משחקים ושאלונים

נוופריי

New member
חחיחעחעחע

אני צריכה שישמר לי ,,,... איסיקיו: נימצאת [; מי יודע מדוע ולמה, לובשת הזברה מכנס עם פס בצד כמו של הרוסים ?D= ישלך את כל מה שלי חסר. ואיפה הפסקתי לחשוב ?,ונתת לי תחושה של אהבה . מה שבליבי חזק הרבה יותר ממני. אני אוהבת אותך. ביי מסנג''ר: מישומה , החליט לא להתחבר לי ......!!

../images/Emo187.gif שלי

אייסיקיו: חהחה , יצאתי מהבאר :D סתמו אתם לא מבינים כלום :p שיראל אני אוהבת אותך *IN LOVE* לא פה :( מסנג'ר: אני לא מחוברת

O דילב O

New member
../images/Emo119.gifשלי. אבל רק באייסיקיו.

סורדת D= הכלב הוא החבר הכי נאמן -) "כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך." - פלאפון -

../images/Emo135.gifשלי [: -

באיסי : פה . P = דנננדי ? , עדנננה ? , השתפשפתי !!!!1 "להשתפשף בשביל הכיף" חחחחחחחחחחחחחחחח D; מיקי כבר לא מאוס ... , |: 3 \ >

../images/Emo210.gifשלי :)

איסיקיו : סופסוף סופשבוע הגייייע (((:) כלב - הוא החבר הכי נאמן , :] ליאורי , אני חווולה עליייך חיימשלי 3> נופר - תודה על הכל 3> אייפפ אתם מסריחיייים כמו ריח של בואש SS= בעייי אחייי . D+ מסנגג'ר: סוף שבוע סופסוף הגיייייעעעע :):):)

נוופריי

New member
../images/Emo20.gifמשחק מפורסמים../images/Emo20.gif

הסבר למי שלא מכירה , אם נגיד אני כותבת במפורסם, יהודה לוי , אז מישהי צריכה לימצוא מפורסם שמתחיל בי' , באות האחרונה , נגיד ,אני כותבת יהודה לוי אז מישהי משרשרת להודעה שלי יוני בלוך . יש מבין ? יופי . מתחילים עם , נינט טייב .

נוופריי

New member
לירון לב .

אבל מיכל ,, יש הפרש של 6 דקות תעשי רענן לפני שאת עונה , זה הורס את הסדר אל תעני לי פה , באופ אם את רוצה .

למעלה