סיפור שכתבתי...

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifחחח חמוד! אבל זה היה ממש ארוךךךךך../images/Emo26.gif

rikikiki

New member
../images/Emo217.gifפרק 7

"אההה.. אממ... להה... אמ.." גיאורג התחיל לגמגם במבוכה. הוא משך באצבעותיו את השיער הרטוב אחורה והמגבת החליקה במורד רגליו. "אמרת לכם שהוא הכי שעיר בלהקה!" צעק טום וכיסה את פניו תוך כדי צחוק מטורף. "לפחות יש לי יותר מ2 שערות על הגוף" אמר גיאורג בהתגוננות והרים את המגבת. "תתלבש כבר!" גיחך גוסטב בבישנות ודפק לעצמו את הכרית בראש. "נדפקתם לגמרי!" ביל אמר משועשע מהמרפסת. "מתי הגעת למרפסת?" שאל דיויד. "כשהייתם עסוקים בלבחון את השערות של גיאורג" אמר ושאף מהסיגריה שלו. כולם צחקו. גיאורג רץ עם המגבת לשירותים ויצא לבוש אחרי שנייה. הוא פתח את המקררונצ'יק (המקרר הקטן- מן הסתם) והגיש בירות לכולם. "מה הסיפור עם המפרט הזה? הוא לא מוכר לי.." אמר דיויד ולקח לגימה עדינה ונשית מהבקבוק שלו. טום לגם בברוטליות, ותקע גרעפס אחרי זה. "איוו! טום!" אמר ביל כשהוא נתן לו אגרוף והתיישב ליד גיאורג. "הא?" הרים גיאורג את עיניו מהבירה. עיניו נפגשו עם של ביל, ושנייהם הביטו לצדדים.. הם עוד היו נבוכים מהמחשבות הרועשות מידי של גיאורג. "תזכרו, אנחנו יוצאים מהמלון מחר ב6:00 בבוקר! ביל וטום, אם אני אצטרך להעיר אתכם עוד פעם, אני לא ארחם עלייכם ואני אאנוס אתכם ללא רחמים!" אמר דיויד ושקע בבירה שלו. "למה שתאנוס אותם?" גיאורג שאל מופתע והמום בו זמנית. "גיאורג. אתה חמור" אמר גוסטב והשמיע נחרת צחוק קטנה. "מה עשיתי עכשיו?" גיאורג שאל ביבבה "אתה מדמיין דברים, אף אחד לא דיבר על אונס" גוסטב אמר ושנייהם הביטו בביל, דיויד וטום שנפלו מהמיטה מרוב צחוק. "טוב.. דיי להתנחלות!" גיאורג אמר ודחף אותם מילולית, החוצה. הם יצאו והוא התיישב על המיטה מבולבל. ושמע את צחוקם במסדרון. בחדר של ביל: הוא התיישב כל המיטה והוריד את החולצה. מול המיטה הייתה מראה מאורכת. הוא הביט בה באושר ילדותי וחייך לעצמו. הוא הזיז את השיער בכל מיני צורות ועשה פוזות. הוא מתח את הבטן הקטנה והחיוורת שלו וליטף את הכוכב.. הוא הרגיש ריק מרגשות.. היה לו קשה עם הבטן הזאת.. הוא לא אהב אותה. הוא התבייש בה. זה היה הדבר שאפילו גיאורג וגוסטב לא ראו בדרך כלל.. הוא כל כך התבייש בה שהוא דאג שתהיה מכוסה כל הזמן. לאחר מכן הוא הביט בפרימהייט 89. ליטף את הקעקוע עם ציפורניו הארוכות. הייתה לו צמרמורת. הוא קם לסגור את החלון בחדר ונפל אחורה בכובד ע''י דמות כהה. "לאן אתה חושב שאתה הולך?" הדמות שאלה. ביל חייך חיוך דק ומשך את הדמות עליו.

dirty look

New member
עעאעאעאעא!!!

את קרועה!!!! ""אמרת לכם שהוא הכי שעיר בלהקה!" צעק טום וכיסה את פניו תוך כדי צחוק מטורף." הרג אותי לגמריXDD אני פה על הרצפהXDDDDDDD והבטן של ביל? מה הבעיה איתה?OO יש לו בטן שקסית!@$%^*$$###%

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif ../images/Emo13.gif

קורעה? חחח אין לך מושג כמה שאני לא XD אבל תודה.. חחח ובקשר לבטן שלו- תשאלי אותו, לא אותי XD

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif נייט XD

אבל קראתי את זה באיזה פיק וקיבלתי השראה

MAY STAR

New member
דיי נו יא רעה אחת!

איך את עוצרת בדיוק במתח!!1 אני עוד שנייה מתה פה!!!!!!!!!!!!! מתי את מפרסמת עוד פרק???? דיי נווו אני לא יכולה לחכותתת!!! דורש המשךךךך!! אויי סורי על החפירה =\ ביי :)

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif חחח..

פרק 8 עוד בכתיבה.. אבל הרעיון קיים.. שפוט אין לי זמן לסיים אותו ואת 9. שמחה שהצלחתי למתוח אתכן

florit11

New member
אם את לא מביאה המשך, אני רוצחת אותך!

לע... אני 3> אותך... אבל עדיין: המשך!!! אני במתח!!!

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif XDD

גם אני אותך. שמחה שאת במתח. המשך יבוא בקרוב..

animfanatic

New member
מנסה גם איזשהו פיק שכתבתי משיעמום

שם הפיק: אהבה במבחן. דמויות: טוקיו הוטל, דיויד, אנדרס, היידן (דמות ראשית), מלאני (חברה של היידן) אולי יהיו עוד. עדיין אין לי המשך כי אני כותבת כשעולה לי משהו לראש כרגע זה מה שיש לי ויש לי בראש גם את הסוף אז אני מקווה שיהיה לי מתישהו גם האמצע...
מקווה לקבל תגובות, הערות וכל מה שבא! פרק 1: לא חשבתי שהם יעשו לי את זה, ועוד שני אנשים שקרובים לי. יצאתי מאולם החזרות בכעס ושמעתי את ביל קורא אחרי. "היידן! חכי רגע!" התחנן ביל והתחיל ללכת אחריי. "ביל, אתה לא במצב שאני אוכל לרחם עלייך עכשיו אז תחסוך לעצמך כאב רגליים ותעזוב אותי" אמרתי עצבנית יותר ממקודם. הושטתי יד כדי לעצור מונית וביל נעמד מולי. "היידן תפסיקי את מתנהגת כמו ילדה, בואי נשב ונדבר" הוא אמר ונראה יפה יותר מתמיד. לא נתתי ליופי הזה להשפיע עליי ופתחתי את הדלת של המונית שנעצרה לידי. "הייתה לך הזדמנות לדבר איתי במקום לעשות לי את ההצגה הזו שם בפנים ולא עשית את זה" אמרתי וסגרתי את הדלת. כאב לי לראות אותו עומד שם ככה כשיורד גשם בחוץ הוא נראה כמו כלבלב שזקוק לבית חם, אבל לא יכולתי להסתכל עליו אחרי מה שעשה לי. "לרחוב הנדנבורג 43 בבקשה" אמרתי לנהג המונית והתחלתי לבכות. "איפה היא?" שאלו גוסטב ואנדרס. "נסעה" אמר ביל וגרר את עצמו לחדר ההלבשה. הוא נראה כאילו עברה עליו משאית, הוא היה ספוג כולו מלמעלה עד למטה. גיאורג שכנראה נרדם לרגע התעורר כששמע משהו נשבר בחדר ההלבשה. "טוב, ביל זה לא יעזור לך עם תתפרץ ותשבור דברים" אמר גוסטב. "תן לה כמה ימים" הציע טום. "כמה ימים לא יעזרו. אתם מכירים אותה" אמר ביל והתיישב עם הבגדים הרטובים על הכיסא מול המראה. "היא לא תרצה לראות אותי בכלל ובעוד כמה ימים אנחנו טסים לקצה השני של העולם" אמר ביל וניקה את הפנים מהאיפור שבקושי נשאר. גיאורג הצטרף לחבר'ה קצת הפוך. "אני לא רואה מה לא היה בסדר פה. כל בחור היה עושה את זה רק כדי לראות אם יש טעם להמשיך בקשר או לא" אמר אנדרס. "אני לא כל בחור" אמר ביל ונכנס למלתחה להחליף לבגדים יבשים. "אל תעשה מזה סיפור, תנסה לדבר איתה יותר מאוחר אני בטוח שהיא תירגע" אמר טום. "ממך אני ממש מתפלא טום, אתה יודע כמה קשה היא יכולה להיות" אמר ביל ויצא משם יבש. "חבר'ה ההסעה שלכם פה" נכנס דיויד ושבר את האווירה שהייתה שם. "הכול בסדר חבר'ה?" שאל וראה שמשהו לא כל כך בסדר. "כן, הכול בסדר אנחנו באים" אמר ביל והלך לכיוון הדלת. הבנים הביטו אחד על השני ויצאו גם הם לכיוון הרכב. "הגשם לא נראה כאילו הוא הולך להפסיק באיזשהו שלב" חשב ביל לעצמו, אבל הייתה לא הרגשה לא טובה שאיכשהו הקשר שלו עם היידן יפסק והוא לא רצה שזה יקרה.

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifאיזה יופי!!!! אבל מה קרה לה???../images/Emo26.gif

לא הבנתי מה קרה להיידן........ טוב, אני מקווה שתסבירי בהמשך.... או שפיספסתי משו............... ומי זה אנדרס?????

dirty look

New member
מזה אין לך המשך!!

אני נשבעת כולכם מנסים להרוג אותי!! אני כולי במתח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

animfanatic

New member
אנדרס זה החבר של התאומים

וברור שאני אסביר בהמשך מה קרה להיידן, אני חושבת שזה יהיה בפרק הבא אני עובדת על זה עכשיו...

MAY STAR

New member
לתהיללוש!

הסיפור שלך ממש ממש יפה!!! אני מחכה להמשך! עדיין לא הבנתי מה קרה להיידן... אבל בטח את תפרסמי כבר עוד פרק ואז אני ידע ^^ :) מחכה לפרק חדדש!!~!

למעלה