10 שירי השנאה הטובים ביותר

West Doll

New member
כפרות על המלכה../images/Emo47.gif../images/Emo236.gif

אין על השיר הזה
אני זוכרת שהייתי במוזיאון הלואיוול סלאגר רק כי חיפשתי איזשהו איזכור לקרי! וכמובן שבהול אוף פיים שלהם היה את המחבט של קרי חתום ואת הדף המקורי עליו כתבו את השיר
רק בשביל זה היה שווה לשלם איזה 50 דולר בכניסה למוזיאון הזה
|לואיוולסלאגר| (אמאלה שנה לקח לי לחפש את התמונה הזאת
)

LeAnnDylan

Well-known member
ידעתי שזה יותר מידי סקסי בשביל להיות את../images/Emo69.gif

אחחח כפרע על הג'ודי ניר מוזס שלום הזו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 2 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
מירנדה למברט
מה:
Kerosene, Crazy Ex Girlfriend, Gunpowder and Lead
מתי:
03/10/2005 - Kerosene 01/05/2007 - Crazy Ex Girlfriend 14/01/2008 - Gunpowder and Lead
איפה:
Kerosene- http://www.youtube.com/watch?v=SRtmXF3zLS4 Crazy Ex Girlfriend- http://www.youtube.com/watch?v=c5dSHbScQAw Gunpowder and Lead- http://www.youtube.com/watch?v=Bb2VVHP3J6w
השיטה:
שריפת ביתו של האקס, התנכלות לחברות הנוכחית ובמקרי הצורך הקיצוניים- אלימות המלווה בכלי נשק. מירנדה למברט היא המלכה הבלתי מעורערת של שירי הנקמה, השנאה והמרמור של מוזיקת הקאנטרי. גם העובדה שהיא מאורסת ומסתובבת עם קרי אנדרווד מה שאוטומטית מוריד את ערך המניות שלה לחצי (אלא אם כן היא מתחברת איתה כדי לנצל אותה ואז היא שוב בראש הרשימה...
) לא פגם ביכולתה המופלאה לייצר להיטים כמו שלושת הנ"ל שהתקשינו לבחור רק באחד מהם למצעד לכן החלטנו לאחד את כולם למקום אחד. אז מה יש לנו כאן בעצם? בשיר הראשון מירנדה בוחרת לשרוף את ביתו של האקס שבגד ושיקר. צעד מעט קיצוני אך אם הוא לא קיצוני מספיק עבורכן כמובן שיש גם את Gunpowder and Lead בו מירנדה לא מבזבזת זמן על הרס חפצים אישים ופשוט נכנסת לחנות הקרובה לביתה, קונה רובה צייד ומחכה בשקט ובציפייה דרוכה ומורטת עצבים לאקס המכה שיחזור הביתה. "האגרוף שלו גדול אך הרובה שלי גדול יותר..." מתרברבת מירנדה. בשיר האחרון והכי פחות "הארד-קור" מירנדה בוחרת לכנות את עצמה כאקסית משוגעת ולהיות הסיוט של כל בחור. היא עוברת בכל הבארים בעיר כדי לחפש אותו, כשמוצאת את לוחית הזיהוי של רכבו לבסוף היא מחליטה לעורר מהומה בבר ולהשפיל קצת את הבחורה החדשה שלו... Just for the heck of it נואש? קצת מספק? מאוד!
קטעים נבחרים מהשירים: Kerosene Forget you high society, I’m soakin’ it in Kerosene Light ‘em up and watch them burn, teach them what they need to learn Crazy Ex Girlfriend Well I started throwin' things and I scared folks half to death I got up in his face and smelled whiskey on his breath Didn't give a second thought to being thrown in jail Cause baby to hammer everything looks like a nail And I was mad as hell Gunpowder and Lead I'm goin' home, gonna load my shotgun Wait by the door and light a cigarette If he wants a fight, well now he's got one And he ain't seen me crazy yet

Guncrazy

New member
פלאשבקים לרשומה מסוימת בבלוג מסוים. מישהו?

למה יש לי הרגשה שאני יודעת כבר מה המקום הראשון
אבל נו, לזכותך יאמר שאז הגיע להן וגם היום

LeAnnDylan

Well-known member
טוב גם את לא נחשבת

את זוכרת דברים שאמרתי ב-97
ככה זה מעריצים שוע1

הכי לא מפתיע

פור דה רקורד אומר שבעיני קרייזי אקס גירלפרינד הכי הולם את השרשור (במקרה שהיה צריך לבחור אחד וכאלה...
)

West Doll

New member
יא גם אני אמרתי!!

וצליל כזה "מה, אבל זה דווקא השיר שהכי פחות חשבתי עליו
"

West Doll

New member
מירנדה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אני הכי אוהבת את קרוסין
אבל כמו שאמרתי, לשרשור הזה נראה לי שקרייזי אקס הכי מתאים
אבל כמובן שאם אפשר לקבל את שלושתם זה תמיד טוב יותר
(אני עדיין כועסת שלא הסכמת גם לקרי לשים שני שירים! מירנדה עדיין הייתה זוכה ברוב
)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif מקום 1 ../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

מי:
דיקסי צ'יקס
מה:
Goodbye Earl
מתי:
20/02/2000
איפה:
http://www.youtube.com/watch?v=yDWSYfAfJ8M
השיטה:
רצח במקום הראשון שלנו, באופן לא מפתיע נמצאות בנות הדיקסי צ'יקס בשירן עטור הפרסים – Goodbye Earl בו הן מגוללות את סיפורן של שתי חברות טובות – וונדה ומארי-אן. וונדה התחתנה עם ארל שאחרי שבועיים נגלה טבעו האמיתי כשהחל להכותה ולהותיר לה חבורות צבעוניות בכל חלקי הגוף. אחרי שצו ההרחקה רק גרם לוונדה למצוא את עצמה בטיפול נמרץ החליטו החברות שארל חייב למות. הם סיממו אותו, דחפו את גופתו לתא המטען, נסעו הרחק משם והשליכו אותו לנהר. לא שזה שינה למישהו כי אף אחד לא התגעגע לארל... ומה בדבר הבנות? הן פתחו דוכן ריבות לצד הכביש המהיר...
קטע נבחר מהשיר: Well it wasn't two weeks after she got married that Wanda started gettiin’ abused She put on dark glasses, long sleeve blouses And make-up to cover a bruise

Guncrazy

New member
הן פתחו דוכן משמש../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif

הכי מקום ראשון
והווידאו של השיר הזה זה הדבר הכי מצחיק אבר! מי שלא ראה חובה חובה חובה!!

למעלה