למה כל הפורום הזה חושב שאני בת ../images/Emo46.gif
כן, זר לי הביטוי. אנחנו צריכים קודם כל לחשוב על עצמנו ורק אח"כ על הומניות. אני מקבל את הדעות השונות. אני מקבל אם תגידו "לא טוב לישראל להתיישב ביש"ע כי זה פוגע בבטחון, מעצבן את הפלסטינים ואז הם ישלחו לנו מפגעים, סתם בזבוז של כוחות הצבא על שטח קטן" וכו'. למען האמת אני לא הייתי נגד ההתנתקות. אבל הדבר האחרון שצריך לעניין אותנו זה ההומניות של הפלסטינים. לא אנחנו סירבנו להסכם החלוקה ב-48', לא אנחנו התחלנו את מלחמת ששת הימים ויום הכיפורים. ובלי קשר, בעיה שלהם. אני בטוח שאם המצב היה הפוך (בעצם, זה היה הפוך כבר) אף אחד לא היה מניד עפעף כדי לעזור לנו, מה אנחנו צריכים להיות שומרי השלום בעולם? אם אלוהים (שאני לא מאמין בו דרך אגב) משמיד 1,500,000 פלסטינים ובתמורה אנחנו מקבלים שלום ושקט, אז אני אגיד שאלוהים הוא טוב לב. מה לעשות, יותר חשוב לי המצב שלנו מהמצב שלהם, גם בהפרש כזה. כמובן שאני לא רוצה שאנחנו נשמיד סתם ככה אנשים, כי זה רק יזיק, אבל אם אני אדע בבטחה שזה יעזור ושזה לא יגרום לכולם להיות נגדנו ויכניס אותנו לצרות יותר גדולות עם סוריה, לבנון ואפילו מדינות המערב אז אני לא אתנגד. קודם כל תחשוב/תחשבי על עצמך ורק אח"כ על האחרים, ואפילו רק אח"כ על האויבים.