האלו מקוויקנד

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Stop & Stare ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

וגם.. FOB-7 Minutes in Heaven Carrie Underwood-Before He Cheats
איך התמונה המזעזעת הזאת יכולה לעשות לך את השבוע? XDDD חח הם כאלה כאפות שם ><

דנושש XD

New member
XDDDD טום נראה שם כאפות בהחלט ../images/Emo45.gif

אבל דאגי נראה שם טוב
למרות שהיום הוא נראה הרבה יותר טוב
אבל בכל זאת...

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo46.gifאיזה ציטוט כאפוווות אני לא מאמינה שאמ

רתי את זה

white in Angel

New member
המקוויקנד שלי!!!!!!!!!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ואו הרבה והאת כול השירים.. אז הינה חלק שחרשתי... Not Alone SG SNGE MTG TCFC TWYMMF You are the one that I want You've got a Friend טרנסילבניה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
how to save a life leave rigth now hurt everywhere-yellowcard now you're gone sinple plan-when I'm gone westlife- I lay my love on you westlife- my love westlife-when you're looking like that westlife- what makes a mam westlife- Soledad westlife- Queen Of My Heart westlife- bop bop baby westlife- World Of Our Own westlife- back home
הלהקה המגניבה של השבוע:
mcfly westlife simple plan SOD busted
אלבום שחרשתן עליו:
coast to coast - westlife GH- mcfly
קליפ שעשה לכן את זה:
היה לי קשה לבחור אז חלק.. [את כולם יש לי על המחשב ואני חורשת עליהם XD] Mcfly - I'll Be Ok mcfly - obviously Mc- 5 Colours In Her Hair McFly Please, Please McFly - That Girl Mc - The Heart Never Lies mcfly sing beatles הכי מצחיק שהארי מקלל את דני.. McFly - Transylvania
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אני לא זוכרת כי רוב הזמן אני על המחשב..
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאני חייבת לקבל מעל 80 במבחן במדעים כדי שהיא תבטל את הבוחן שהיה שקיבלתי בו 65 אוף,...
משהו ששימח:
אני מתחילה לתפוס את העיניין של הגאומטריה...
משהו שהעציב:
היום ילדה משכבת ח' נדרסה וכול החברות שלה בכו ואחת מהחברות שלה אני מכירה ניגשתי אליה והיא בכתה כי היא ראתה את מה שקרה היא הייתה בהסטריה... וגם שאני מתדרדרת בלימודים
[רק במקצועת המדעים למינהם]
ציטוטיה:
אוקי אני והמורה שלי [שמשגעת לי את המוח לגבי הכתיבה לספר מחזור] אני:" יעל [ככה קוראים למחנכת שלי] את יודעת שגיליתי שיש לי חברים שנולדו גם בחודש שלי וזה מתמלא כול הזמן.." היא:"באמת?" אני:"כן,יש אותי ב- 6/9 וחברה שלי ב- 11/9 ועוד שני אנים שאני מכירה ב- 13/9 ועוד חברה ב- 19/9" היא:"כן גם אני וסטלה [המורה לצרפתית שלי] נולדנו באותו תאריך" אני:"כן אני יודעת איזה כיתה מאכזבת שכחנו את היום הולדת שלך זה היה ב-23/2 נכון?" היא:"כן,לא נורא היה לי חגיגה גדולה" אני נוטשת את השיחה להוציא מידע מידיד שלי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
NOT ALONE
התמונה הכי חמה:
אקראי.. כי הוא מושלם

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo41.gifMyMcWeekend../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Ignorence
She left me
Dear maria - All time low
Hit the lights - All time low
Curse of curves
Hero- Enriko
About you now- Sugababes
Breaking Benjamin - Firefly
Sum 41 - In Too Deep Sum 41 - Seasons In The Sun
My Chemical Romance - I Don't Love You
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, אול טיים לואו וסאם41
אלבום שחרשתן עליו:
Sum41- Chuck
קליפ שעשה לכן את זה:
אין ><":(
דרייק וג'וש
לא מדימה
השרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מורים, מבחנים, שטויות את יודעים
משהו ששימח:
זה היה שבוע דיי מגניב
הוא עבר מ ה ר |!
משהו שהעציב:
עשו לי סתימה וכאב לי
א י ן ל י פ ל א פ ו ן
אני והלכת להתאבל על זה עכשי וכל יום במשך שנה וחצי, אני פשוט לא מאמינה שדווקא לי נהרס הפלאפון
!$#$%^& אני לא יכולה לחיות בלעדיו
ציטוטיה:
אוו יש דיי הרבה ... אתמול הייתי באיזה חנות עם אמא שלי ושמעתי שתי נשים נפגשות: "היי!!!" "היי!" "מה שלומך?" "טוב! נחמד! פסדר... לא משהו" ~~ לפני כמה שיעורים באנגלית: המורה: open your books in page nienty for כולם: איזה עמוד איזה? לא שמענו איזה? אני: מה קשה להבין? 92! ילד: התכוונת 94 XD ~~ שיעור מדעים: המורה אליי: "את מדברת חופשי על הבר
" XD ~ המורה לילד: דיי! תפסיק לדבר! תפסיק
בסטה
~ המורה: את זה נשאיר לעבודה השחורה... אני: המאפיה
~ המורה: "...ואז כשאתם נגועים בטלוויזיה השיערות בשיער עומדות ואתם נראים כמו פנקיסטים" ~~ עלמה הייתה אצלי: אני: מה הצלצול שלי כשאני מתקשרת אליי
עלמה: איגנורנס כמו לכולם... אני: לא רוצה מכו וכלם
רוצה משהו מיוחד
עלמה: תבחרי ... אני: ממ... איגנורנס
~~ היינו ביפו בטיול ויש כזאת רצפה עם 12 המזלות אז עלמה ועוד חברה שלנו עמדו על "דגים" כי זה המזל שלהם: עלמה~בצחוק~: המזל שלנו הכי טוב
המורה באה: נכון
XD ~~ היום אני ועלמה הצקנו לאיזה ילד אחד: אני: אמרו לך פעם שאתה תינוק
הילד: לא, אמרו לי שאני חכם מאד
עלמה: זה טבח היה באחד באפריל
הילד: לא! אומרים לי את זה כל יום! אני: מי, אמא שלך
~~ זהו
מתנגן בראש / בפלייליסט:
יוב גט א פרינד
התמונה הכי חמה:
אוקי דוקי
סיימתי באבלס
!!!!!!!!!!!!!!!

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif הציטוטים XDDDD

התעפקתי שלא להתפקע מצחוק בשיעור XDD איך היא גם הסבירה לנו מה זה באסטה XDDDD היא כזאת טיפשה XDDDD ~שחכת את הטוש נופלת XDDDD ~

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gif" זה רק אני והגלשן שלי......"../images/Emo42.gif

~ערוץ קריוקי~ לב|מצעד הלהיטים של מקפליי:
Transylvania No worris Star girl The way you make me fell
Boys Like Girls - Thunder Boys Like Girls-Hero\Heroine Boys Like Girls - Up Against The Wall Boys Like Girls - The Great Escape Paramore-Emergency Paramore-Pressure Paramore-Hear We Go Again Paramore-All We Know Paramore-Brighte Paramore - Misery Business Paramore-Crushcrushcrush Avril Lavigne-Naked
Avril Lavigne-Tommorow
הלהקה המגניבה של השבוע:
Paramore Boys Like Girls
Mcfly אפקורס
אלבום שחרשתן עליו:
Avril Lavigne-Let Go Boys Like Girls-Boys Like Girls Paramore-All We Know Is Falling Paramore-!RIOT
קליפ שעשה לכן את זה:
BOYS LIKE GIRLS - The Great Escape1 BOYS LIKE GIRLS - Hero/Heroine *אמן שיהיה לחיץ*
נמלטים-
~למה זה נגמר שבוע הבא???~ טופ מודל-אעאעאעאהאהאהא קרידי זכתה!~ *מקפצת מאושר*
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המחנכת שלי המדריכה שלי הכול בעצם! %$&^^*&#%&$#7
משהו ששימח:
חברה שלי.
משהו שהעציב:
שנמלטים נגמר שבוע הבא
[XD]
ציטוטיה:
וואי היו לי כמה... ~חברה שלי במשחק כדור רשת בספורט~ "כנסו בהההה!!!!!!!!!!!!!!!!~ XDDDDD עוד משפט שחברה שלי תמיד אומרת: "מה את גנובה?" XD ~כן, כן, ציטוטים דפוקים =|~XDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Boys Like Girls-Hero\Heroine
התמונה הכי חמה:
XDDDD דאגי מרחף לו אי שם XDD

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo215.gif I looked into the mirror ../images/Emo42.gif

Denial
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Not Alone Surf Medly Fight For You Right All About You
אהמ... All TIme Low - Come One Come All nizlopi-jcb song Sugababes - Denial Evanescence - Bring Me To Life (Wake Me Up Inside)
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי ביטלס אואסיס
אלבום שחרשתן עליו:
Oasis.-.Be.Here.Now The Beatles - Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band
קליפ שעשה לכן את זה:
אתמול בלילה ראיתי,נוט אלון,של דני בוומבלי,הקלים הזה גורם לך להבין כמה הם טובים
בובות,החבר'ה הטובים,הפיג'מות,קייל XY,סקינס,אמריקן איידול,טופ מודל(יש! קרידי ניצחה!)/המלכה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מלא מבחנים,מורה חופרת,ומחנכת שוטרת
משהו ששימח:
ברבדוס שבוע הבא,מתחיל להיות חם,ואממ לא יודעת הרגשה שמחה בכללי.
משהו שהעציב:
הפיגוע בישיבה
>ל8 הנרצחים
ציטוטיה:
גב' דבה (על המנהלת שלנו) רשימה לגדנ"ע:שקפקפים,טלכרט ועוד כל מיני דברים מוזרים מאד...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
חדשות BBC world שאבא שלי רואה עכשיו
התמונה הכי חמה
שוב יש לי כמה...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג../images/Emo99.gif אחת התקופות הטובות..

הוא נראה כמו קצת כמו בת עם שיער קצר XDDDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאעא האלבום של הביטלס

לוסי אין דה סקיי וויט' דיימונדסססס לוסי אין דה סקיי XDDD
איזה כיף לראות חדשות באנגלית ולהבין כל מילה
בדיוק מה שאני עושה XDDD אני הופתעתי לגלות שאני רואה את החדשות ויעני מבינה הכל הכל הכל יעני אפילו לא מתרגמת בראש שלי ככה שהרבה אנשים עושים "accident...אמ זה אומר.. אה! תאונה..he was.. אהה הוא היה.." ואני מדברת איתך על שגיליתי את זה לפני.. שנתיים ככה חחחחחחח מאז אני צופה מלא חדשות באנגלית XDDDD אני מרגישה אמריקאית XDD וואוווווווו נכון שאני חופרת.. תמיד אומרים לי שאני חפרנית XDD איזה כיף שקרידי ניצחה!!
מהממתת

rox love BSM

New member
../images/Emo6.gif אני לא רואה את זה

אבא שלי רואה את את זה........ כי רק את זה הוא מבין,אבל כן זה מגניב להבין גם באנגלית

למעלה