פסטיגל על הזמן ב-
אנשים

butbut

New member
../images/Emo207.gifאתר שאתן שואלות שאלה-והוא עונה [אם

יש תשובה בזיכרון שלו לשאלה הזאת]. XDD
תראו מה שאלתי אותו: Is Dougie Poynter from the band McFLY gay? והרב כבר שאלו את זה לפניי
-ואני לא רשומה לשם אז הוא לקח שאלה של מישהיא אחרת..קיצר-זאת אותה השאלה
. ותשובתו הייתה:XDD No. Dougie is a crazy boy who isn't afreaid to act like that infront of cameras. He is musically talented and has got amazingly good looks- why would he be gay? כול אחד יכול להוסיף תשובות אני חושבת.
האתר: http://wiki.answers.com/Q/Is_Dougie_Poynter_from_the_band_McFLY_gay נקווה שהלינק יצא לחיץ:] קיצר זה אתר משעשע:]
XD

חצמבוש

New member
../images/Emo207.gifאני נוטשת אותכן ל36 שעות:'(

אני יוצאת להדריך כיתה של פאקצות בגיחה שלהם, למרות שאנחנו מתכננים להם אש לילה לפנים הם פשוט לא ירדמו מרוב פחדD: ונעשה להם ערב הוואי קורע,ואחרי זה הלילה לבן שאנחנו[המשצים] מתכנניםD: ויש שם כמה ילדים שבא לי ליזרוק אותם מהתצפית אני פשוט לא סובלת אותם תהנו פה בילעדיי אני יתגעגעD:[למרות שזה ליום וחציXDD] טוב אני צריכה ללכת לסדר את התיק ולהטעין מצלמה&פלא אדיוס בננותXD

יעליקק

New member
../images/Emo207.gif דחוף דחוף דחוף !!!

מישהי יכולה בבקשה בבקשה להעלות לי להורדה את השירים dont wake me up של מקפליי ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו והוא גם בסוף הרשימה של הדיסק שהולך לצאת להם ... תודה רבה רבה רבה רבה
33333333333>

mcfly danna

New member
גם שלי...

ראו בסוף הפרק שג'פרי בוכה... כנראה שהוא עף בגלל ה)*%^$^&^&$@#$^*)&*)& הזאת..

VickiF14

New member
חח

לא ייצא פתאום באמצע החיים לראות את זה וואי זה ממש מעניייין!!! איזה מכשיל זה כשפתאום מבקשים ממך להתפשט.. כאילו זה לא מכשיל לבנאדם עם עקרונות אבל עדיין

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היא כזאת ביץ'...

לא מוכנה לקבל את זה שהוא מכין בגדים הרבה יותר יפים ממנה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהעונה השלישית??

היא שודרה כבר לפני חצי שנה
משהו כזה חחחחח אני כלכך אוהבת את העונה הזאת!!

Yu vi

New member
גמני!!../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אני כלכך שמחתי כש%$&^ זכה/זכתה DDDDDDDDD: ~חחחח אני לא אהרוס לכל מי שלא ראתה
~

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo207.gifשיניתי כינוי D:

[[אור, McSon Of Busted]] כן כן, היה כינוי גאוני, אבל עבר זמנו
הוא סתם הציק לי D: *מעתיקה חתימה*

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifהדבר הכי שווה בארץץץץץ!!!!! DDDD:../images/Emo36.gif

קבלו!!!! http://sky.up2.co.il/ אני עדין כולי בהתלהבות מהגילוי הענק והכביר הזה!!!DDDDD: זה אתר שיש בו פולסרטים עם תרגום בעברית שאפשר לראות ככה און ליין! שנים חפשתי משו כזה, והיה לי אתר בסגנון שיש בו סרטים באנגלית בלי תרגום, זה עם, ויש פה ממש מלא סרטים שאני מוכרחת לראות!XD אז אני פה בהתלהבות, ובגלל שאני סופר חמודה אני משתפת אותכם, תהינו!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo105.gif אני מכירה את זה ../images/Emo9.gif

ראיתי שם את היי סקול מיוזקל 2 [אוו לוקאס
]

kelly7i

New member
ואין שם את 1,

אז אני עוד לא יודעת מה זה הסרט הזה=\ ~רואה עכשיו את JML~

למעלה