האלו מקוויקנד

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo128.gifאיט'ס דה Mc~BLOODY~Weekend../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Mr. Brightside וזהו XDD 'מצעד' עאלק.. כןכן שמענו עלייך מיקי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
וזה.. עוד יותר גרוע מהפעם הקודמת שהפצצתי בשירים! XDD Taking Back Sunday-MakeDamnSure Muse - Stockholm Syndrome Sugarcult - Majoring In Minors The Devil Wears Prada-This Song Is Called Blur- Song 2 Alesana-Congratulations I Hate You Paramore- Misery Buisness Billy Talent- Fallen Leaves A Skylit Drive-The All Star Diaries AFI- Miss Murder
Within Temptation-What Have You Done Penknifelovelife - Touch Me Again And I Will Stab A Screwdriver Into Your Face
Nickelback-Someday Elliot Minor- the White One Is The Evil // Parrallel Worlds // Still Figuring Out
Bullet For My Valentine
~~~ האלבום החדש!!! ~~~ שישלי אותו!!!!!
Waking The Deamon
Hearts Burst Into Fire
Forever And Always Take It Out On Me Hand Of Blood
All These Things I hate The Poison Suffocating Under Words Of Sorrow 4Words To Choke Upon
Flyleaf
-->מעולים!!!!!11111אחדאחדאחד I'm So Sick
Cassie Breath Today Be There For You
Yellowcard
Only One
מיקיייי! אנחנו סוגדות לשיר הזה! XDD The Takedown Breathing Light Up the Sky Back Home
All Time Low
Dear Maria, Count Me In
Six Feet under The Stars Holly Would you Turn Me on---> ההולי הביץ' הזאת! גם פה וגם בשיר של סוד! כולם רוצים אותה!!!! >< Come On, Come All
Mayday Parade
When I Get Home, You're So Dead
Miserable At Best Walk On Water Or Drown Jamie All Over I'll Be The Wings That Keep Your Heart In The Clouds
Hawthorne Heights
Ohio Is For Lovers
חרישות קשות!!! שיר שליטה!
Silver Bullet Niki FM Life On Standby
Escape The Fate
The Guillotine
When I Go Out, I Want To Go Out On A Chariot Of Fire
Friends And Alibis The Webs We Weave
Arch Enemy
Blood On Your Hands Taking Back My Soul We Will Rise Rise Of The Tyrant
The Red Jumpsuit Apparatus
Your Guardian Angel
אוחחח איזה שירר! ~.~' Misery Loves It's Company In Fate's Hands /////////////////////////////////// פיו!!! זה פפחות ממה שחשבתי! XDDD
הלהקה המגניבה של השבוע:
כל הלהקות פה למעלה ^
אלבום שחרשתן עליו:
נמנמנמממ.. ^ ^ ^
קליפ שעשה לכן את זה:
יאווו... אין רקדניות מעולות
~סגידה~ http://www.youtube.com/watch?v=TGqIP6pCEEU
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הישרדות אול סטארס [אוזי!!!!!
], מגרש בייתי ועל טבעי ^___^ משהו ש......
הכעיס
אתכם השבוע:
רייבנושקה ועומר...! ארררררגגגגג! X______X סתםסתם
אהה ואבאשלי!
ששימח
אתכם השבוע:
קיבלתי 100 בבוחן פתע בתנך שלא ידעתי חצי ממנו! אילתרתי שאלות וזה יצא נכון! XD אההה וישלי את כל הדברים לתחפושת הסקסונית שליייי DDD:
שהעציב
אתכם השבוע:
הפיגוע. פשוט כלבים.
ציטוטיה:
בהודעה הבאה! XDDD יש את מיקמיק
ו...עומר!
שווה לככםםם! למרות שעם מיקי זה חפירה לא מהעולם הזה XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
MCR-The Ghost Of You
התמונה הכי חמה:
התמונה של האלבום החדש של escape the fate! איזה סקסית! DDD:

Vansi McDorky

New member
|תות../images/Emo26.gifתמונה 2+ציטוטיישנים!!../images/Emo221.gif../images/Emo6.gif

טוב אממ... הנה אנחנו מתחילים :
אני ומיקי:
כשהיא סופסוף התחברה למסן אחרי איזה שעה שהודעתי לה שתתחבר בפורום~~ " *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: יאוווו איזה דיליי על! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחח אני יודעתת +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: מה אני יעשהה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחח יא מטען פלאפון סדוק! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDD " ------------ +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: נדלקת על השיר הזה של הות'ורן אייטס אה? +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: הוא כזה מעולההההה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: הוא בסדר.. +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת:
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: יבשנית! XDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: את..את... מייבש כביסה! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת:
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: את סוחטת!! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחח סתםםם *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: תקווצי אותי עוד ועוד עד שאני.. אוריד במידות! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחחח אומרים ארד במידות +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ואז אני אהיה... גוצה! חייח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: לא?
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: לא דעת XD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: גוצה?? +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחח כככןןןן +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: מאיפה זה בא חחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: זה נמוכה ושמנה XD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: את לא מכירה??
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: לא שמעתי על זה אפעם +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: שמעתי על בוצ'ה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחח זה כנראה הומור של חיפה
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אההה
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDD ------------- +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: "אומגגג מיקי!! ישפו ילדות תמימות!!! $%#^*" +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כי מה את כותבת דברים כאלההההההה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחח יאללהה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDD מההה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אפחת לא באמת תבין יעני מה זה אומר XD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: במיוחד התמימות XDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: לכי תדעי..! אולי אח שלהן בדיוק קרא ואז הסביר להן ואז הן חושבות שאת איזה חרמניידה מהלכת! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: מה שנכון... *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אבל עדייןXD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: לאאאאאאא חחחחחחחחחח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: למה שיסיברו.. אני הייתי מנסה להסתיר את זה XDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ואולי הם נורא ישירים! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אוח נו! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחח ~~~~המשך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכוסע!! ס'מגניבות אנחנו יאוו../images/Emo6.gif

חפירההה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifהמשך ציטוטים+עוד תמונה!../images/Emo221.gif

+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אני לא יכולה להמנעעעע *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: למה אנשים לא מבינים את זה
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כןכן זה הרצון להיות בקבוק בירה במקרר של דני, כולנו חוות את זה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אני רוצה להיות קיסםםם +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: מהההההההה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: לא, בעצם לא עד כדי כך +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אני הייתי מעדיפה להיות קונדום! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: לא יודעת מה קרה לי עכשיו חחחחחח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: סיוון!!!! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אני הייתי מעדיפה להיות.... *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: יאוו אני שמה את זה במקוויקנד שלי XDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: ווזלין! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: שהוא מורח על שפתיו +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: תחתונים!! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: ולא בוקסר *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: תהיי הבפנוכו של הבקבוק! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: מה להכנס לתוכו?! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ואז גם על השפתיים ואגם ב... אע..... מיני דני! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: כל הקטע זה שהוא יכנס לתוכי XDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת:
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDDD חעחעחעחעח
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: בפנוכו XDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחח תמיד צחקתי מהמילה הזאת XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחח זה פעם ראשונה שאני כותבת אותה XDDDDDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: הבפנוכו של העוגייה, הבפנוכו של הקונכייה של החזילון +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חזילון? ככה אומרים? +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חילזון! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: טחחחחחחחחחח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אההההההההההההההההההה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: סתומההההההההההההההההה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אופססססס XDDD ידעתי שמשהו לא טוב כאן
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חעע +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: יאווווווווו +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחחח
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חזילוןןןןן חלחל +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחח אומג *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: את לומדת מילים באוטיסטית! +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אהההההה הבנתייי +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: די אני לא מאמינה שטעיתי בזה ככה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחח זה הווזלין הווזלין
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDD זה הבירה..
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אני יודעת מה אני רוצה להיות
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אבל זה יותר מדיי כזה...גס +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: או שלא.... לודעת +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: נו כבר זאת אני אין משו גס בשבילי XD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אני חושבת שזה גם ווזלין...... נו הדבר הזה |חח| שהבנים מורחים... כדי.. נו! להכנס.. יותר חלק XDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: יותר מהר חחחחח בלי בעיות XDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ווזלין
+*Michelle Dylan*+ אומר/ת: וואלה חח ~~~~~~~~

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif~עוד~ ציטוטים!../images/Emo26.gifXDDDDD

אני רעבה +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: יאוו.. גמאני- אני עפה למקלחת ו... כי יש מלא מים חמים אז.. מישהו חייב לגמור אותם לא? XD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: אז אני עוד מעט חוזרת *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחח אוקיייי *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: תהני! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: דמייני שדניאל מסבן אותך! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ][ +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחח קרועעהה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: |חושני| +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: למה להסתפק בזה? +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: יותר|סבב| *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אמאלה לאלא לא עם הדוש *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XD +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חייח +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: מה יש לך את היום XDDD אומגגג *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: מה קורה לי היוםםםםםם +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: נחשוב .. +*Michelle Dylan*+ אומר/ת: XDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחח כככןןןן XDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: TMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII וזהו למיקי!!XDDDDDDDD
הנה קצת מהציטוטים עם עומר
*unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: עומררררררר!!!!!! תשעשע אותייייייייייייייייייייייייי ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: סיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: אם את תשעשעי אותי אני ישעשע אותך *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אבל אבל אני ביקשתי קודם!!1111 ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: אבל זה צריך להיות הדדי *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אז תתחיל אתה! #@!$!@% ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: .................. ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: את ביקשת ראשונה שת תהיי ראשונה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: נווו אבל תמיד אני צריכה לחשוב על משו! קשה לי לחשוב זה כואב...! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: אז פשוט תורידי חולצה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ישלי גופייה מתחתXD ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: לא נורא גם אותה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אבלאבל... אז רק אתה תשתעשע! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: למה? ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: לדוגמא אני כבר עכשיו לי חולצה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כןכן אבל זה שאתה בלי חולצה פחות קריטי מאשר שאני אהיה בלי חולצה ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: אז אני יוריד מכנסיים ואת תורידי מכנסיים זה אותו דרג של קריטיות *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אבל יש תחתונים/בוקסר! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>מישהו צריך כרטיס למשין הד?!מוני דבר איתי!אביב גפן סקרימו! אומר/ת: טוב אחותי יש גבול שאני מגיע אליו XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחח s אומר/ת: אז אתה... תפסיק לנסות להוציא ממנה וידויים ואז לאיים להרוג אותי בעינויים..! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: סיון את לא מקבלת סקייט בראש ואני ילמד אותך להחליק על סקייט *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: וווההההההההווווווווו ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==> לא מומלץ לבנות! אומר/ת: אבל מהרגע שאת עולה על הסקייט את משלמת על ביטוח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: ניסו ללמד אותי ביום כיפור...! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==> לא מומלץ לבנות! אומר/ת: ו...? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אע.... היה בסדר XD ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==> לא מומלץ לבנות! אומר/ת: כמה בסדר? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: לא נפלתי! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==> לא מומלץ לבנות! אומר/ת: במקרה גם עלית יל הסקייט באותו זמן שלא נפלת? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כן! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==> לא מומלץ לבנות! אומר/ת: כמה זמן החזקת עליו? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אמממ.... לא דעת ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==> לא מומלץ לבנות! אומר/ת: יותר מ-5 שניות?XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כן!! XDDDDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהמשך ציטוטיידה../images/Emo26.gifפה זה נגמר../images/Emo70.gif ^__^"

hee *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: נו בסדר אימו לא אימו ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: אין דבר כזה אימו יש דבר שנקרא סצנה ואני לרוב הולך עם בגדי סצנה אקססוריז וכאלה וככה גם עוד מיליארד אנשים זה נקרא ילדי סצנה ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: וכן גם לי יש פוני! ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: זה התסרוקת שלי ואני אוהב אותה והיא מתאימה לשיער שלי ואני אוהב אותה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כן גמאני אוהבת אותה ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: אימו זה סוג של מוזיקה ואני שומע אותה ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: אז את יכולה לקרוא לי בסה"כ ילד סצנה XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחח *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אוקי אוקי עומר ילד הסצינה
ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: וגם אני יכול לקרוא לך ילדת סצנה(בדוגרי בואי נודה שנינו מסתובבים עם דברים יחסית דומים)גולגלות והרבה שחור ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: סבבה סיון ילדת הסצנה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אה הא XDD ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: וואי יש לי יציאה חדשה *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: מה עכשיו?! XDDDDD ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: שתי ילדי סצנה הלכו לטייל מי נשאר? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אעע.... האימו? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: XDDDDD ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: הבחורה כי הילד התייאש מללכת והוא גם מצא פינה בצד לחתוך ורידים ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: אין אימו יש סצנה ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: אימו יכולים לקרוא לך רק אם אתה עושה מוזיקה! *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: והז'אנר יהיה אימו ----------------- ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: תגידי מה דעתך על ג'ינסים עד הברכיים לבנים\.? *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: הממממממ *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: כל עוד הם נופלים ורואים חצי בוקסר זה נחמד ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: ואם הם לא נופלים?XD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: אז לא! XDDD ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: די להיות חרמנית! <<<<<------ אהההההההההה! רק עכשיו הוא שם לב! XDDDDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; So cut my wrists and black my eyes אומר/ת: מה אני יעשה זה בטבע שלי
ҲҳҲHiTMaNҲҳҲ==>http://www.youtube.com/watch?v=qpZiD0qtbwU&feature=related לא מומלץ לבנות! אומר/ת: XD\ זזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההההההההווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוך השם!!!!! אני רוצה להודות למיקית, לוקסוס החמאה, רייבנושקה ועוד אנשים שסבלו מהעצלנות שלי עד שעשיתי תמקוויקנד הזה! מאיזה 9 אני יושבת עליו!!!! ו..ו..... זהו XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג כרטיס צהוב!!../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

תכלס סגידההה אנחנו לא מהעולם הזה סיוון!!!
את חפרנית ברמות XDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שומןןןן DDD:

נו אנ'לאדעת לאן להגיב
ח"ח על הציטוטיישנים תמשיכי להיות כוסיט ו... שמנה! :]

RAVEN 175

New member
../images/Emo60.gifואנסי!!!! *בוההושורקתבאוויר*

סורי על כל העיניין עם עומר.. אבל פעם הבאה תלמדי להקשיב לי ><"

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifמקוויקנד :] ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של מקפליי :
לא שמעתי.. אה בעצם don't stop me now שהיה בערב מחול
שיר השבוע לא של מקפליי:
That thing you do- Busted 3 am- Busted Fake- Busted Meet you there- Busted Why- Busted Can't break thru- Busted Better than this- Busted Nerdy- Busted Over now- Busted  Teenage kicks- Busted Year 3000- Busted
להקת השבוע:
Busted
אלבום השבוע:
Busted- a present for everyone
קליפ השבוע:
של סנייפ& הארי what I go to school for XDDDDDD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אממממ מגרש ביתי(?)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שחזרתי מהמסע ישראלי
משהו ששימח:
לראות ת'חברות שלי:] ושהשכבה ממש התגבשה:]
משהו שעיצב:
שנגמר המסע :[ (כן חפרתי על זה, לא אכפת לי, תמותו.)
ציטוט השבוע:
שיחות משעשעות עם רזי> (18:23) Xx.Raz: יואו חח נזכרתי מקודם (18:23) Xx.Raz: שמישו שאל מהזה פוט או משו כזה (18:24) Xx.Raz: ומישי התחילה להגיד שזה איבד בגוף של אישה (18:24) Xx.Raz: וניצן אמר (18:24) Xx.Raz: " היי רגע זה התפקיד שלי לא ? " (18:24) Xx.Raz: חחחחחחחחחחחח וואי (18:24) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (18:24) Nerdy: אומיגאז זה היה קורעעעעע (18:24) Xx.Raz: יואוו אני בטוחה שיש מיליון ציטוטים שלא נזכור (18:24) Xx.Raz: אוף לאנורא אבל היה כזה מצחיק חחח (18:24) Xx.Raz: ושהוא שם תיד על הזין בזמן שהוא דיבר (18:24) Xx.Raz: חחחחחחחחחח (18:24) Xx.Raz: גם אתמול (18:24) Xx.Raz: נכון שחר רצה להביא תפלאפון שלה ואז הוא נפל ואז שלי נפל ? (18:25) Nerdy: חחחחחחחחחחחח כן (18:25) Xx.Raz: זה בגלל ששלחתי לה אסמס על משו שניצן אמר (18:25) Xx.Raz: ואז אני מצביעה כזה על הפלאפון שלי כדי שהיא תבין ששלחתי אסמס (18:25) Xx.Raz: והיא עושה לי עם הידיים " הוא לא אצלי " חחחח (18:25) Xx.Raz: קיצר כתבתי לה שניצן אמר (18:25) Xx.Raz: משמעות משמעותית (18:25) Xx.Raz: חחחחחחחחחח (18:26) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני?! לא שמעתי את זה (18:26) Xx.Raz: אני כן חחחחחחח כמעט בכיתי (18:26) Xx.Raz: וליאור ויובל (18:26) Xx.Raz: חחחחחחחחחחחחחחח (18:26) Xx.Raz: יואו זה היה קורע (18:26) Xx.Raz: זה מה שניסיתי להגיד לך ולא הבנת (18:27) Xx.Raz: היו שני כיסאות ריקים אחד ליד השני (18:27) Xx.Raz: ויובל וליאור רצו אליהם (18:27) Xx.Raz: ובמקום שכל אחת תתיישב בכיסא אחד (18:27) Xx.Raz: כי אף אחד אחר לא רץ לשם (18:27) Xx.Raz: הן התנפלו על אותו כיסא ונפלו (18:27) Xx.Raz: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (18:27) Nerdy: אה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגלל זה יובל נפםלה על התחת?! (18:27) Xx.Raz: כן חחחחחחחחחחחחחח Xx.Raz אומר/ת: אני בנתיים אעשה טלפתיה כדי שבלונדי יתחבר Xx.Raz אומר/ת: אאווווווווםםם Xx.Raz אומר/ת: טריליליליליליליי Xx.Raz אומר/ת: הו אל המושלמים , עשה שאהובי הבלונדיני יתחבר ונוכל לעשות סייבר Xx.Raz אומר/ת: אמן . (18:30) Nerdy: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nerdy אומר/ת (17:46): שניה חוזרת Xx.Raz אומר/ת (17:47): אוקיי D: Nerdy אומר/ת (18:00): אוקי חזרתי, קצת התעכבתי... Xx.Raz אומר/ת (18:00): פפח Xx.Raz אומר/ת (18:00): קצת
Xx.Raz אומר/ת (18:00): ממש מספר שניות ! Nerdy אומר/ת (18:00): נו רק 12 דקות Xx.Raz אומר/ת (18:00): חחחחחח Xx.Raz אומר/ת (18:01): " אבל מי סופר " Nerdy אומר/ת (18:01): חחחחח נו ראיתי כי את שלחת את ההודעה האחרונה ב47 ועכשיו 00 Nerdy אומר/ת (18:01): חעחעח Xx.Raz אומר/ת (18:01): אחי Xx.Raz אומר/ת (18:01): זה 13 Xx.Raz אומר/ת (18:01): XD Xx.Raz אומר/ת (18:01): זה כמו שכשחזרנו ברגל לאכסניה אז הלכתי עם יובל וילד אחד שקוראים לו דור Xx.Raz אומר/ת (18:01): הערס X_X Xx.Raz אומר/ת (18:02): שאל אותה איזה מספר חדר היא אז היא אמרה 127 Xx.Raz אומר/ת (18:02): ואז שמענו אותם מדברים " זה שווה 11 אם מחברים אתזה " Xx.Raz אומר/ת (18:02): וזה לא זה 10 XDD Nerdy אומר/ת (18:02): אה נכון XDDDDDD Nerdy אומר/ת (18:02): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Xx.Raz אומר/ת (18:02): והם חשו מהזה חכמים ואני ויובל התחלנו לצחוק חחחחחח Nerdy אומר/ת (18:02): יופי 5 יחידות Xx.Raz אומר/ת (18:02): שכבה משכילה Xx.Raz אומר/ת (18:02): חחחחחחח Xx.Raz אומר/ת (18:03): אני 5 יחידות ? הם 5 יחידות :) Nerdy אומר/ת (18:03): גם את לא? Xx.Raz אומר/ת (18:03): כן ובגלל זה אני יודעת ש 1+2+7 שווה 10 Xx.Raz אומר/ת (18:03): ואמרו שמת' לא תעזור לי בחיים :) Nerdy אומר/ת (18:03): חחחחחחחחחחחח Xx.Raz אומר/ת (18:04): אני רוצה שמ"ב יהיה חבר שלי לנצח נצחים Xx.Raz אומר/ת (18:04): או עד שאני אמצא מישהו יפה יותר Nerdy אומר/ת (18:04): מ"ב? Xx.Raz אומר/ת (18:04): מר בלונדי / מיסייה בלונדיני Xx.Raz אומר/ת (18:04): D: Nerdy אומר/ת (18:05): אה אוקי מגניב חחחחמחח Xx.Raz אומר/ת (18:05): אתיודעת Xx.Raz אומר/ת (18:06): שהוא חצי בלונדיני ? Xx.Raz אומר/ת (18:06): כאילו Xx.Raz אומר/ת (18:06): חחחחחחחחחח Xx.Raz אומר/ת (18:06): אופס Xx.Raz אומר/ת (18:06): חצי הולנדי *** Nerdy אומר/ת (18:06): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nerdy אומר/ת (18:06): חצי בלונדיני XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Xx.Raz אומר/ת (18:07): הוא בלונדיני שלם לא חצי *-* Xx.Raz אומר/ת (18:18): קיצר הוא חצי הולנדי Xx.Raz אומר/ת (18:18): אז עשיתי לו כזה מה וישלך אזרחות Xx.Raz אומר/ת (18:18): והוא אמר שכן Xx.Raz אומר/ת (18:18): אז הצעתי לו נישואין D:::: Nerdy אומר/ת (18:18): פשששש ישירה את Nerdy אומר/ת (18:18): ומה הוא אמר? Xx.Raz אומר/ת (18:19): עשיתי לו כזה תדמיין שאני כורעת ברך אז הוא אמר " אוקיי " ואז אמרתי השמיים מלאים כוכבים אנחנו על החוף אתה יודע כל הסיפור Xx.Raz אומר/ת (18:19): ואז הוא אמר " בהחלט .. אבל לפני שהוא נגמר אני חייב ללכת לאכול אז אני אדבראיתך כבר " Xx.Raz אומר/ת (18:20): ואז אמרתי לו שהוא לא מנומס והזכרתי לו שהוא נפנף אותי בכותל Xx.Raz אומר/ת (18:20): אז הוא אמר שהוא יפצה אותי D:::::::: Nerdy אומר/ת (18:22): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nerdy אומר/ת (18:22): ס'קרועעעה Nerdy אומר/ת (18:23): לדעתי מישו נטש אותך בחופה*-) Xx.Raz אומר/ת (18:23): לאנכוןןןןןןןןןןן רק תיארתי לו סיטואציה ): Nerdy אומר/ת (18:23): חחחחח Xx.Raz אומר/ת (18:23): עדין לא אמרתי את המילים Nerdy אומר/ת (18:23): אחותי Nerdy אומר/ת (18:23): הוא נטש אותך Nerdy אומר/ת (18:23): בחופה Nerdy אומר/ת (18:23): אני לא אתפלא אם את עם שימלה לבנה או משו XDDDDDD Xx.Raz אומר/ת (18:23)

N e r d y

New member
../images/Emo79.gifתמונה|| + המשך ../images/Emo79.gif

Nerdy אומר/ת (18:23): הוא נטש אותך Nerdy אומר/ת (18:23): בחופה Nerdy אומר/ת (18:23): אני לא אתפלא אם את עם שימלה לבנה או משו XDDDDDD Xx.Raz אומר/ת (18:23): הו מר מושלם , התינשא לי ? Xx.Raz אומר/ת (18:24): חחחחחחחחחחח שתקייייייייייייי Xx.Raz אומר/ת (18:24): הוא אמר שהוא יפצה אותי נוווו Nerdy אומר/ת (18:24): טוב נראה מה יהיה הפיצוי XDDDD ילד אחד בשיעור ספרות הלך לפתוח ת'חלון המורה: "לאאא!!!" הילד: אבל חם לי אני נחנק פה!" המורה: "אז ת-ח-נ-ק-!" זה היה מצחיק באותו רגע XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
סוויט צ'יילד אוף מיין- גנז אנד רוזזס
תמונת השבוע:
יש כמה

למעלה