פסטיגל על הזמן ב-
אנשים

yael0000

New member
זה כן חשוב

כי הם עובדים לפי ככה שאם הרבה מבקשים את אותו שיר ישימו אותו...

Yu vi

New member
../images/Emo26.gifישלי רעיון לגביי השיר שמבקשים../images/Emo85.gif

לדעתי השיר הכי טוב שאפשר לבקש זה I'll Be Ok. לאט לאט יוצא לי לשמוע על עוד ועוד אנשים שמכירים את מקפליי.. ורוב האנשים האלה מכירים בעיקר את IBO. זה היה השיר הראשון שאחותי הכירה שלהם [עוד לפניי שאני התחלתי לאהוב אותם ולחפור לה עליהם;;] אפילו המורה שלי לגיטרה מכיר אותו! X___X ובאמת שיש עוד לא מעט אנשים שאוהבים את השיר הזה ;;' ותחשבו על זה שזה אחד השירים שהכי מייצגים את מקפליי [לדעתי], הוא קליט ואני חושבת שאי אפשר כמעט שלא לאהוב אותו.. ובאמטיוי היטס- IBO [ופליז פליז><] הם הקליפים היחידים חוץ מTHNL שמשדרים לפעמים של מקפליי.. אז זה גם אומר משהו.. ועוד סיבה טובה- יש אותו בJML! אז זאת ממש לא צריכה להיות בעיה להשיג את השיר ><' חחחחחח אוקיי ממש חפרתי, אבל אנחנו באמת צריכות לחשוב טוב אם אנחנו רוצות לבחור שיר שיביא לפירסום שלהם פה בארץ.. מה אתן אומרות..? :]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif לדעתי צריך...

שיר מROTTF..כאילו מהאלבום.. זה אלבום שהוא נורא פופי כזה ומתאים לגלגל"צ... למשל סיילנס ממש לא מתאים לגלגל"צ (אני רק מביאה דוגמאות) אבל לעומת זאת, that girl/hypnotised/surfer babe וכל אלה, ממש מתאימים כי הם כאלה קופצניים ושמחים D:

גילולית

New member
כן אבל הוא ישן..

צריך לדעתי את הכי חדש אז את THNL ולדעתי זה כן חשוב שזה יהיה אותו שיר וככה הם יראו שהרבה אנשים רוצים אותו ואולי הם ישמיעו אותו *מתפללת*

kelly7i

New member
../images/Emo27.gifשכל אחד יבקש מה שבא לו!

או שתתחלקו כזה לקבוצות וכל 3-4 אנשים יבקשו את אותו שיר ->יאללה מחר מ-1 עד 4 לפתוח גלגל"צ! <-

sweet shir

New member
אבל קפרא, איך לעזאזל את חושבת שישלחו את הכסף

הזה אליה? ^^" ו... בשביל מה לקנות? X__X; צורבים....

OneStepCloser

New member
הם לא ינגנו שירים מדיסקים צרובים^^

ואפשר לשלוח בדואר, זו לא הבעיה..

OneStepCloser

New member
ואם הם כן מקבלים,אז תשלחו!

אפילו אנחנו נשלח למרות שלא נראה לנו שהם מנגנים צרובים. אבל למה אפאחת לא שלחה עד עכשיו? אני לא רואה שמישי כאן מנסה באמת לפרסם אותם בארץ.. ואני יכולה להגיד שאני ושחר שלחנו כמה הודעות לגלגלצ ושאנחנו כן מנסות להזיז כאן משהו, זה לא יעזור אם תשימו הודעות במייספייס שלהם ותגידו 'היי אנחנו קיימים' כי זה רק יגרום להם לדעת שיש להם כאן 100 מעריצים. צריך להתחיל לפרסם אותם ברדיו זה יותר חשוב כי זה יביא עוד מעריצים! וזהו התעצבנתי כי זה ממש חשוב לי ואני ממש רוצה שהם יתפרסמו. לא עדיף להשקיע 5 שקל ולדעת שהם כמעט בטוח ינגנו בזה מתישהו מאשר לשלוח צרובים ולא לדעת אם הם יכולים להשתמש בזה? וזהו חפרתי

OneStepCloser

New member
אפשר לשלוח את זה במעטפה או משו

אבל לפי מה שאני רואה וחושבת, לא נראה לי שזה הולך לקרות

JuSt My LuCk

New member
גם לי אין בעיה לשלוח

ולהתקשר אליהם ולכתוב להם מלא הודעות ובקיצור לגרום להם לשנוא אותי כל כך שהם ישמיעו אותם בסופו של דבר XD

sweet shir

New member
למה נראה לך שלא? X__X;

לדעתי הם בכלל יתעלמו מהדיסקים האלו. ^^" ובכלליות, רעיון מאוד לא פרקטי. הרעיון של קלי יותר טוב. ^^

loli kiss

New member
../images/Emo45.gif ברור שהם מנגנים צרובים !

למה שאנשים ישלחו להם דיסקים מקוריים רק כדי שישמעו אותם ברדיו?! זה לא קצת דבילי?! שאנשים יבזבזו כסף ויקנו דיסקים רק כדי לשלוח אותם לגלגל"צ והם ישארו שם
נשמע לי קצת הזוי .. כך שאם הם משמיעים מדיסקים שאנשים שולחים להם זה בטוח צרובים !

OneStepCloser

New member
לפי דעתי הם לא מנגנים צרובים

כי בכל זאת, זו עבירה על החוק,ובגלגלצ לא נראה לי שיעזרו לזה ולרוב אנשים לא שולחים להם דיסקים הם קונים אותם בעצמם^^

l i t a l 369

New member
פרסמתי את זה כבר פעמיים אבל לא ניראה לי מישהי

ראתה את זה :\, אז ככה אתם מחפשות את הטלפון של גלגל"צ אז מצאתי הכללל D: דוא"ל: [email protected] כתובת הדואר: גלי צה"ל ד.צ. 01005 צה"ל או: יהודה הימית 23 יפו טלפון: 03-5126666

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מה שאני לא מבינה בגלגל"צ...

זה מה הבעיות שלהם לשים קצת מקפליי? את ג'אסט מיי לאק יש בארץ! ועוד זה מעין אוסף אז זה עוד יותר טוב! כל השירים ה"פופואיסטים" שלהם ממש מתאימים לגלגל"צ... וזה ממש יכול לקדם את מקפליי בארץ, רק מה שלא טוב זה שאם יתחילו לשים אותם בקצב הם יכולים להפוך לעוד אופנה חולפת כמו טוקיו הוטל.... ואז זה יהיה רע....

למעלה