האלו מקוויקנד

just orr

New member
חחחחחחחחחח אני מדמיינת את המורה כזה

רצה לחלון בסלואו-מושן ומפילה את הילד הזה לרצפה ואז צועקת עליו XDDDDDDDD יש לי דמיון מפותח. אני שמחה שנהנית במסע DDD:

N e r d y

New member
../images/Emo79.gif תמונה |||| ../images/Emo79.gif

מסעישראלי, קבוצת ה"כאפות" 3> אחרונה חפרתי עם התמונות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים
חחחחחחח הוואט איי גו טו סקול פור של סנייפ&הארי קורע
לאבלאב333>

All the precious time

has wasted, on another Dead Romance... מצעד הלהיטים של מקפליי: Obvoiusly TG SB DBTL TWYMMF כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: The Click Five- Jenny The Click Five- I'm Getting Over You SOD- Holly, I'm the One FOB- Sugar, We're going down Backstreet Boys- Trouble Is The Used- On My Own V- Blood Sweat and Tears Westlife- Home Westlife- I'm Already There Westlife- Catch my Breath P!ATD- I write Sins not Tragedies The Beatles- Across the Universe הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
ו-the click five
אלבום שחרשתן עליו: The Click Five - Modern Minds and Pastmies קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות + ארץ נהדרת XD משהו שהכעיס אתכם השבוע: הגעתי לעשות תיאוריה בחיפה והזונות לא מקבלים אנשים מהרצליה T_T עכשיו ללמוד הכל מחדש ליום חמישי הבא, בתקווה שאני אעשה את התיאוריה בחולון או פתח תקווה >< משהו ששימח: השותפה שלי הלכה ביום רביעי בבוקר וחזרה ביום שישי בבוקר והיו לי כמה יממות טובות של שקט ושלווה ופרטיות! משהו שהעציב: הפיגוע............ ציטוטיה: צ'רלס: טל ? אני: לא. זה הארי. חטפתי את טל. ועכשיו אני אשתמש בה. (בעזרת השם
). צ'רלס: בוא לפה. אתה מוזמן. אני יותר טובה.
אני אומרת לכם, החוצפנות של האנשים במדינה הזו, לגנוב לי את ההארי, ועוד בלי בושה! ;;
מתנגן בראש / בפלייליסט: SOD feat. McFly - Eddie's Song התמונה הכי חמה:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבתמונה זאת אני מנסה לגרום

לדני לקנא
XDDDDDDDDD בהחלט תמונה חמה

הלו../images/Emo11.gif

מהר להתרחק מההארי שלי, שמעת?
הנה, עוד אחת חוצפנית.... את לא רואה שכתוב לו על המצח "רכוש טל" ? D: אגב עשיתי קצת סקרינקאפס מזה D::

Charley XD

New member
חחח מיקי אני קודם (כמו שאת רואה), ואז טל

מוזמנת להיות שלישית XD פתח תקווה ? רציני ? מה איבדת שם ? איפה בפתח תקווה ? יש מצב שקרוב עלי ? (כן יש חלק שקרוב ><") The Beatles- Across the Universe
זה שיר כזה מושלמון !

?!?! עשיתי יותר מחצי מקוויקנד וזה חזר לפורום

בלי לשלוח אפילו מה שעשיתי!!@#$%
אוח, נתחיל מחדש ><
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Broccoli FCIHH All About You Baby's Coming Back
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Panic At The Disco - Nine In The Afternoon Green Day - American Idiot Green Day - Boulvard Of Broken Dreams Linkin Park - Numb Linkin Park - In The End Linkin Park - Crawlin' The Killers - Somebody Told Me Simple Plan - When I'm Gone ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכרת כרגע ><"
הלהקה המגניבה של השבוע:
Green Day Linkin Park
אלבום שחרשתן עליו:
Green Day - American Idiot
קליפ שעשה לכן את זה:
1. Panic At The Disco - Nine In The Afternoon http://www.youtube.com/watch?v=yCto3PCn8wo הסולן [ברנדון?] כלכך חממממוד שם!! DDDDD:
2. The Killers - Mr. Brightside http://www.youtube.com/watch?v=BnwLf88t_Wc קליפ כ"כ יפה. ברנדון.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות, טופ מודל [קרידיקרידיקרידי
], UCAP העונה השנייה <: "על גופתה המתה" סרט מממממש חמוד ומשעשע
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האמ, כמו אור
משהו ששימח:
יום שישי <:
משהו שהעציב:
הפיגוע וזה :(
ציטוטיה:
אמא: "זה בסדר, גמאני לא מושלמת..." אני: "חח לא חשבתי שאת מושלמת, אבל-" אמא: " מה?! תתביישי לך!!!" ------------------------------------------- דיברנו על זה שאחותי ירשה את רוב הדברים מאבא שלנו... אני: "הא רגע, אז גם אבא היה כזה בכיין כשהוא היה קטן?! ~נקרעת~" אמא: "לא את זה היא ירשה ממני, ובגדול! יאיר (אח שלה) אפילו כתב עליי שיר: 'כשעצוב לי אני בוכה כששמח לי אני בוכה כשרע לי אני בוכה כשמישהו הולך לידי אני בוכה כשמישהו מדבר אליי אני בוכה כשאני שמחה אני בוכה כשעצוב לי אני בוכה כששמח לי אני בוכה כשרע לי אני בוכה' משהו כזה." אחותי ואני נקרענוווו
ולא עולים לי בראש עוד עכשיו ^^"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הופעה של לינקין פארק באמטיוי2 D:
התמונה הכי חמה:
אמממ תמונה אקראית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifגמני ראיתי עכשיו את לינקין בהופעה

>< צ'סטררר
Nine in the afternoon
וגם הקליפ
וכן, שמו ברנדון חחח גם ריאן מהמםם תזכירי לי מי העלתה לך אותו..?

אכן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחח מי? אנ'לאדעת
לא, סתם.
^^ הקליפ מהמם חחח D: ומי מהם זה ריאן? ^____^"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח הייתה לי תחושה שלא תדעי -__-

נמ, הגיטריסט הכי חמוד לייק דה ^^ סתם, אממ כן הגיטריסט של הלהקה, בקליפ הוא האחרון שרואים אותו במיטה חח לא היה לי כוח לחפש תמונה טובה יותר

שיא ס'חמוד! ../images/Emo99.gif

חח הוא נראה מזה מותק! D: האמת, לדעתי כולם שם חמודים כאלה ^____^ תודה על העזרה

חצמבוש

New member
וואי כמה זמן לא עשיתי את זה.

טוב אני יודעת שהכותרת שלי לא נשמעת טובXD וסטפאני תרד עליי בגלל זה שנתייםD: טיפשה3>
מצעד הלהיטים של מקפליי:
McFLY - You're The One that I Want mcfly-friday_night mcfly-little_joanna mcfly-lonely mcfly-transylvania mcfly-please_please mcfly-down by the lake McFly - Bras And Knickers XDD
SUM 41-WITH ME Foo Fighters - The Pretender Busted - Year 3000 Good Charlotte - Keep Your Hands Off My Girl Plain White T's - Let Me Take You There Thirty seconds to mars - a beautiful lie The Rasmus - Sail Away שייגעצ-המילים הכי יפות מוניקה סקס-מכה אפורה שייגעצ-מרלין מונרו שייגעצ-פרח נתתי לנורית עברי לידר-זכיתי לאהוב שייגעצ-להלחם במפלצות 3 Doors Down - 06 - Here Without You Whem I'm Gone - Simple Plan Three Days Grace - Gone Forever
הלהקה המגניבה של השבוע:
QWEEN סגידה!
אלבום שחרשתן עליו:
SUM 41-UNDERCLASS HERO
קליפ שעשה לכן את זה:
פליז פליז3>
דרייק וג'וש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילדים בכיתה
משהו ששימח:
אין כ"כ><
משהו שהעציב:
פאק הפסדתי שלוש שעות מקפליי אתמול:(
ציטוטיה:
המורה:"פאני!" כל הכיתה:"אווי אווו" XDD[המבין מבין]
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Three Days Grace - Gone Forever
התמונה הכי חמה:
זה בהחלט משהו שלא רואים אותו יום יוםXDDD

lovemcfly2

New member
מיי מקוויקנד...-יש לי בייבי חדשש (שואב אבק)

לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
"that girl" אני עושה עליו תרגיל בספורט |מקיא|
אממ.. לודעת..
הלהקה המגניבה של השבוע:
לינקין פארק..
אלבום שחרשתן עליו:
jml
קליפ שעשה לכן את זה:
טרנסילבניה
חדשות... קראו לי חננה אבל זה די מעניין
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הפיגוע (ימותו הערבים)
משהו ששימח:
קנו לי בייבי חדש |מסמיק| (שואב אבק...) - חולת נקיון שכמותי...
משהו שהעציב:
הפיגוע...
ציטוטיה:
אני ואחותי בוכות על זה שפראנק ממכ"ר התחתן אני: " לאא!! למה הוא התחתן עם הג'מייקה הזאת?!?!" (קוראים לה ג'מיה) אחותי:"נראה לך שהיא? שהיא? ב..." אני: "לא פראנקי לא בהריון!!" אחותי: "אני בטוחה שהוא לא בהריון..." ---------------------------------------------------------------------------------------------- ההורים שלי הביאו לי את השואב אבק החדש והיפה שלי... אימא: "נועם בואי תראי מה הבאנו לך.." אני בטוחה שזה איזה ספר באתי כולי בדיכי אני: "מה הבאתם לי?" אימא:"אבק חדש" אני: |מתחילהלרקודכמופסיכיתולצרוח| "יאאא יש לי בייבי חדדדששששש!!יש לי בייבי חדדדשש" אחותי: |משתנקת| "אהמ.. חולת נקיון... אהמ.." --------------------------------אחרון ודי-------------------------------------------------- אח שלי הקטן ואני הלכנו לסבתא שלנו והטלפון שלי צלצל אז עניתי והחזקתי לו את היד ואז לא שמתי לב אליו ופתאום הוא התחיל לצרוח ולבכות אז אני כולי נלחצתי אני: "נושיי מה קרה מתוק?!" טל: " עץ מטומטם!!" אני: "מה העץ עשה?" טל: "הוא הרביץ לי!" אני: "נונונו עץ! אסור להרביץ לטל!" טל בועט בעץ ומוציא לשון אני נקרעתתי מצחוק זהו לציטוטים!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כל השירים של מק..
התמונה הכי חמה:
כשתהיה לי תמונה של השואב אבק בחדיש והיפה שלי אני אשים אותתהה.. אבל אני אתאר אותו הוא אדום והוא אחד כזה שאפשר להוציא את המקום שהלכלוך נמצא ו לראות כמה שאבת ויש בו גם ראש של מטאטא ששואב וגם כזה קטן שאפשר להגיע איתו לכל המקומות- חפרתי... אבל אני כ"כ מתרגשת השואב אבק הקודם היה ממש דפוקק!!! ועכשיו יש לי בייבי חדש ויפה! :) שבוע מדהים וסורי על הדיליי הענקיי!

למעלה