האלו מקוויקנד

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gifחודש אדר הגיע../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif

אבל דווקא בראש חודש הפיגוע הזה הגיע
לעינייננו
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Star Girl Transylvania You're The One That I Want Bubble Wrap I'll Be Ok
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Simple Plan-When I'm Gone
|חרישה| I'm Just A Kid Avril Lavinge-innocence Hot Jonas Brothers-Hold On
Poor Unfortunate Souls Linkin Park-In The End
יש עוד אבל לא רציני כ''כ...
הלהקה המגניבה של השבוע:
סימפל ומק
אלבום שחרשתן עליו:
מושן ורום און
קליפ שעשה לכן את זה:
זה היה אמור להיות שבוע שעבר
אבל הנה
http://www.youtube.com/watch?v=yf0A7lcvjXw
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
השרדות. מונית הכסף בובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות...? שלא קנו לי נעליים שוב@#%כי אין במידה.>< וכל הלחץ שהיה לנו בלימודים אהה ושהמסן מתנתק לי שווווב כל פעם><
משהו ששימח:
מק מקום ראשון בטופ 10
בנות דודי היקרות
משהו שהעציב:
הפיגוע אתמול.ה' ינקום דמם של כל הנרצחים.
ציטוטיה:
כרגיל,אין לי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
when i'm gone
התמונה הכי חמה:
יש לי עוד... שיהיה שבוע טוב ורגוע!!ושבת שלום וחודש טוב

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifהתבלבלתי התמונה../images/Emo6.gifהנה../images/Emo26.gif

למרות שגם הקודמת יפה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifתמונה אחרונה.אלכס../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

שבת שלום

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif|חרמן|

מורן איי לאב יו.

ענבז

New member
../images/Emo108.gifהפסקתי לנשום כשראיתי את התמונה הזאת ../images/Emo70.gif

רגע, הנשימה מתייצבת שניה. טוב. אאעאעאעאעאעאעאעאא! מה זאת הפאקינג שלמות הזאת!? איזה תמנוה מדהימה, איך לא ראיתי אותה עוד!!?!!?!?! אעאע. נרגעתי XD

Mcfly for ever

New member
אווו..... מקויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
friday night star girl All About You Transylvania
She left me
My Chemical Romance - I Don't Love You
Rihanna feat NeYo - I Hate That I Love You Timbaland Ft One Republic - Apologize
Alicia Keys-on one
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אלבום שחרשתן עליו:
My_Chemical_Romance-The_Black_Parade
קליפ שעשה לכן את זה:
Timbaland Ft One Republic - Apologize
הישרדות כמעט מלאכים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הרכזת שכבה!!
משהו ששימח:
חברה שלי....
משהו שהעציב:
ניקולודיון רנו רק חצי מהסדרה "כמעט מלאכים
ציטוטיה:
אתמול היה לנו שיעור חופשי עם מורה מחליפה כל השיעור צחקנו על אנשים המורה: מה קרה לכם? למה אתם צוחקים על אנשים? אז מה אם הם קצת מטורללים... שי: 'אל תסתכל בקנקן אלא במלצרית שמחזיקה אותו' היה עוד הרבה אבל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Soulja Boy - Cranck that
התמונה הכי חמה:

Bleed for Me

New member
Tell me when I'll finally see your

shallow heart For what it is Cause I don't want to keep on believing in illusions מצעד הלהיטים של מקפליי: --- כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע :לא שמעתי הרבה השבוע..בעיקר בהבחרת של אמריקן איידול..ארקטיק מאנקיז (ששמו שיר שלהם ב99FM השבוע!) ופראמור הלהקה המגניבה של השבוע:וואן מייט אונליייי אלבום שחרשתן עליו: Carrie Underwood-Carnival Ride קליפ שעשה לכן את זה: שומדבר מיוחד תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי,אמריקן איידול,קייל XY,השנים הטובות..וסרט ג'אמפר שראיתי שבוע שעבר..סרט טובבב משהו שהכעיס אתכם השבוע:שהעיפו את אחד הפייבוריטים שלי באמריקן איידול! (אני לא אכתוב מי,ספויילר לצופי ערוץ 3) משהו ששימח:שהוא נגמר משהו שהעציב:הפיגוע.. ציטוטיה:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:Kate Voegele - Wish You Were התמונה הכי חמה:ג'יימי בל (שגם משחק בג'אמפר) גדל הילד מאז בילי אליוט..

Charley XD

New member
איזה יפה

אהה ! עכשיו נזכרתי למי הוא דומה ! ואני חייבת לציין בצורה ממש מפחידה ... לחתיכי מTNT אבל ממש ממש ~תזכורת לראות את הסרט~

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifחם לי חם לי חם לי חחםםם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Baby's Coming Back broccoli Don't Stop Me Now Room On The Third Floor ועוד...
All Time Low - Six Feet Under The Stars All Time Low- Circles Meredith Brooks - Bitch Simple Plan - I'd Do Anything Son Of Dork - Boyband Son Of Dork - I Want You Back Son Of Dork - Ticket Outta Loserville Son Of Dork - We're Not Alone
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי כאילו דעעע
אלבום שחרשתן עליו:
דיסק שצרבתי
קליפ שעשה לכן את זה:
נמ.. לא משהו מיוחד
שנות ה-70
גברים בשחור {עם טומי לי ג'ונס
}
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי
משהו ששימח:
עשיתי מלאאא קניות
משהו שהעציב:
קלסו ואריק לא מופיעים בעונה ה8 של שנות ה-70
ציטוטיה:
חברה שלי מראה לי את הלק שלה: תראי, זה מין כחול כסף אפור כזה כמו של הבנות ים ~שמה את הים על המכנס~ זה תואם לסנפיר... XDDDDDD **** אותה אחת מציירת אריה ואנחנו מתפקעות מצחוק היא: זה לא נראה כמו אריה, זה נראה יורת כמו ממוטה עם אריה ~צוחקות~ אני:נכון ~היא מציירת משולש~ אני: מה זה המשולש? היא: זה כנף~~~ ~צוחקות~ אני: לאריה אין כנפיים~~ היא: אבל לממוטה יש!!! ****** יעלייי [: אומר/ת: באתי לומר "אני הולכת להביא וופל"
אני במצוקה נפשית אני צריכה אוכל!!!
~alma Vm אומר/ת: תדמייני שדני יושב לידך והוא בצום איתך יעלייי [: אומר/ת: אם דני היה יושב לידי הוא כבר לא היה יושב לידי ~alma Vm אומר/ת: למה הפלצת? XDD נורא הצחקתי את עצמי XDDD ****** יעל עשתה סתימה ואני המצאתי לה שיר גאוני על זה
: יעל עושה סתימה, ולה יכאב נורא, להלהלהלה אני אוכל חומוס ******* יעלייי [: אומר/ת: אלוהה ~alma Vm אומר/ת: באמת אלוהה אני מרגישה כמו בהוואי
{אם חם שם XDDD}
מתנגן בראש / בפלייליסט:
איזה תוכנית שאח שלי רואה...
התמונה הכי חמה:
בהודעה הבאה..

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gifתמונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo36.gif

XDDDD איזה כפרע הוא

Yu vi

New member
חם לי!../images/Emo178.gif../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Ultraviolet The ballad of paul k I wanna hold you
Face down- The Red Jumpsuit Apparatus
Misery Loves Its Company- The Red Jumpsuit Apparatus Seventeen Ain't So Sweet- The Red Jumpsuit Apparatus Grim Goodbye- The Red Jumpsuit Apparatus House of cards- Madina Lake Pandora- Madina Lake Stars- Madina Lake Stockholm Syndrome- Blink 182 Adam's song- Blink 182 Fuck a dog- Blink 182 My love- Westlife Fool again- Westlife Uptown girl- Westlife Hero-Heroine- Boys Like Girls On top of the worls- Boys Like Girls Thunder- Boys Like Girls The great escape- Boys Like Girls Rebirthing- Skillet Say Goodbye- Skillet High school never ends- Bowling For Soup I'm Gay- Bowling For Soup Burn baby burn- Ash Afterlife- Avenged Sevenfold Frozen- Within Temptatio In too deeo- Sum 41
הלהקה המגניבה של השבוע:
Madina Lake Blink 182 RJA BLG
אלבום שחרשתן עליו:
Madina Lake - From Them Through Us To You The Red Jumpsuit Apparatus- Don't You Fake It Boys Like Girls- Boys Like Girls
קליפ שעשה לכן את זה:
House of cards- Madina Lake Face Down- The Red Jumpsuit Apparatus Afterlife- Avenged Sevenfold The Greate Escape- Boys Like Girls
הישרדות, בובות, הדוגמניות, רומיאו אי חולייטה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ממ לא זכור לי משו.
משהו ששימח:
הציונים משתפרים. ^^
משהו שהעציב:
לאדעת.
ציטוטיה:
מפיק שקראתי... טום מנסה לקחת מדני את השלט של הטלוויזיה “Or else I’ll sit on you!” Tom slowly stood up, leaving Danny lying on the floor. “Sit on me?! You’d kill me!” “I know, pity eh?” “You wouldn’t dare sit on me!” “Wanna bet?” “Yeah I do actual- AHHHHHRRRGG!! GET HIM OFF!! GET HIM OFF!!!” “Not until you give me the remote!” “Never!!” “Then you shall feel the indestructible weight of the Tom-inator!” “I can’t breathe!” “Give me the remote!” “NO!!" There was a silence. “Danny?” Tom prodded him in the chest slowly. Danny didn’t move. His eyes remained shut and his body motionless. “OH MY GOD!” I screamed, “YOU KILLED DANNY!!” אותי זה שיעשע מאודXD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Smells like teen spirit- Nirvana
התמונה הכי חמה:
הארי&דאגי ^_^

Yu vi

New member
תמונה ||../images/Emo85.gif

איך יכולתי לשכוח בלהקת השבוע את ווסטלייף?!?
חרשתי להם על הצורה. >דני האידיוט. XD

Charley XD

New member
אני לא יודעת למה אבל כל פעם שהוא שותה

ככה הוא מזכיר לי אורנגוטן (ככה כותבים ? 0.0) XD הציטוט (וכן קראתי את זה לבדי ייאי מי)

למעלה