שרשור הפרק שהיום

jointstriker

New member
זה כנראה משפיע על המוח-רק ככה בנאדם

חותך לעצמו את עזרא הקטן.

M c F l y

New member
איח הקטע עם

שון וזינ שלו הגעילו אותי 8-(.. ד"א למה אתם קוראים לו מייקל ג'קסון? הוא הרבה יותר יפה ממנו..

Rachel47

New member
כן אבל הוא נורא מזכיר.. ../images/Emo15.gif

ולילד לא קוראים שון...לאבא קוראים שון לילד קוראים מאט

yetush

New member
מה אתם אומרים על הפרק?

איך היה נראה לכם? לפי דעתי היה נחמד מאוד לא כמו פעם שעברה אבל עדיין מטריף.... הסוף היה מדהים..... שרשרו אחים שלי שרשרו בכיף.

THE HELL BOY

New member
הפרק היום../images/Emo87.gif

היה נורא נחמד. פחות גועל מהפרק הקודם. הפשלה של הגרביל-
(איך ייתכן שגרביל נשאר שרוף ושלם לגמרי אחרי 6 שבועות במים? הוא חיה. הוא מוכרח להתפרק.) ג'ולי- צאי מהפאניקה שלך. שון- הנעל בתחת מגיע לו היום
כמה נחנח הוא יכול להיות?
כריסטיאן כל כך מקסים
שנון
ומצחיק
. מאט והברית המילה... אני חותם לכם שבפרק הבא שון ינתח לו ת'זין. מאה אחוז. ו... ליז מעצבנת. שתלך לחפש לסביות ותעזוב אותנו בשקט

Rachel47

New member
אייייייייייייייייייייייייג../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

STA1

New member
רגע לגבי מאט..אז אני הלכתי לישון כי

יש לי משהו חשוב היום בבצפר אז לא ראיתי את הסוף אבל הבנתי שלחתוך עם מספריים של ציפורנים את הזיין...בעע..ורגע הראו משהו או שפסחו על הקטע שלהראות דם?אני רוצה קצת גועל..חח. ומי זאת ליז??

Rachel47

New member
הראו שהוא עומד מול המראה ../images/Emo15.gif

מסתכל למטה ואז מרים את היד עם מלא דם ומתעלף וליז זו המרדימה מהפרק הקודם ששון התחנן שתחזור

darklighter

New member
הפרק../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

דווקא היה מאוד מעניין, פחות מגעיל בפעם שעברה... חוץ מהקטע האחרון עם מאט (מייקל ג'קסון) והברית מילה...זה היה מבחיל
אם לא הייתי בת לא יודעת איך הייתי מתמודדת עם הקטע הזה... התאומות היו מפגרות בטירוף הם לא היו צריכים לנתח אותן מההתחלה... והפסיכולוגית שלהן משתכרת...נו באמת... וכשהן שכבו עם כריסטיאן רציתי להקיא... שון שכב עם אישתו יפה לו...אבל אני עדיין חושבת שהנישואים שלהם יתפרקו...נראה לי שבין כריסטיאן וג'וליה יהיה רומן...(מקווה שהשמות נכונים)... נועה תישבי- אמממ שיחקה טוב...בהחלט סצנה נועזת...אם הייתי גבר הייתי תוהה איך כריסטיאן שכב איתה וחשב על העציצה הבלונדינית? טוב נראה איך הפרק הבא יהיה...

limors2

Active member
מייקל!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

זה כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו!!!
היה קטע כשהוא היה במיטה עם חברה שלו שירדה לראות תאההמ שלו והוא כלכך היה נראה כמוהו!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifתגובתי על הפרק: היה די מגניב...../images/Emo9.gif היה לו קצב מצויין לדעתי.... כאילו המעבר בין הסצנות והקישור שלהן אחת לשניה... פשוט מעולה... הברית מילה../images/Emo5.gif אלוהים אני עוד בשוק ממנו../images/Emo6.gif, לא הסתכלתי, אבל הרעיון של להשתכר ולעשות ברית מילה לעצמו נראה לי מאודדדד לא חכם../images/Emo6.gif ולא נעים... נועה תישביייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כה משעשע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif והכריסטיאן הזה../images/Emo46.gif כל כך מכעיססססס דאמטטטט../images/Emo46.gif והקטע עם שון וג'וליה היה כה חמוט../images/Emo6.gif

נועה תישבי בתפקיד חייה ../images/Emo6.gif

כוכבות בסרטי פורנו אומרות יותר משפטים ממנה לפני שהן מתפשטות

ShiRooSh4

New member
איך אני מרחמת על מייקל ג'קסון..

איך אפשר לעשות לעצמך ברית מילה?! כמובן שאני אל לא ידע אבל זה נראה כל כך אכזרי. ועוד בגיל הזה.בע. ונעה סקסית
למרות שהיא בקושי דברה. התאומות דפוקות. פרק ממש ממש טוב..

RenanaD

New member
מס' הערות לסדר ../images/Emo131.gif

קנאו בי חמדמדים שלי, היתה לי היום בגרות בספרות וזהו, נגמר! נו מור ספרות!!
קצת ניפ/טאק:
נועה תשבי
וכו' וכו', אבל מה זה הסטרפלס המזעזע הזה שהיא לבשה?! סטייליסטית ומיד!!
ואם כבר דיברנו על משהו מזעזע: עם המשקפיים של השיזוף, העיניים שלה ושל כריסטיאן נראו כמו ג'לי!!
לא, אני לא חושבת שכריסטיאן חתיך. שוט מי, ביצ'ז
(הבן של) הסנדלר הולך יחף, והבן של המנתח הפלסטי מתעלף מטיפה'לה דם
ונסה (החברה של מייקל) כלבה
הקטסטרופה הזו לא יכולה להמשך!! מייקל, אני אממן את הקוסמטיקאית, אבל בחיאת דינאק, אתה חייב לעשות משהו בקשר לגבות שלך!!!

למעלה