעם שיישאר

בוףברכה

New member
איך..הבנות התחילו..לרחם על עצמן..ההוא לא קרא

לי...זה לא שאל לשלומי.........זה בלו-PET.....אלה בחוץ... ראה אותי בוכה..ו..לא בא...(תפס חZק..בוילה..

למעלה