שרשור הפרק שהיום

THE HELL BOY

New member
../images/Emo87.gif ../images/Emo6.gif אוי

בדיוק אמרתי לרייצ'ל אתמול שמאט זקוק לטיפול בגבות
ואני יורה בך. איך התעיזי לחלל את שמו של כריס?!
(אין לי כוח לשם המלא
)

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

קורעת כתמיד ספורננע שלי
"הבן של המנתח פוחד מדם..." טוב המשפט הזה קצצצצת מפריע לי הבן של הסנדלר הולך יחף כן פה יש פרדוקס אבל בן של מנתח הוא אוטומטית לא פוחד מדם
לא
מותר לו לפחוד מדם כמה שהוא רוצה חוצמזה שהוא הרגע חתך לעצמו את הזין אז המעט קרדיט שאת יכולה לתת לו זה לפחד מדם...לא
והגבות..כולנו איתך

RenanaD

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif

טוב נו, בעקרון אמרתי את זה בצחוק, אבל אם את מתעקשת...
אה, ו... אז אתם עוזרים לי במימון הקוסמטיקאית?! שאלתי אותה והיא גובה ה-מ-ו-ן כסף!! יש הרבה עבודה...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo118.gifאני היחיד שלא נגעל

מהקטע של הברית מילה?
כאילו, זה מגעיל וזה, אבל לא הראו כלום. רק אצבעות עם דם.

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל ../images/Emo131.gif

לכן גם שום ניתוח לא מגעיל אותי.

RenanaD

New member
אוי, זה היה כ"כ מצחיק! ../images/Emo6.gif ../images/Emo131.gif

איך כולם צרחו בגועל

Rachel47

New member
אני אישית ../images/Emo15.gif

לא נגעלת מזה... לפחות לא מהקטע עם הדם... אבל לחשוב שהוא חתך לעצמו זה כבר....אאאאאיייייייוווווווווווווו מבין
בעיקרון גם אותי שום ניתוח לא הגעיל עד כה באופן קיצוני במיוחד...כאילו זה קצת מוזר להסתכל על הניתוחים האלה..אבל לא משו רציני... טוב הקטע עם השומן הגעיל קצת..אבל אותי זה בעיקר הצחיק...

Rachel47

New member
עוד מישו חושב שאתה לא קורא ../images/Emo15.gif

את כל התגובות פה..
כולם (חוץ מכמה חריגים) חושבים שהוא דומה למייקל ג'קסון

slallum

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אופס =]

חבל, רציתי להיות הראשון שכותב את זה

היי... קצת עזרה לגבי הפרק השני

אממ... הייתי חולה אז לא ראיתי באותו ערב, במקום זה ההורים שלי הקליטו לי את הסידרה.. עכשיו משהו התפקשש בהקלטה וחסר לי איזה שליש מהפרק- מהרגע שג'וליאן אומר לנעה תשבי שהוא יהפוך אותה כשהשעון יצלצל (כשהם שוכבים במיטת שיזוף) עד הקטע שדילן יושב עם הבחורה המתולתלת במסעדה, וזה צהריים, והיא מזמינה מרגריטה ומספרת על הבחור עם ההפרעת קשב שמסדר את הקלינקס ואז מדבר על זה שהוא חושב עליה כשהוא מאונן- את כל מה שקרה בין שני הקטעים האלה פיספסתי. מישהו יכול להשלים לי?

Rachel47

New member
אני אראה עוד מעט ../images/Emo15.gif

את הפרק עוד פעם ואספר לך סבבע

Rachel47

New member
אז ככה...../images/Emo15.gif

דבר ראשון לא הפסדת הרבה כי הקטעים האלה הם אחד אחרי השני מה שהיה זה שלכריסטיאן....אממ...לא עמד...כשהוא היה עם נועה תשבי ואז הוא התחיל לחשוב על הבלונדינית הזאת אישתו של שון..ואז הוא קם.. ואחר כך היה הקטע עם שון והפסיכולוגית במסעדה והיא שכנעה אותו לנתח את התאומות.. וזהו.. אם את צריכה עוד משו רק תשאלי..

M c F l y

New member
הפרק אתמול..

היה יפה.. איזה מטומטמות התאומות.. זה ברור שאם ינתחו אותן אחת תהיה יפה יותר מהשניה... והקטע עם מאט והז** שלו הגעיל אותי.. כל הדם

למעלה