איזה כיף ...

One Echoe

New member
תלוי.

אם הייתי יודע שזה מועיל למהלכים המדיניים, ברור שהייתי משלים עם זה. לא גירשו אף אחד, פינו אזרחים משם בהחלטה דמוקרטית.

LordOfSpells

New member
אני ייסדתי דת חדשה.

שאומרת שכל העולם שייך לכל העולם ועכשיו כל העמים שווים, וכל החופשים שווים, וחיי כל אדם שווים, ואין דבר כזה יותר "מלחמה", כל הקורא לשנאה הוא פושע. כתבתי את זה על על החול. והאלים שאני מאמין בהם הבטיחו לי שכל העולם שמור בשבילי למשול עליו, ושמי שלא מציית לי צריך לשבת על כסא הפוך. הטיעונים של ךגורמים לי לבכות מחוסר הרציונליות שלהם. זה בסדר שאת מאמינה בהם, זה לא בסדר שאת משתמשת בהם כנימוק וכמשוה שנותן לנו זכות להתיישב פה.

One Echoe

New member
אז תקבלי את זה

שגם אין את האפשרות לחזור לגוש. חאלס כבר להיות פאנטיים. אין אפשרות, ואין טעם. ואגב, רק שתדעי שבאיזשהו אופן גם כשבאנו לכאן " העפנו " את מי שהיה כאן...אבל זו לא הייתה אשמתינו כי רצינו הסכם שלום, והם התחילו את המלחמה. ולסיום, תמונה

ההודעה שלך בכלל לא לעניין

מנהלי האתר, גם דברים כאלה צריכים להמחק. -מנחלולים? אני שמחה לראשונה בחיי להסכים עם "אבנר בן מנחם" אין שום הבדל בביטויי הגנאי. -הרב כדורי מסמל להמון אנשים בפורום משהו שהוא מעבר ל"זקן וסנילי" חבל שאתה לא מכבד אתם -מתנחל הוא לאו דווקא אדם חובש כיפה, ולא כל מתנחל חובש כיפה היה מעורב באירועים האלימים. אסור להכליל ציבור שלם בגלל מעשיהם של קומץ, ואני בטוחה שבנסיבות מסוימות ואחרות היית גם תומך בזה. בקיצור, אני אומנם מסכימה שההתנתקות הייתה דבר טוב וחיוני ובחלק מההודעה שלך הסברת גם למה רק חבל שירדת לרמה כזאת כי זה נושא מאד רגיש לחלק מהאנשים שהם גם במקרה חלק מהעם שלך לא במקום להיות כל כך אדיש לסבלם, ולהיות ער לסבלם של הצד השני.

One Echoe

New member
צפוי.

ציפיתי שמישהי כמוך תנסה למצוא " סתירה ". אני מסכים עם כל הדברים, ובמחשבה שנייה נופר צודקת בדרך שבה זה נאמר.

הבעיה היא...

שאני רשמתי הודעה פוגעת, ידעו למחוק אותה ולחסום אותי. ששמאלן רשם את זה. זה כבר כמה ימים ואין תגובה של המנהל שזה פוגע. אז ככה אי אפשר שמנהל הינהל פורום שכל מה שטוב לו אז הוא משאיר וכל מה שפוגע אז מוחק

One Echoe

New member
זו כבר לא בעיה שלי.

אני לא מנהל... שלח לו מסר, תתלונן עליו, תעשה מה שבא לך.

למעלה