מייקל ג'קסון חתך לעצמו את הז**
H hadar 6 New member 10/6/05 #139 אממממ.... הבעיה היא שלא בטוח שיגלו בזמן בכלל מה שהוא עשה.... הוא יהיה עקר !
R Rachel47 New member 10/6/05 #144 אוייי לא../images/Emo70.gif לא../images/Emo70.gif באג| מייקל ג'קסון לא יוכל להתרבות מה נעשה
J jointstriker New member 9/6/05 #35 זה נראה כמו פורום "זהות בדויה" מה שהולך פה. ואיזה פרק מטורף , והסוף בכללללללללללל. מי לעזאזל מנסה לחתוך לעצמו ת'זין?? אני כולי התכווצתי באותו רגע
זה נראה כמו פורום "זהות בדויה" מה שהולך פה. ואיזה פרק מטורף , והסוף בכללללללללללל. מי לעזאזל מנסה לחתוך לעצמו ת'זין?? אני כולי התכווצתי באותו רגע
R Ronnie Rocks New member 9/6/05 #65 פשששש... הוא חתך! הוא חתך! הוא חתך! לא האמנתי שהוא יעשה את זה... או שצריך אומץ של שור, או שצריך בשביל זה להיות שיכור! והוא היה שיכככור! אמא'לה! תפסתי את ה-#@$ שלי חזק חזק כשזה קרה! דרך אגב, הוא מתתתתוק!
פשששש... הוא חתך! הוא חתך! הוא חתך! לא האמנתי שהוא יעשה את זה... או שצריך אומץ של שור, או שצריך בשביל זה להיות שיכור! והוא היה שיכככור! אמא'לה! תפסתי את ה-#@$ שלי חזק חזק כשזה קרה! דרך אגב, הוא מתתתתוק!
R Ronnie Rocks New member 9/6/05 #79 אה... את רק בת 14... אז... מובן שפעם ראשונה נתקלת בזה אבל זה מאוד נפוץ היום האמת, זה לא ממש מבחירה - להימשך לבנים אבל יש בנים שפשוט נמשיכים לבנים בכל אופן -
אה... את רק בת 14... אז... מובן שפעם ראשונה נתקלת בזה אבל זה מאוד נפוץ היום האמת, זה לא ממש מבחירה - להימשך לבנים אבל יש בנים שפשוט נמשיכים לבנים בכל אופן -
R Rachel47 New member 9/6/05 #80 האמת..הוא הסתפר..../images/Emo15.gif וזה חמוד לו אבל הוא עדיין מזכיר לי את מייקל ג'קסון וזה דיי עוצר את כל הקטע של "הוא חמוד" וזה באמת די נפוץ היום...חח מסכנה נבהלה...
האמת..הוא הסתפר..../images/Emo15.gif וזה חמוד לו אבל הוא עדיין מזכיר לי את מייקל ג'קסון וזה דיי עוצר את כל הקטע של "הוא חמוד" וזה באמת די נפוץ היום...חח מסכנה נבהלה...
N noooga New member 9/6/05 #93 נבהלה.. לא צריך להגזים. פשוט כשאתה גר במושב אתה פחות נחשף לסוג כזה של אנשים... וחבל.
R Rachel47 New member 9/6/05 #103 חחח באמת חבל..../images/Emo15.gif בואי לעיר הגדולה ותיחשפי לכל מיני סוגים של יצורים...