האלו מקוויקנד

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמממ לא יודעת STAR GIRLS-GH TOUR כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : לא יודעת, למי היה זמן למוזיקה. תזכירו לי לקחת אוזניות לפלאפון בראשון הלהקה המגניבה של השבוע: THE ACADEMY IS אלבום שחרשתן עליו: יה רייט קליפ שעשה לכן את זה: מי ראה קליפים תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סקינס משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרס"פ משהו ששימח: שסיימתי טירונות וחזרתי הבייתה. והכי חשוב אבא הולך לעזור לי לקנות אייפוד נו הוא יחפש לי מישהו שטס לחו"ל שאני אביא לו תכסף, הוא לא באמת עוזר לי עם הכסף.... משהו שהעציב: שרשמתי כמה דברים ממש ממש לא נכונים במבחן LOL ציטוטיה: וול היו כ"כ הרבה בשבועיים האלה.... מתנגן בראש / בפלייליסט: THIS IS HOW I DISAPPEAR-MCR התמונה הכי חמה:אין

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"אני רוצה להאמין שגם הנצח הוא רק

חלק אני רוצה להאמין שיש לי דרך לעצור אני רוצה להאמין שלא אלחץ עד קצה ההדק אני רוצה להאמין שגם המוות יעבור".
מצעד הלהיטים של מקפליי:
IGY. AAU. IBO. LJ. JML. 5CIHH. Lonely. Broccoli. McFly & Busted - Build me up buttercup (The Foundations Cover).
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Alexisonfire - Little Girls Pointing and Laughing. Alexisonfire - This Could Be Anywhere In the World.
Alexisonfire - Charlie Sheen vs. Henry Rollins. Angels & Airwaves - Do it for me now. Avenged Sevenfold - Afterlife.
Chris Brown Feat. Noah - What's my name ~כאפה~ Cobra Starship - Smile For the Paparazzi. Cobra Starship - Angie
~חרישה~ Cobra Starship - Pleasure Ryland. Cobra Starship Feat. Travis McCoy - Kiss my sass.
The Coral - Dreaming of you. FOB - 7 Minutes In Heaven (Atavan Halen). Fat Joe Feat. Ja-Rule & Ashanti - What's luv? ><" Fighstar - Floods.
|חרישה| N'Sync - I want you back.
OneRepublic - Come home.
Simple Plan - Your love is a lie. היהודים - חופשי. היהודים - ליפול. היהודים - סמי חופשי. היהודים - קח אותי. היהודים - אם כבר. היהודים - אמן.
הלהקה המגניבה של השבוע:
Cobra Starship. היהודים.
אלבום שחרשתי עליו:
Cobra Starship - ¡Viva La Cobra!.
קליפ שעשה לי את זה:
Sum 41 - With me: http://uk.youtube.com/watch?v=Q5iJ23ZtfH8
Amy Winehouse - Back to Black: http://uk.youtube.com/watch?v=aygAu1x2uQo
Leona Lewis - Better In Time: http://www.dailymotion.com/video/x4ju7v_leona-lewis-better-in-time-new_music
Leona Lewis - Footprints in the sand: http://www.dailymotion.com/video/x4ix46_leona-lewis-footprints-in-the-sand_music
Leona Lewis - Bleeding Love (USA Version): http://uk.youtube.com/watch?v=5-ctIC65PV0
Foo Fighters - Low קליפ קורע עם ג'ק בלאק
: http://uk.youtube.com/watch?v=z6NXBAfkCaQ
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: אחיות או לא להיות >< גיא פינס. השנים הטובות. שנות ה-70 (8). אבודים 4. הטופ מודל הבאה 7. רציתי את מלרוז..
אמריקן איידול 7. Making the video: *Nsync - Pop
זה היה קורעע Brits '08. לא יפה ההתעלמות המוחלטת ממק.
: JML. הכי דומה לאהבה. אשטוןןן
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
התעודה המזעזעת שלי. |
משהו ששימח:
- יש טיול שנתי סופסוף בטוח בעוד חודש :]] - מצאתי תחפושת והכל כמעט מוכן
משהו שהעציב:
המורה לביו' חזרה מה שאומר >> אי אפשר להבריז יותר.
ציטוטיה:
נמ, לא משהו: #שיעור אזרחות# תלמיד א': ....אבל גם לבדואים מגיעים זכויות! תלמיד ב': מה היית רוצה איזה שכן בדואי והגמל שלו חונה לך מתחת לבית? #המנהלת מרצה לנו שוב לשלם לטיול# היא: הגענו למצב שאנחנו (המורות) רוצות לצאת לטיול הזה יותר ממכם תלמיד: חבר'ה, הצלחנו! #אזרחות, המורה מספרת על איזה מישהו# היא: כן, היו לו שבעה ילדים פולני זריז #ילד מספר לכיתה על המדריכה באוטובוס באיזשהו טיול# ... הוא: אז פתאום הנהג הביא אותה בעצירה פתאומית ואני עפתי, התנגשתי בדברים, קבלתי מכות, בלאגנים מה המדריכה אומרת? "אתם רואים? מזל שכולכם חגורים?" XDD #צחקנו על חברה שליי# ידיד 1: __ כשייגמר לי המלווה אני יסיע אותך ראשונה כי אני אוהב אותך אני: היא תסע ראשונה כי אין כרית אוויר בצד שלה..
ידיד 2: היא לא צריכה כרית אוויר, יש לה 2 גדולות.. ידיד 1: אבל אתם יודעים שברוב התאונות דווקא מתים מכריות אויר? כי זה חונק אותך היא: כן, הכריות אויר שלי יעלו למעלה ואני אחנק ידיד 1: וכשאני ילך לראיון אני יתוודה על זה ששמת חזייה A למרות שאת דאבל דאבל די ורק רצית שיהיה לך קליוויג' ועכשיו את בעולם אחר ~מתבכיין~
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Spice Girls - Goodbye. ><"
התמונה הכי חמה:
מי אגיין
ויש לי עוד כמה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת!../images/Emo11.gif

איפה את?! חחחחחחחחחחח אני מחפשת במסן- היא לא שם אבל בפורום היא כן XDDD הציטוטים
היהודים - אם כבר
בעע מלרוז XDD ואת, את כוסית!! על!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifזהו! משאלתי התגשמה! אנחנו משוחחות

DDD: עכשיו אני יכולה למות בשקט ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תמונה |||

ניק סימונס
ג'יזס, עוד חמישה חודשים בדיוק אני בת 18.
גאד, סטופ ד'ה טיים!! סופ"ש נעים!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחה! גמאני../images/Emo9.gif

אוקיי הוא נראה שונה מהתמונה האחרונה שהראית לי חחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח יש לו פה וואחד רעמת שיער

אני לומדת לערבית, אני רק עושה הפסקה.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאת ממש ממש ממש ממש ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

את ממש יפה
כמו שאמרתי לך - לא דמיינתי אותך ככה XD לקס1 זה שם שמתאים לבלונדינים עם עיניים כחולותXD אבל את מהממת
אני אראה אותך במפגש

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif תודה בייב ../images/Emo24.gif

הופפולי אני בכלל אהיה במפגש.. ><"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים
אשטון
!!!!11 ומה רצית את מלרוז?קרידי שליטע!!!111 XDDDDD תמונה ממש יפה לאביה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif נו יש לי טעם מוזר דונט יו

נאו אלרדי? >< תנקסס לאביו מור.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif אותך :]

just orr

New member
היום ראיתי גולגלות של פרות.

פיכ.
מצעד הלהיטים של מקפליי: לא היה משו מסויים
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Tribal Ink- Refugee Nirvana- In Bloom Nirvana- Lithium Nirvana-Sliver Nirvana- Smells Like Teen Spirit Aarctic Monkeys- Fake Tales Of San Francisco ועוד כל מיני של ארקטיק ^^
הלהקה המגניבה של השבוע: Aarctic Monkeys
אלבום שחרשתן עליו: Aarctic Monkeys- Favourite Wworst Nightmare הווו בהחלט חרשתי.
קליפ שעשה לכן את זה: --
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: "על גופתה המתה" סרט חמווווווד D: האנטומיה של גריי [בקרוב עונה חדשה!!! אעעע] מגרש ביתי טופ מודל [קרידיייייי
]
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בצפר. ומישהי.
משהו ששימח: הילדים בגן היום ^__^ וקיבלתי תעודת זהות!!! ייאי מי
משהו שהעציב: הפיגוע :(
ציטוטיה: ~לפני שנולדתי כולם היו בטוחים שאני בן~ אמא: "את תעתעת בנו!" אני: "אני תמיד הייתי בטוחה בנשיות שלי, זה אתם לא ראיתם טוב" -------- צ'רלי: "לא לי, בכללי אמרה הבלונדה, מימני" חחחחחחחח אהבתי
-------- דרור: "עמית ואני לא הפסקנו למות!!!!!!1"
מתנגן בראש / בפלייליסט: נדבקתי פתאום ל- Refugee
התמונה הכי חמה:
סופשבוע נעים DDD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחחחחחח

דרור: "עמית ואני לא הפסקנו למות!!!!!!1" XDDDDDDDDDDDDDD להפסיק למות XDDDD

אוי פיכ שכחתי מהגולגולות S:

חהחה השירים שהכרתי לך D: מגניב XD מישהי.. כן הא? ארג
חחחחחחח חמודה אמאשלך
חחחחחחחחח אורטל עם הבלונדה XDDD כמה היא חרשה את זה XD והציטוט שלי