../images/Emo15.gif../images/Emo79.gif Too good to be true 2../images/Emo79.gif../images/Emo15.gif
שם: Too good to be true [2] דירוג: Pg13. שיפ: טום/oc , ביל/oc ז'אנר: רומנטיקה\דרמה\הומור. פאנדום: טוקיו הוטל. נקודת מבט: הכותבת. הערות: כל מה שקרה כאן הוא דמיוני. בפיק טום וביל עדיין לא בני 17. -בלהבלה-: אסמס. "בלהבלה":דיבור 'בלהבלה': מחשבה. אה, וכל פעם שאנשים ידברו עם הבנים, זה באנגלית אלא אם אני מזכירה אחרת. בטא: ג'ואנה. D; [הכוסע. 3> ] "מה נעשה איתה?" גאורג פתח את פיו. לפני שהייתה למישהו הזדמנות לענות, המכשיר בכיס של הנערה החל לרטוט, משמיע קריאה קצרה של "Somebody loves me!" וחוזר לנורמה לאחר מכן. טום שלף את המכשיר מהכיס של הנערה, נזהר לא להעיר אותה. "אולי זה יתן תשובה". "טום, מה אתה עושה?!" גוסטב היה מזועזע. "תרגע, הוא מנסה לברר עליה פרטים, או למצוא למי להתקשר כדי לברר עליה." ביל אמר, מוכיח שקשר בין תאומים הוא באמת דבר מיוחד. טום הסתכל על ההודעה הכתובה בפלאפון של הנערה: -מה נסגר איתך? אנחנו בהאט, אמרת שתחזרי עד לשעה כזאת!- טום עיקם את אפו. עברית. הוא לא יוכל לקרוא את זה. אמנם הוא ראה ששם השולח היה רשום באנגלית. "ג'ואנה.. מה? ביל, חייג למספר הזה ותשאל אותה פרטים." הוא העביר לו את הסלולרי של הנערה. "הלו?" שאל ביל בקול מהוסס. "הלו? צוקע?" הקול ענה. "לא.. אמ, קשה להסביר, אבל תוכלי לתת לי פרטים על הנערה שהפלאפון שייך לה? ולאן היא צריכה לחזור?" שאל באנגלית. "מה קרה לה?!" הקול שאל מעבר לקו, מודאג. "ניסו לאנוס אותה, ואחי מצא אותה בשניה האחרונה לפני שזה קרה, היא ישנה עכשיו. איך קוראים לה ולאן לקחת אותה?" שאל ביל. "קוראים לה צוף, ותוכלו להגיע למלון פאראדייס האט בת"א?" שאלה הנערה באנגלית,בקול סדוק. "לאן אנחנו נוסעים?" שאל ביל בגרמנית, חוסם את הדיבורית של הפלאפון עם ידו. "מלון פאראדייס האט." ענה לו הנהג בגרמנית. "כן, אין בעיה, אנחנו בדרך, תחכי בלובי בעוד," הוא שאל עוד כמה זמן הם יגיעו, "עשר דקות." סיים. "כן, אין בעיה." לחשה עמומות באנגלית וניתקה את הפלאפון. "היא צריכה להיות באותו מלון כמונו. צירוף מקרים מזעזע בהתחשב בסיטואציה. " מלמל ביל. טום היה שקט, דבר שלא התאים לאופי השמח והקופצני שלו. "השינה שלה לא שקטה. " הוא מלמל. "טום, תנשום. גם לי קשה להאמין שיש אנשים שעושים דברים כאלה, אבל תחשוב על חצי הכוס המלאה- הגעת לפני שהוא סיים את התכניות שלו, הצלת אותה. " ביל הניח את ידו המקועקעת על כתפו של אחיו. "אני יודע, בילי, אני יודע." הוא הרים את ידו של ביל והחזיק אותה בשלו, נותן לחיצה עדינה. הוא תמיד ידע שלביל היו יותר בעיות עם בנות פגועות, בוכות, או סתם מדוכאות. זה בטח היה קשה לו לראות נערה במצב כזה. שאר הנסיעה עברה בדממה, מלבד שיעול עצבני של אחד הבנים, או המהום מפוחד של צוף, שהתעוררה בבהלה 2 דקות לפני שהואן הגיעה לעצירה. "אנחנו פה." הכריז הנהג, לאחר שהם עצרו סופית אל מול הכניסה לבניין הגבוה והרחב שהיה במרכז רחבת דשא גדולה – פאראדייס האט. "בואי." טום לחש לצוף, יורד מהואן ראשון, ומושיט לה את ידו לעזרה. "תודה." מלמלה חלושות וקפצה מהואן אחריו, שניהם מתחילים ללכת לכיוון הכניסה ללובי של המקום. "ברוכים הבאים, טוקיו הוטל!" אישה נמוכה וחייכנית חיכתה להם כשנכנסו ללובי מהכניסה האחורית, טריק שנועד למנוע ממעריצות להתנפל עליהם. לאחר שסיימה עם דברי 'ברוכים הבאים' הרגילים, הושיטה להם 2 סטים של מפתחות (1) שנשאו את המספרים 820 ו – 821. "קומה 8 היא קומת האח"מים שלנו, הכניסה לשם היא רק בעזרת כרטיס חדר שנמצא בקומה." היא חייכה, ולאחר מכן הצביעה לכיוון המעליות. "דאנקה." מלמל ביל , ולפני שהתחילו ללכת , נזכר במשהו וקפא במקומו. "ג'ואנה." אמר. "ג'ואנה? מי זו ג'ואנה?" שאל גוסטב "הבחורה שהייתה אמורה לחכות כאן בשבילה. " אמר ביל. בדיוק אז, כמו מקסם, נכנסה אל הלובי נערה גבוהה, רזה, בעלת שיער שחור חלק-גלי, לבושה בג'ינס וגופיה ירוקה עם הדפס: "Our planet is GREEN, let it stay like it." ומחזיקה מכשיר סלולרי בידה, כנראה מחייגת למספר של צוף, מאחר והמכשיר בכיס שלה החל לרטוט ומנגינת הפתיחה של שיר כלשהו, שלא היה מוכר לבנים החלה להתנגן, ואז ג'ואנה הפנתה את מבטה למשמע המוזיקה המוכרת, ורצה בלובי הריק (2) למראה חברתה. "צוקע!" צעקה, עיניה מתרחבות באימה, סורקות את הסימנים הכחולים שעיטרו את גופה. "ממזר." דמעות נקוו בעיניה, ואגרופיה נקמצו , אמנם הם רפו שניות לאחר מכן, כאשר אימצה את צוף בחיבוק. לאחר שהחיבוק נשבר, ג'ואנה פנתה להביט במושיעים שלה, ועיניה התרחבו בשנית. "טוקיו הוטל.." לחשה, המומה. "נעים להכיר." ביל שלח אליה חיוך ממיס, מסתכל על ידיה בתהליך. 'ידיים יפות בהחלט.' הוא סרק אותה תוך שניות, היא נראתה אמיתית. פעילה למען כדור הארץ, הוא הסיק ממבט קצר על חולצתה, ובהחלט יפהפיה. "אין לי מושג איך אני יכולה להודות לכם על כך שהבאתם אותה לפה." כולם יכלו לקרוא בעיניה את המשך המשפט 'ותודה שהצלתם אותה.' אך היא לא העזה להגיד זאת בקול רם. "שמחנו לעזור," ביל חייך אל ג'ואנה, ואז אל צוף, שנראתה רדופה. "אני חושבת שנעלה לחדר כרגע, תודה שוב." ג'ואנה מלמלה והחלה לצעוד לכיוון המעלית, לא לפני שצוף לחשה משהו באוזנה וקיבלה הנהון אישור ממנה. "תודה לכולכם. במיוחד לך, טום. אני לא יודעת מה היה קורה אם לא היית מגיע, יכול להיות שהייתה מתה אפילו. " היא הרכינה את ראשה בתודה, ולאחר הסתובבה וצעדה אל כיוון המעליות. "צוקע, בעיה." ג'ואנה לחשה לה "אנחנו בקומת אחמי"ם, קומה 8. אפשר להיכנס לקומה עצמה רק עם כרטיס חדר, ושכחתי את שלנו. וידה עוד בחדר, אבל הסלולרי שלה כבוי, אי אפשר להתקשר אליה כדי שתרד ותכניס אותנו." "בעיה?" שאל ביל, שהגיע ראשון אל המעליות. "אנחנו בקומה 8. אי אפשר להיכנס אליה בלי כרטיס של החדר, ושכחתי את שלנו למעלה." ג'ואנה חייכה חיוך נבוך. "אין בעיה, אנחנו נכניס אתכן." חייך את החיוך השובה שלו. "תודה, זה יהיה מעולה." ג'ואנה חייכה אליו חזרה והזמינה מעלית, שהגיעה תוך שניות ספורות הודות לעובדה שהמלון היה שומם בשעה כזאת. כל האנשים ישנו, או בחוץ, בילו. ששת האנשים צעדו אל תוך המעלית. ביל הסתכל על לוח הכפתורים. הוא ראה שלא היה שם כפתור לקומה 8, אלא חריץ לדחוף אליו כרטיס חדר, וכך עשה. עד מהרה המעלית הגיעה לקומה 8, וששת האנשים צעדו במסדרון לכיוון החדרים הגדולים של קומה שמונה. כשהגיעו למפתן דלתות 820 ו821, שהיו אחת ממול לשניה, ג'ואנה וצוף עצרו שוב עם הבנים, ומלמלו תודה אחרונה. לפני שהספיקה ללכת, טום תפס בפרק ידה של ג'ואנה ומלמל במהירות אל תוך אוזנה "הייתי רוצה שתודיעי לי מה קורה לה, אם תוכלי." היא הנהנה, והמשיכה ללכת. לפני שהיא הספיקה לעשות צעד, דלת החדר האחרון במסדרון, 830, נפתחה בחבטה, והיא נמשכה לתוך חיבוק בידיים המנחמות של רביד. צוף מיהרה להשתחרר מהחיבוק ולרוץ אל תוך המקלחת, מתפשטת במהרה ונכנסת לתוך זרם המים החמים, מנסה לשטוף את מגע ידיו מגופה. זה היה סוף יוני, ובכל זאת השתמשה במים הכי חמים שהיו, עד שאדים כיסו את כל חלל האמבט. אבל היא לא הרגישה את זרם המים החזק והלוהט. כל מה שהיא הרגישה היו ידיים. הידיים שטימאו את גופה, ואת נשמתה. (1) = מהסוג שזה כרטיס שכזה,כן? (2) = שעת לילה מאוחרת,יקריי, דמיינו שריק.