משחקים ושאלונים

סקר אייקון ../images/Emo182.gif

אוהב/ת גשם?
אוהב/ת שלוליות?
אוהב/ת מים באופן כללי?
חוסך/ת על כל טיפה?
שותה מים מהברז?
מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?
השתתפת פעם במלחמת מים?
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?
כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?
יש לך משהו להוסיף בנושא?

טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף, מחאו כף אל כף :)

אוהב/ת גשם? בהחלט אוהב/ת שלוליות? לא אוהב/ת מים באופן כללי? כן חוסך/ת על כל טיפה? מנסה שותה מים מהברז? כשאין במקרר מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? גשם סוער השתתפת פעם במלחמת מים? אהא , היה מהנה בהחלט אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? בחולצה כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? סוגרת יש לך משהו להוסיף בנושא? מים זה בריא .

../images/Emo135.gifעונה . P =

אוהב/ת גשם? כן . (:) אוהב/ת שלוליות? לא כ"כ . D; אוהב/ת מים באופן כללי? יאפ . P = חוסך/ת על כל טיפה? חחחחחחחחחחחחח אמ לא . D: שותה מים מהברז? לא . רק אם ניגמר המים המינרלים אז כן . :) מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? לא משנה . השתתפת פעם במלחמת מים? כאילו בשבועות ? ברווווווור !!!1 אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? במגבת . חחחחחחחחחח כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? אממ נראלי אני סוגרת אותו . יש לך משהו להוסיף בנושא? היייייייייי .

נוופריי

New member
טיף וטף אף אל אף טיף וטוף כמו ליטוף טיף וטף

עכששיו טלהלהלהלהלה . אוהב/ת גשם?נננאמ כן . אוהב/ת שלוליות?ללא פאכס זה מרטיב את הגרביים :SS ;! אוהב/ת מים באופן כללי?כןן מאוד. חוסך/ת על כל טיפה?לא שותה מים מהברז?לא:SS,,, מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות?אממממממכשאני בבית זה נחמד מאוד שישגשם סוער וכולם רצים בחוץ וסובלים DD; .. אבלל מצד שני שאני בחוץ זה ממש לא נעים . השתתפת פעם במלחמת מים?כככככן.! בכיתה ו'D ; אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים?חחחחחחחחח בשיער D= כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?כן , הים הוא כייף אבל סוחף D=

עונה D:

אוהב/ת גשם? כה אוהב/ת שלוליות? כה אוהב/ת מים באופן כללי? כה חוסך/ת על כל טיפה? לא שותה מים מהברז? לא מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? גשם סוער , כמו סקס עם תותי D: השתתפת פעם במלחמת מים? בטחחחחחחחח אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? גם וגם : ] כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? אם יש לי חשק אני סוגרת אם לא אז שיישאר פתוח יש לך משהו להוסיף בנושא?לא.

O דילב O

New member
../images/Emo119.gifאני : ]

אוהב/ת גשם? כן אוהב/ת שלוליות? לא אוהב/ת מים באופן כללי? מאוד חוסך/ת על כל טיפה? לא חחח שותה מים מהברז? לא מעדיף/ה גשם סוער או טיפות קטנטנות? טיפות קטנטנטנטנות ! השתתפת פעם במלחמת מים? כן חחחח עם חברה שלי
אחרי שאת/ה שוטף ידיים את/ה מנגב/ת במגבת או על המכנסיים? מגבת כשאת/ה עובד ליד ברז מטפטף את/ה סוגר אותו או ממשיך הלאה? סוגרת יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

למעלה