שרשור הפרק שהיום

Free Lancer

New member
אהבתי את הפרק

נעה תשבי + אזכור של האף המושלם של ג'ניפר = פרק מושלם
תאמת התבאסתי שהתפקיד שלה היה ממש ממש ממש קצרצר, אבל לא נורא היא עדיין הייתה מושלמת. אהבתי את הפרק, כמו שאמרתי, אני כל כך מרחם על הבן שלו (פאק למה אני לא זוכר שמות?!) מסכן, (מזל שאני יהודי
) ושנאתי את חברה שלו המניאקית הזאת "אולי רק נתחרמן היום?!" זונה
איזה רשע כריסטיאן
גאדדדדדדד מסכנה אשתו של שון היא כל כך סובלת בסדרה, וכל האמהות הזונות שהוציאו אותה מהסבב שימותו

Rachel47

New member
גמני התבאסתי ../images/Emo15.gif

אבל היא הוכיחה את כישרונה בשתי שניות האלה (טוב סצינות סקס זה לא דבר שאני כל כך מתה עליו ואיכשהו היה מוזר לראות אותה באחת כזו...למרות "רמת אביב ג'") חחחחחח אהבתי שבסוף הוא שכב עם שתי התאומות פאק הן לא בנות 17
והוא לא רשע
הוא חרמן...חוצמזה שהוא גרם להן להרגיש טוב עם עצמן אז הכל סדר... ואהבתי שהוא הציע עבודה לפסיכולוגית הזאת אבל זה לא יהיה מוזר כזה אחרי מה שהיה

LemonLimeLilach

New member
חח רמת אביב ג'

כמה אהבתי אותה שם
חשבתי שהיא מהממת עוד כשהייתי בת 9!

Rachel47

New member
ווואאאייי כל כך אהבתי אותה ../images/Emo15.gif

למה נראה לך שאני אוהבת אותה עד עכשיו
הייתי קטנה וזה נחקק לי בזיכרון...

Jane Locke

New member
יו איזה פרק!

אני ממש מופתעת מהסדרה הזאת! חשבתי שהיא סתם תהיה נמוכה, אבל לא היא ממש טובה, מצחיקה ומלאת הומור עצמי! היא גם נורא מפתיעה. בקיצור אהבתי מאוד!!! נראה לי שאני הוריד את כל הפרקים עכשיו שארה"ב בפגרה...

Rachel47

New member
אההההההההההההההההה ../images/Emo15.gif

איייייייייייי אייייייייייככככככככככככ הוא חתך לעצמו

LemonLimeLilach

New member
הפרק ../images/Emo29.gif

אני לא יודעת למה, וזה לא בגלל שאני אוהבת את ג'וליאן, אני מעדיפה את כריסטיאן פי אלף על שון. שון יותר מדי.. צדקן כזה. שונאת את הדמויות האלה. בטוח יהיה משהו בין כריסטיאן לג'וליה... אנחנו אמורים לחשוב שזה רע שהיא בוגדת בבעלה והוא בוגד בחבר שלו? כי.. מ-מ-ש לא. הוא יצא ל"דייט" יום אחרי שהוא עזב את הבית ואמור להיות אכפת לי שאשתו שוכבת עם מישהו אחר?
גם זה שהפרידו ביניהם בפרק הראשון גורם לזה שלא אכפת לי מהם כזוג ואני לא מרגישה כאב שהם לא ביחד.. לא ראיתי אותם מאוהבים ככה שאני לא חושבת שהם מאוהבים ובעצם לא אכפת לי התאומות - למה צריך פסיכולוג בשביל להבין שאם יש שתי תאומות זהות לגמרי ומנתחים אותן, אחת תצא יותר יפה מהשנייה?
אבל אהבתי שהוא לקח אותן למיטה הברית מילה - Jesus fucking Christ.

אני חייבת לפתוח הודעה חדשה

כדי להביע את שוקי מהפרק של היום
מה מייקל ג'קסון [
] חשב לעצמו כשהוא עשה מה שעשה, עכשיו בטוח יקחו אותו לניתוח..
וכל הכבוד לו על הנאמנות לחברה שלו
ולא הבנתי למה קראו פרק על שם התאומות, הראו אותן בדיוק 3 שניות, ואני חיבת לצין שהפעם לא היו קטעים מזעזעים כמו בפרק הראשון, אבל היו המון קטעי סקס סוערים..[קצת פאדיחות כי אמא צפתה איתי]
מחכה לרבעי הבא
הצעה
שמישהו יקליט את על הפרקים...ואז כשהסדרה תסתיים, אפשר לעשות מרתון ניפ/טאק

אתם זה לא בעיה

אני בן 12!!!!! וכל המפחה שלי רואה את זה בסלון ביחד ואני איך שהיה את הקע עם נעה תשבי עשיתי תשבץ (סודוקו) כדי שלא יחשבו שאני מסתכל

למעלה