תגידו מה קורה עם המתנה של דאגי היומולדת שלו זה ממש עוד מעט.. וההכנות למתנה לוקחות די זמן וגם לשלוח לו אז זה יקח זמן אם אנחנו רוצות שזה יגיע עליו בזמן ולא חודש אחרי אנחנו צריכות להתחיל לעבוד על זה.. ע-כ-ש-י-ו
ברכה אז אנחנו יכולות לעשות ברכה אחת גדולה מכל הפורום ולשלוח שלם (אפשר לצרף תמונה ברכה או משזה לא יהיה) וככה הוא יידע על המעריצים בישראל וזה גם יגיע אליו בזמן חוץ מזה שאני די בטוחה שלהם יש כתובת מדויקת..
אז ככה, אני וחברה שלי *סמויה בפורום* שחר חשבנו איך אפשר להכיר את מקפליי בארץ ובפורום אמרו שאפשר לשלוח דיסקים של מקפליי לרדיו כדי שישמיעו אותם, אז אפשר שכל בת בפורום תשלח בערך 4-5 שקל (תלוי כמה בנות יש בפורום) לשחר כי גמככה יש לה חשבון באמזון כדי שתזמין את שלושת האלבומים, וכדי שנשלח אותם לגלגל''צ. ---->אל תחשבו שנגנוב לכן את הכסף תסמכו עליי<----- אז מי שרוצה לשלם על זה ושיש לה דרך לשלוח את הכסף (מן הסתם בדואר חחח) שתשרשר
ואגב, התחלתי לברר ונכנסתי לאתרים של תחנות רדיו, ובדקתי בלוחי שידורים על שעות של בקשות ואיפה מבקשים א איכשו השארתי הודעות שישימו שירים, ויש משובגלגלץ ב-1 ומשו שמתקשרים לטלמסר ומבקישם שירים, אני ינסה את זה
שכולנו נתקשר אבל צריך להחליט על שיר 1.... שלא יצא מצב שאחת אומרת שיר כזה ואחת שיר כזה ואז לא יהיה הרבה שרוצים אותו שיר, לא ישימו אותו..... בכל קמרה מה המספר?
../images/Emo26.gifהטלמסר של גלגל"צ!../images/Emo36.gif
03-606860 זה תא קוליע שמשאירים שם שיר, מבצע וזה, אבל גלגלצ זה לשירים באנגלית גם? או שהם רק ישראלים..? יאללה כל מקרה- תציפו להם את הטלמסר בבקשות לשירים של מקפליי! זה מיום ראשון עד רביעי יש להם פינה ברדיו שבה הם שמים שירים לפי הבקשות של המאזינים, מהשעות 13:05 עד 16:00 ומשו.. אז.. לכו על זהD:
המס' הוא: 03-6066860 עונה לכם תא קולי, ואתם מתבקשים להשאיר:
שם השיר
שם המבצע
שם שלכם
שם היישוב שלכם ואז לוחצים - * וזהוD: יש כמה שאומרים לי שכולנו נבקש את אותו השיר, אז לבקש את השיר the heart never lies למרות שאני חושבת שמספיק שאיזה 5 יבקשו אותו, ו השאר יבקשו עוד שירים, שככה הם פשוט ישימו מגוון בחירות שלנו, ואז נשמע ברדיו לא רק שיר אחד שלהם!D:
הרבה יותר פשוט מלשלוח דיסק וכל זה .. פשוט צריך להציף אותם, עד שלא תהיה להם ברירה אלא להשמיע אותם כבר P: עכשיו בקשר לשיר אני חושבת שצריך שצריך לבקש את THNL ועוד שיר מ-JML כי יש ת'דיסק בארץ .. אני יתקשר , בכיף , אבל שכולם יתקשרו