פסטיגל על הזמן ב-
אנשים

lirazraz

New member
אוף אני גם רוצה לראות את היי סקול מיוזיקול 2

אבל הקישור לא עובד :(

lirazraz

New member
יאיאיא תודה D: סופסוף ראיתי את ג'וסט מיי לאק

מההתחלה עד הסוף:)

kelly7i

New member
הרגע ראיתי אותו גם><

אני כועסת על עצמי כי תכננית לראות ממנו קטעים, ככה לעבור עליו ברי]רוף אבל לא, ראיית את כולו! חח וזה אחרי שראיתי את "רישיון לחתונה" עשיתי מרתו ןסרטים באמצע הלילה מול המחשב עם כיסא ל אנוח במיוחדXD גאד, אני צמאה.

1ספירוש1

New member
וואיי תודהה!! ^^

אתמול ראיתי סרט שלם שכל 4 שניות [כן,ספרתי..:S] היה הפסקהה!! זה כל כך משגעעע!! לא נורא.. היה סרט יפה..!! תודהה!!

talosh1234

New member
תקשיבוו !

לדעתי צריך שכל 7-10 שנות יבקשו שיר אחר של מקפליי . . . ולדעתי צריך שיר שיש בג'סט מיי לאק כי זה הכי טוב בנתיים כי יש אותו במקור בישראל . . . אז אני מוכנה לארגן את זה שכל אחת תשרשר להודעה הזאת
ואני פשוט יעשה טבלה מה כל אחת צריכה לבקש . . . אבל קודם תשרשרו
אם אתן רוצות בכלל שאני יעשה את החלוקה הזאת סבבה ?!

JuSt My LuCk

New member
בעיקרון-../images/Emo45.gif אבל-->

THNL הוא השיר הכי חדש שלהם אני חושבת שכדי לבקש אותו (גם אין אותו עדין בכלל בדיסק) אבל אם נבקש מלא מלא פעמים אז הם ימצאו אותו בסופו של דבר לא? אז אני חושבת שכדי לבקש אותו+שיר מהאוסף (JML)

talosh1234

New member
סבבה . . . נחליט ביחד על איזה שירים

בינתיים אם אתן בכלל רוצות ת'חלוקה הזאת כדי שזה יהיה מסודר

נסטיי22

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להיות ממש חמודה ולהעלות לי

את השיר Danny Jones (McFLY) - Look at the Sky ?? פלייזז!!
הנה הקישור ביוטוב..: http://www.youtube.com/watch?v=txU8whnc1Jg

L D N

New member
../images/Emo41.gifאוקיי תקשיבו, עכשיו ברצינות!../images/Emo41.gif

קודם כל, זה נראה לכם הגיוני שכל אחת תביא כסף לגלגל"צ?!!? הכי לא. תראו איך טוקיו הוטל עשו את זה. אנחנו כבר הכנסנו את מקפליי לתודעה דרך ראש 1
אבל, [וזה אבל גדול] זה לא אומר שהאנשים המשפיעים יודעים על זה, כמו תחנות הרדיו. מה זה אומר? שקודם כל, צריך להתקיף את גלגל"צ. ואם זה אומר שבכל יום 10 בנות יתקשרו לגלגל"צ, אז זה מה שנעשה. וגם, צריך להכניס את מקפליי יותר לתודעה, דרך בלוגים, להכיר אותם לאנשים [כמו שאתם מכירים אנשים חדשים אז תשאלו איזה מוזיקה הם אוהבים ואז תגידו "אני ממש אוהבת את מקפליי, כדאי לך לשמוע אותם" ואז לרשום להם על היד mcfly שלא ישכחו - נשמע מטומטם אבל כל בנאדם שיכיר אותם יעזור.] גם, צריך לשכנע חברות תקליטים [צליל, טאוור רקורדס וכו'] להביא את הדיסקים של מקפליי לארץ.
אז בקיצור:
1. הכרה לציבור 2. גלגל"צ 3. חברות התקליטים
מי מסכימה איתי?

OneStepCloser

New member
אני מסכימה

לגבי זה שהבנות יתקשרו זה טוב אבל צריך להלחיט על שירים -רק- מג'סט מיי לאק כי זה האלבום היחידי שיש בארץ, זה בתור התחלה. והכרה לציבור אני חושבת שכל הבנות כאן כבר עושות את זה.. אני יודעת שאני וכמה חברות שלי כן.. ולגבי חברות התקליטים אני לא יודעת אם זה יעזור כי הליקון הם היבואנים של מקפליי בארץ וצריך לדבר איתם ולא עם צליל וכל אלה..

kelly7i

New member
רק 10 אנשים כל יום?

שכל יום כלהפורום יתקשר לגלגל"צ ויבקש בקשות=]

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifחחחחח מסכימה איתך../images/Emo85.gif

צריך להציף אותם שייראו שיש ביקוש ענקי

loli kiss

New member
אללהה שני D:

XDDDDDDDD סתם סתם גמני מסכימה
הכרה לציבור אני ואת כבר עושות ,למרות שזה לציבור די מעצבן *אהחם*אהחם* XD ובקשר לגלגל"צ פשוט צריך להציף אותם
נראלי שיהיה הכי טוב שנבקש את THNL כי זה הכי עדכני וחדש ואז השדרן גם יוכל להציג את זה בתור הסינגל החדש שלהם או משו כזה , וגם איזה שיר שנחליט עליו מ-JML כי יש אותו בארץ (ואז אם באמת נצליח עם זה אנשים יתחילו לקנות ת'דיסק -JML- החניות דיסקים יראו שזה מבוקש ועם עוד קצת לחץ מאיתנו יביאו עוד דיסקים שלהם, אבל זה רק אם ממש נתמיד חח). אני מצידי כבר ממחר מתחילה להתקשר ולהשאיר בקשה ל-THNL עד שנחליט על עוד שיר.. בהצלחה לנו

למעלה