שרשור הפרק שהיום

b u s t e d

New member
הפרק..

אוף אני בדיליי :\ אהה היא אמרה שג'ניפר גרנר שולטת!! רואים, הפורום הזה באמת קשור לזה"ב לא חשוב מה עושים.... אבל פלא שהיא רצתה תאף של ג'ן.. ראיתם תאף שלה?!?!? ב-ע-ע! חח נקרעתי במיטת שיזוף עם המשקפיים האלה.. פחחחח המרדימה הזאת, היא שחקה בפרופיילר עם ג'וליאן באותו תפקיד בערך. לא?? אוףף מסכנה ג'וליה.. יוו ליטל מייקל ג'קסון בפרופיל.. יבהללהההההה למה הוא חתך לעצמו?! איך יש לו אומץ????????????????? גם לא ממש הבנתי.. למה שבארה"ב, כשהרוב שם לא יהודים, "כולם" יעשו ברית מילה?! לא הבנתי את זה.. באמת עושים ברית מילה אצל נוצרים??? לא ידעתי... אואו פרסומת סמויה- ג'וליאן עם פומה... היה עדיף אם הוא יהיה בלי פומה בכלל (
) אהההאהאהאהא בחיוך של ג'וליאן
הפסיכולוגית הזאת נראת לי ממש מוכרת.. מישו יודע איפה היא שחקה???

RenanaD

New member
בעקרון, נוצרים לא עושים ברית ../images/Emo131.gif

מילה. מהות ברית המילה היא הפיכת תינוק ליהודי, אז למה שנוצרים יעשו כזה דבר? להם יש הטבלה במים קדושים בכנסיה שהופכת את התינוק לנוצרי. אבל בשנים האחרונות גברה בארה"ב המודעות לברית המילה, ומס' גדל של גברים נוצריים מעדיפים לעבור את התהליך הזה מרצונם החופשי - זאת בגלל שאיבר מין חתוך נחשב אצלם ליותר אסטתי. יחד עם העובדה שתוצאות מחקרים שנעשו מראות שזה גם יותר בריא, אבל בזה אני כבר פחות בטוחה כי אני לא זוכרת מה ואיפה קראתי על זה.

ShiRooSh4

New member
שמתי לב לצירוף מקרים מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

מאט דומה למייקל ג'קסון נכון?ניפ\טאק זו סדרה על ניתוחים פלסטיים נכון?תעשו את החשבון

למעלה