יהודה סעדו.
מ מיכליק XD New member 9/11/07 #262 נירית - אחות של שירה . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אינלי מישהו אחר . XD
א אוראליי XD New member 9/11/07 #267 ../images/Emo210.gifניר רוזנבאום לא מכירה אותו , שאלתי חברה איזה מפורסם יש ב-נ' והיא אמר לי שהוא זמר DDD=
../images/Emo210.gifניר רוזנבאום לא מכירה אותו , שאלתי חברה איזה מפורסם יש ב-נ' והיא אמר לי שהוא זמר DDD=
L lililulu New member 9/11/07 #283 שחקן מבית"רD= אממ...צחי בוקששטר הזהD: או איך שלא קוראים לו נו הטבח הזה עם התוכנית בישול די תוכניות בישול זה הכי אדיר שיש אני יכולה לראות את זה כל החייםD;
שחקן מבית"רD= אממ...צחי בוקששטר הזהD: או איך שלא קוראים לו נו הטבח הזה עם התוכנית בישול די תוכניות בישול זה הכי אדיר שיש אני יכולה לראות את זה כל החייםD;
S S u p e r F r o g New member 5/11/07 #34 משחק!../images/Emo124.gif... אמת, שקר או פנטזיה. מי שמכירה יופי, מי שלא אז ככה: מישהי כותבת 3 משפטים, שאחד מהם חייב להיות אמיתי, אחד שקר, ואחד פנטזיה,משהו שהיא רוצה שיקרה לה. ואז אנחנו צריכות לנחש, מה אמת, מה שקר ומה פנטזיה.
משחק!../images/Emo124.gif... אמת, שקר או פנטזיה. מי שמכירה יופי, מי שלא אז ככה: מישהי כותבת 3 משפטים, שאחד מהם חייב להיות אמיתי, אחד שקר, ואחד פנטזיה,משהו שהיא רוצה שיקרה לה. ואז אנחנו צריכות לנחש, מה אמת, מה שקר ומה פנטזיה.
S S u p e r F r o g New member 5/11/07 #36 אני ם: אני כותבת ביומן אישי אני יודעת להזיז את האוזניים אני עושה שבוע הבא אינדרסטיאל[עגיל איפשהו באוזן]
אני ם: אני כותבת ביומן אישי אני יודעת להזיז את האוזניים אני עושה שבוע הבא אינדרסטיאל[עגיל איפשהו באוזן]
נ נוופריי New member 5/11/07 #38 מנסה,,.. אני כותבת ביומן אישי אמת אני יודעת להזיז את האוזניים שקר אני עושה שבוע הבא אינדרסטיאל[עגיל איפשהו באוזן] פנטזיה ....
מנסה,,.. אני כותבת ביומן אישי אמת אני יודעת להזיז את האוזניים שקר אני עושה שבוע הבא אינדרסטיאל[עגיל איפשהו באוזן] פנטזיה ....