איזה כיף ...

dikla88

New member
יואבבבבבב

באמת שהשתדלתי לא לשפוט אותך במחיקת הודעות והבנתי שיש גבול וצריך למחוק.. אבל אתה ממש לא בסדר שנתת להודעה כזו שרשור רציני שכזה ממש לא בא לי להתייחס להודעה העלובה והמגעילה נגדנו ונגד המתיישבים אבל דבר אחד מאוד הציק לי וזה הזלזול בכבוד הרב כדורי אין לאף אחד ולא לכותב ההודעה זכות לזלזל באדם כזה בדיוק כמו שלא הייתם רוצים שנזלזל במישו אחר מהשמאל שאתם תמיד זועקים על כך שמזלזלים בו ומוחקים מיד הודעות כאלו... בושה וחרפה!!! אנא ממך תשתדל להיות באמת אוביקטיבי... ולך כותב השרשור גועל נפשששש!!!!

One Echoe

New member
אז איך את יודעת מה רצונו?

אולי הרצון שלו זה בכלל לאכול במבה כל היום?

One Echoe

New member
לא כתוב שם מה אלוהים רוצה.

ואינכם יכולים לדעת אם זה בכלל אמיתי. אם אלוהים קיים, לדעתי הוא אוכל במבה.

רולדההה

New member
אין סיכוי! ../images/Emo98.gif

הוא צופה בשידורים חוזרים של חברים ומשתעמם נורא. >< אני מאמינה באלוהים, אבל הפאנטיזם הזה בהחלט מוגגזם. די, די לחשוב שהכל נעשה בדברו, שלכם אין שום אחריות על עצמכם. התלות הזו באלוהים, הסירוב להבין שאתם אלה שאחראיים למעשיכם, זה משגע אותי. ה' לא כתב את התורה, בני האדם כתבו אותה ולכן אין היא נחשבת כלל וכלל. סתם עוד ספר מיסיונרי.

לא קראתי

ולא למדתי אבל על רגל אחת אמרו לי שהיא מסתכמת ב "ואהבת לרעך כמוך" שיקרו לי? כי מה שאת אומרת קצת סותר את זה...

לא מקבלת.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

הגוש זה חלק מהארץ ואנחנו נחזור להתיישב בו בע"ה, ואני לא פאנטית, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל מפה זה מתחיל- אנשים אומרים על אנשים מה שהם לא ואח"כ מתפלאים למה הם יוצאים נגד זה... לא העפנו מפה אף אחד, באנו להתיישב בנחלת אבותינו (ונחלתנו כמובן), ולכן במובן הזה כולנו מתנחלים.

One Echoe

New member
אבל גם מצרים וירדן

הם חלק מהמדינה שלנו. למה שלא נתיישב שם? יש לך הוכחה שהיינו כאן לפני מאות שנים?... אני לא חושב שאנחנו מתנחלים. או כובשים. אבל אין לנו שום טעם ושום רצון לחזור לגוש. --אנשים אומרים על אנשים מה שהם לא ואח"כ מתפלאים למה הם יוצאים נגד זה-- לא הבנתי למה התכוונת בזה. אבל את בהחלט פאנטית אם את רוצה לחזור לגוש קטיף.

One Echoe

New member
כן, גם את.

כל מי שתומך בהתנחלויות. ובמיוחד-כל מי שרוצה לחזור לגוש קטיף. הוא פאנט שלא מחובר למציאות היומ-יומית במדינת ישראל.

קראת תנ"ך פעם?../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

כי בנ"י נכנסו לפה וכבשו את הארץ עם יהושוע, הארץ הזאת הובטחה לאבותינו אברהם יצחק ויעקב, ועפ"י תורת עם ישראל ארץ ישראל שייכת לעם ישראל, ויש מצוות בעניין בניין ויישוב הארץ, ולכן אנחנו בעצם יושבים פה... ואם הערבים רצו את הגוש וקיבלו אותו, רצו את הר הבית וקיבלו אותו, רצו קצת מירושלים וקיבלו אותה, ירצו עוד ועוד שטחים.. אז.. אולי פשוט נרד מהארץ? נלך לאוגנדה, נחפש פיתרון.. העיקר שלערבים החסרי כל תהיה מדינה.

רולדההה

New member
אה, הם כבשו אותה? ../images/Emo98.gif

נו, מילא. עקרונית, אם הם כבשו, אז לי אין בעיה עם זה. אבל גם הערבים עשו פעולה של כיבוש האזור ההוא, ועכשיו הוא שלהם.

One Echoe

New member
כן, קראתי תנ"ך.

וחלק מארץ ישראל השלמה זה ירדן ומצרים. אנחנו יושבים כאן בגלל הציונות באירופה... וגם בגלל השואה. מצידי שהיינו מפתחים את הארץ באוגנדה, אבל אנחנו כבר פה, ואין שום סיבה לרדת מהארץ. וגם לא לכבוש את גוש קטיף שוב. הגיע הזמן לעשות שלום.

יוֹאב

New member
תקני אותי אם אני טועה

אבל הקב"ה הבטיח את המדינה הזו גם לישמעאל, הלא כן?

אה, ודבר נוסף..../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אם היו מעיפים אותך עכשיו מהבית שלך ומכניסים במקומך מישהו אחר, היית משלים עם זה? אם זה היה קורה לי אני הייתי רוצה לחזור אליו... ככה זה עם גושקטיף, לקחו לנו אותו, גרשו אותנו, מסרו את השטח לאוייב ועוד מצפים שלא נרצה לחזור לשם?

למעלה