McWeekend

sweet shir

New member
"לאאא אם תגעי לו בבטן אז זה יחרמן אותו במילא

הוא חרמןןן " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה אבל XD

YuvalJones

New member
שלי.

שיר השבוע של מקפליי: babys coming back שיר השבוע לא של מקפליי: ticket outta loserville - SOD להקת השבוע: SOD אלבום השבוע: greatest hits שלהם. ישלי אותו! קליפ השבוע: -- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מכושפת. סרט חמוד רצח. משהו שהכעיס אתכם השבוע: 51 במתמטיקה. איפה הצדק בעולם?
משהו ששימח: 92 בגאומטריה
משהו שעיצב: -- ציטוט השבוע: -- מתנגן בראש / בפלייליסט: hypnotised מק'
תמונת השבוע: ME

McFly rullz

New member
דיי,אבל די!!!!להיות יפה><../images/Emo99.gif

יוווובליצ'
י'כוסע אחת!!! ואל תגידי שלא
מקווה שתרגישי טוב את ואסף
*מקווה לפגוש אותך כבר*

L D N

New member
../images/Emo215.gif Hey there mister blue

We're so pleased to be with you Look around see what you do Ev'rybody smiles at you שיר השבוע של מקפליי: כל השירים ברצינות. אבל בעיקר ROTTF ו-NA שיר השבוע לא של מקפליי: Mutya Buena - Just A little Bit Lily Allen - Mister Blue Sky
Kate Nash - Foundations Timbaland & One Republic - Apologize V- Blood Sweat And Tears Souljah Boy - Crank Dat ובערך כל השירים של Secondhand Serenade. להקת השבוע: מקפליי!!
אלבום השבוע: כל האלבומים של מקפליי
וAwake של Secondhand Serenade
קליפ השבוע: Piece Of Me של בריטני וגם מה שמאט אומר על באסטד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: רטטוי חחחח משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא!!! והחזרה לבצפר :( משהו ששימח: לונדון. משהו שעיצב: בצפררר ציטוט השבוע: המון!! טוב כמובן שהרגום של ROTTF שהוא בהודעה אחרת גם. - וגם - "נו מה את מחכה שהמשיח יבוא ויוריד תיד?" [חח אתן לא רוצות לדעת למה אמרתי את זה.] - אני:יש שתיה בחינם וזה.. דנה: ממש שתייה חינם, כולה נדב לוקח רובה מים ומשפריץ עדי [הספרנית]: ומותר לכם לשתות את השתייה חינם? דנה: זה לא אלכוהול. זה שתיה קלה כזאת!! אני:כן הוא לוקח אקדח מים ומשפריץ קולה!! חחחח תבינו שהיא האמינה לנו הספרנית!!! - המורה למחשבים: זה מאד פשוט, לוקחים את המספר הנמוך יותר - במקרה הזה הבנות וזה מס' הזוגות האפשרי. אני: אבל מה עם יש זוג של בנים? - משיחה שלי ושל דנה ל השיר All About You אני: הכל עלייך. זה נשמע כאילו דני זורק משהו עליה ועושה הכל עלייך וקקה בידייך! חע! דנה: חחחחחחחחחחחחח - איפה השלט!!?!?!?! מתנגן בראש / בפלייליסט: Secondhand Serenade - Vulnerable. תמונת השבוע: יש כמה.. הנה זאק באיפור ממש מרשיםחחחחחחחחחחחח איך היה לחזור לבית ספר? חרא.

Yu vi

New member
OMFG../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

הסירטון של מאט 0= קודם כל, הוא קורע כשהוא שיכור XDDDDDDDDDDDDDDD יש קטע שהוא אומר על משו THREE TIMES או משו כזה, והוא עושה עם האצבעות תמספר 4 XDDDDDDDD איזה טיפש XD פעם ראשונה שאני שומעת את הסיפור על ההתפרקות 0= זה סירטון חדש..? ו...מאט וג'יימס עדיין בקשר?
חברים..? משהו..? >< כנל לגביי צ'רלי ><"

L D N

New member
../images/Emo215.gif מאט ../images/Emo99.gif

כע זה סירטון חדש נרלי.. ומאט וג'יימס לפי מה שאני יודעת עדיין בקשר וגם צ'ארלי ומאט עדיין בקשר.. אבל ג'יימס וצ'ארלי לא..

Yu vi

New member
הווו, נחמד. XD../images/Emo85.gif

כן, מאט^^
חחחח הסיפור עם באסטד עדיין לא מובן לי לגמריי XD זה כמו מין פאזל כזה, שאין עדיין את כל החלקים שלו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כזאת כאפות, איזה תיאור דפקתי. XD

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif קפראל מאט. 33>

זה כזה אוביוס שג'יימס היה מאוהב בצ'ארלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

שיר,

מישהו חטף לך ת'מוח, את כמו הילד הקטן מהחוש השישי, רק שאת אומרת: "I see _gay_ people" זה פשוט לא יאומן. XDDDDDDDDDD אל תיפגעי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ישלי תמונה כזו. XD

~מחפשת~ למה שאני אפגע? אני יודעת שאני כזו. וברצינות, ג'יימס טוטאלי האד אה גיי קראש און צ'ארלי XDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחח בתכלס, זה הכל בגלל פיק הזוי בטירוף שקראתי. הוציאו שם את ג'יימס חולה נפש.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd

לצ'ארלי מגיעות מכות
. בתחת. עוד לא החלטתי מי יכה אותו. אולי דייב מסוד. שניהם בגדו בג'יימס><' ג'יימסי3>

loli kiss

New member
איפה השלט שניי?! ../images/Emo2.gif XD

עדי הזאתי [הספרנית] כזאת מפגרת שזה מצחיק
"הכל עלייך וקקה בידייך" XDDDDDD ששחכת לכתוב שאם שרים את AAY רק בעיברית- 'הכל עלייך', בקצב של המנגינה של השיר המקורי זה נשמע כמו שיר בשוק
יאוו היו עוד כמויות של ציטוטים אנחנו פשוט לא זוכרות כל פעם :/ איפה המחברת איפה!? [או יותר נכון - איפה השלט!?!?!?!? XD] ורק כי את מרגישה ממש לא אהובה היום וחייבת עידוד- שני את כזאת כוסית-מהממת-מדהימהההה אם הייתי גבר הייתי עושה לך ילדים
נו, עזר!? XD

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דנה הכל עלייך!!!!! זבל!!! אני רואה את ממש חלק מהמשפחה.. את וירין חיחיחי למה את לא רושמתאת הציטוטים למה?!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחח ירין הפסיכית הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח דנה אם היית גבר הייתי חושבת שאת הומו חחחח מה את עושה בפורום מקפליי?!?!?

loli kiss

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי XD פורום מקפליי זה פורום אקזוטי-רב-מיני P: זה שכל הזכרים שהיו בו בורחים זה משו אחר XD ו.. ירין לא חלק מהמשפחה. היא אחותי החורגת. זתומרת מהאבא החורג שלי
את יודעת.. לא זה מארה"ב חחחחחח

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחח הסתבכת עם המשפחה שלך ../images/Emo6.gif

ירין תמיד גדלה איתך אבל רק עכשיו גילינו שהיא לא מהאבא הבייולוגי שלך מארה"ב אלא מהאבא שהיית בטוחה שהוא אביך - אברום מישראל D:

למעלה