פינת התרגום השנון!

פנחסון

New member
WEE זה גם סלנג לקטנים...

ולכן הם קוראים לעצמם ככה, האנשים הקטנים החופשיים...

Athaclena

New member
זה לא סלנג

אריה אומר ששייקספיר השתמש בזה! נכון טוב לדעת?

DviRincewind

New member
Would you like a cup of tea,

Phillip? Oh, that would be lovely, why thank you! And add a drop of milk if you please! But darling, can't you see Im resting?! Big Ben! או, כמה שאני אוהב בריטים! (אבל רק כאלה עם שם בריטי כמו פיליפ [או כמו טרי])

Maladict

New member
what resting? what resting what?

קפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני דורש קפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ק-פ-ה!!!!!!!!!!! ק-ק-ק-ד-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דם!!!!!!!!!!!! i need blood!!!!!!! bloood ! do i smell blood?!?!

Athaclena

New member
עכשיו *באמת* הפחדת אותי

כל סימני הקריאה האלה
a sure sign of the criminally insane. אתה בא למפגש בשחור עם סרט אדום או בתחפושת? ואני מאוד מקוה שיש לך שער שחור ועור לבן, אחרת אני לא מחשיבה אותך כערפד (מציצת דם זה לא מספיק, פוליטיקאים עושים את זה חופשי).

Maladict

New member
אני אוהב שחור

וכנראה אלבש שחור. יש לי שיער שחור יחסית ארוך ועור בההחלט לבן. (פעם לקחו לי דם והאחות לא רצתה לשחרר אותי כי חשבה שאני ממש חיוור).

Athaclena

New member
אם אתה בא בלי סרט אדום אני בורחת!

או יותר טוב, תבוא עם כוס קפה. ככה אני ארגיש בטוחה. מצד שני יש לי המוגלובין נמוך אז בטח הדם שלי לא טעים
בהתחשב בכך שאמצע הקיץ עכשיו, אני לא אבוא בשחור כנראה. היום אני עם חולצה שחורה וכשיצאתי החוצה חשבתי שאני באמצע השמש מרוב חום...

Athaclena

New member
HA HA HA!!!

I don't have any coffee. not a simgle grain or bean in the house. no-one drinks it.

Athaclena

New member
לא. אני שונאת קפה

But sinking my teeth
into some chocolate or cacao beans... hmmm, sounds goooooooood אז אתה בא עם שרשרת הקפה שלך, או שיש לך משהו יותר... גברי? רצועת שעון מפולי קפה, אולי?

Maladict

New member
לא אני יותר מתוחכם

אני ניזון מהשטח כלומר מכל בתי הקפה שיש באזור:) תמיד אפשר לקפוץ ולקנות משהו עם קפאין בתוכו.

Maladict

New member
ממממממממממ

לא עד כמה שידוע לי.אני סתם אוהב שחור. צבע נחמד.

ויימס

New member
גם אני. אני מאוד מזדהה עם וטינארי,

בקטע שאומרים שהוא לובש תמיד שחור כי זה חוסך לו את הצורך להחליט מה ללבוש... אולי אני אבוא עם גלימה עם ברדס, ככה תדעו שזאת אני?

Maladict

New member
את מנסה לפתות אותי?

גלימות עושות לי אץ זה. בעיקר שחורות עם ביטנה אדומה...... i wonder why

ויימס

New member
אהה... אוקיי... בסדר...

אבל היא שחורה לגמרי, ויש לה ברדס ולא צווארון גבוה כזה.

למעלה