../images/Emo215.gif Hey there mister blue
We're so pleased to be with you Look around see what you do Ev'rybody smiles at you שיר השבוע של מקפליי: כל השירים ברצינות. אבל בעיקר ROTTF ו-NA שיר השבוע לא של מקפליי: Mutya Buena - Just A little Bit Lily Allen - Mister Blue Sky
Kate Nash - Foundations Timbaland & One Republic - Apologize V- Blood Sweat And Tears Souljah Boy - Crank Dat ובערך כל השירים של Secondhand Serenade. להקת השבוע: מקפליי!!
אלבום השבוע: כל האלבומים של מקפליי
וAwake של Secondhand Serenade
קליפ השבוע: Piece Of Me של בריטני וגם
מה שמאט אומר על באסטד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: רטטוי חחחח משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא!!! והחזרה לבצפר

משהו ששימח: לונדון. משהו שעיצב: בצפררר ציטוט השבוע: המון!! טוב כמובן שהרגום של ROTTF שהוא בהודעה אחרת גם. - וגם - "נו מה את מחכה שהמשיח יבוא ויוריד תיד?" [חח אתן לא רוצות לדעת למה אמרתי את זה.] - אני:יש שתיה בחינם וזה.. דנה: ממש שתייה חינם, כולה נדב לוקח רובה מים ומשפריץ עדי [הספרנית]: ומותר לכם לשתות את השתייה חינם? דנה: זה לא אלכוהול. זה שתיה קלה כזאת!! אני:
כן הוא לוקח אקדח מים ומשפריץ קולה!! חחחח תבינו שהיא האמינה לנו הספרנית!!! - המורה למחשבים: זה מאד פשוט, לוקחים את המספר הנמוך יותר - במקרה הזה הבנות וזה מס' הזוגות האפשרי. אני: אבל מה עם יש זוג של בנים? - משיחה שלי ושל דנה ל השיר All About You אני: הכל עלייך. זה נשמע כאילו דני זורק משהו עליה ועושה הכל עלייך וקקה בידייך! חע! דנה: חחחחחחחחחחחחח - איפה השלט!!?!?!?! מתנגן בראש / בפלייליסט: Secondhand Serenade - Vulnerable. תמונת השבוע: יש כמה.. הנה זאק באיפור ממש מרשיםחחחחחחחחחחחח איך היה לחזור לבית ספר? חרא.