די די די דיליי
שיר השבוע של מקפליי: mcfly-hypnotise שיר השבוע לא של מקפליי mcr- this is how i disapoear להקת השבוע: מקפליי ומכר אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: אין ליי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נולד לרקוד משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ... כלום משהו ששימח: ממ... חברה שלי באה לישון אצלי וכל הלילה צחקנו והלכנו לישון בשעה 4 משהו שעיצב: כלום ציטוט השבוע: יש לי בפעם הראשונה!!!! שיחה שלי ושל חברה שלי באייסי היא אוהבת את מקפליי ומכר הפייבים שלה ממקפליי הם דאגי והארי, וממכר הם: ריי טורו ופראנק איירו (אני אשים תמונה למי שלא מכירה אותם), בשיחה אתן תראו אותי ואותה רבות על דאגי: מיכלי (AM 03:52) : חחחחחחח תקשיביייי את עושה שלישיה יחד עם ריי ופראנק ואני אעשה שלישיה עם דאגי ודני חנוש(AM 03:53) : טוב. אבל לפעמים דאגי בא לעשות איתנו רביעייה! חנוש (AM 03:53) : XD מיכלי (AM 03:54) : לאאא מיכלי (AM 03:54) : תירגעעייי חנוש (AM 03:54) : מותק, אם לא ידעת, הוא כבר עשה איתנו רביעייה פעם אחת. תסגרי את החשבון שלך איתו לבד! מיכלי (AM 03:55) : טוב אבל אם עוד פעםםם אחחתתת אני מרביצההה לווווווווווווווווו כעבור כמה זמן:: חנוש (AM 04:01) : ס'יפה דאגי!!
חנוש (AM 04:01) : (ואנחנו כן נעשה רביעייה! |פרצוףבוב|) מיכלי (AM 04:03) : תרגעיי חן או ריי ופראנק או דוגי? ואני לא צוחקתת את עכשיו מוותרת פה על מישהו מיכלי (AM 04:03) : או מישהוים חנוש (AM 04:04) : מה את רומזת?! חנוש (AM 04:04) : שאני יכולה לוותר על ריי?! מיכלי (AM 04:04) : לאא ריי ופראנק זה ביחד חנוש (AM 04:04) : בשום אופן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! חנוש (AM 04:04) : מיכלי (AM 04:03) : או מישהוים חנוש (AM 04:04) : אהה הבנתי חנוש (AM 04:05) : את מנסה לרמוז שאני אוותר על ריי ופראנק בשביל דאגי פוינטרררררררר חנוש (AM 04:05) : זה לא יצליח לך מותק! ריי ופראנק שלי לנצחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! חנוש (AM 04:05) : ובקשר לדאגי,, *בקול יותר עדין ומתחנן* אמרנו שנתחלק בוו.. את כל כך לא פיירית! *בוכה* מיכלי (AM 04:06) : סבבה אני אדפיסס את מה שאמרתת כרגעע ועכשיוו את ודאגיי אומריםם ביי ביי כי הוא שלייייייייייייייייייייי חנוש (AM 04:06) : דאגי לא מוכן להיפרד ממני! מיכלי (AM 04:07) : זה כמו שאת תגידי לי עכשיו שנתחלקק בפראנק ואני אעשה איתו רביעייה יחד עם דאגי ודני חנוש (AM 04:07) : לא מאמי. פראנק זה משהו אחר.. ואת אפילו אמרת שאת מוכנה שנתחלק בדאגי. ואין חרטותת. ואני מצטטת:: חנוש (AM 04:08) : מיכלי (AM 03:14) : זהוו החלטנו סופיתתתת ר=ק פראנק וריי שלךךךך ואם את רוצה להתחלק איתי בדאגי ולהגיד שהוא של שתינווו אז אני מסכימה לךך אבל להגיד שהוא שלךךך אני אבוא ויהרוג אותך חנוש (AM 04:08) : קפישה?! מיכלי (AM 04:08) : אבל להגיד גם שאת עושה רבעייה אז אני אבוא ואהרוג אותךך הוספתי חנוש (AM 04:10) : את לא יכולה להוסיף ברגע האחרון! את יודעת מה!? לא רביעייה אבל אם בא לי אני יכולה לנשק אותו.. (איפה שבא לי!
) מיכלי (AM 04:10) : אז את מפסידהה כרגעע חברה ואת בעצמךך אמרת שלא תעשי דבר כזה לחברההה *דרמטית* חנוש (AM 04:11) : אבל כרגע גם את עושה דבר כזה לחברה *דרמטית* מיכלי (AM 04:12) : אני?! זה שלי יש את דאגי ודני וסיכמנו שריי ופראנק שלךך ואת בעצמךך אמרת שאת לא תוותרי על ריי ופראנקק אז את לא צריכהה לבוא ולקחת לי אותו חנוש (AM 04:14) : אבל סיכמנו,, אנחנו פאקינגג סיכמנו *בוכה* מיכלי (AM 04:15) : אבל למה את רוצה לקחת ממני מישהו הא?! ללא מספיק לךך פראנק וריי את צריכה ללכת לחברה הכי טובה שלך ולקחת ממנה את דאגי? חנוש (AM 04:16) : אבל דיברנו על זה!!!!!!! זה לא שלקחתי אותו במרמה.. דיברנו על זה וסיקמנו.. ופתאום זה לא בסדר שבא לי לנשק אותו איפה שבא לי?!?! הא?! הא?! חנוש (AM 04:17) : סיכמנו*
מיכלי (AM 04:17) : לא זה לא בסדרררר כי.. למה את כל הזמן רוצה שיתחשבוו בך?! אולי תחשביי קצת עליי למה את צריכה לקחת עוד אחד? מילא תהיו ידידים תדברי עליו איך שבא לךך אבל עד לנגיעוותתתתתתת חנוש (AM 04:19) : מ'כפת לך?! אני אומרת שהוא חצי שלי אבל אני לא אעשה איתו כלום!! חנוש (AM 04:18) : אז אני אתפשר על רק לגעת לו בבטן ): חנוש (AM 04:18) : ולהגיד שהוא חצי שלי חנוש (AM 04:19) : ): מיכלי (AM 04:19) : לאאא אם תגעי לו בבטן אז זה יחרמן אותו במילא הוא חרמןןן מיכלי (AM 04:19) : איך אני אדעע שאת לא תעשי איתו כלום?1 חנוש (AM 04:20) : אני חברה שלך! למה שאני אשקרך? תשאלי אפילו את ריי.. הוא לא ישקר לך! חנוש (AM 04:20) : הוא יודע מה אנחנו עושים בלילות
מיכלי (AM 04:22) : את יודעת מה?! תיגעי לו בבטן אבל אחר כך יהיה לך מצפוןןן שאת פוגעת בחברה שלךך אם את נוגעת לו בבטן מיכלי (AM 04:22) : לא לקחתי את זה רציני מיכלי (AM 04:22) : סתם היה בא לי להיות על בלתי ניראה חנוש (AM 04:23) : אבלאבל.. את לא תכעסי כי אני אגע לו בבטן בשביל לדגדג אותו.. חנוש(AM 04:24) : (מאיפה זה צץ לי?
) מיכלי (AM 04:24) : חחחח מיכלי (AM 04:24) : אני אתעצבןן כי אני יודעת שאת נ וגעתת בבטן של החברר שליייייייי מיכלי (AM 04:25) : טוב אני עפה לישוןן (לילה טוב מאמי) ותחשבייי על זה טוב שאת פוגעת בי קשותת בזה שאת תיגעי לו בבטןןן חנוש (AM 04:25) : אבלאבל.. נו אז תציעי לי משהו אחר בתמורה לזה שפתאום הפלצת חוק שאסור לי לעשות איתו רבעיה.. חנוש (AM 04:25) : רביעייה לא רבייה
מיכלי (AM 04:25) : חחח תעשי רביעיהה עם הארייייייייייייי חנוש (AM 04:26) : אל תדאגי, אני אעשה, סמכי עליי
,, אבל משהו עם דאגי,, אפשר לגעת לו בשיער?! *נבוך* מיכלי (AM 04:28) : כןן חנוש (AM 04:28) : יאיייייייייי! חנוש (AM 04:28) : טוב סיכמנו! מיכלי (AM 04:28) : את נוגעת לו אך ורקק בשיערר לא יותר מזהה חנוש (AM 04:28) : (בלי להתחרט |פרצוףבוב|) מיכלי (AM 04:29) : בלי להתחרט כי אנני הוא ודני הולכים עכשיו לישוןן ולעשות חיים ביי ביי מאמי חנוש (AM 04:29) : אני אשתדל בשבילך לגעת לו רק בשיער ולהביא לו נשיקות רק בלחי.. כי את החברה הכי טובה שלי! מיכלי (AM 04:29) : ואני אדבר איתו בקשר לרביעיה הזזאתת שלךך מיכלי (AM 04:29) : יאללה לילה טוב חנוש (AM 04:29) : חכי חכי,, גם לי הולך להיות 'לילה טוב' כמו שאומרים מיכלי (AM 04:30) : חחחחחח לילה טבו מיכלי (AM 04:30) : טוב
חנוש (AM 04:30) : לילה טוב!! מתנגן בראש / בפלייליסט: סימפל פלן וואקיישן תמונת השבוע: ריי טורו לא מצאתי תמונה כל כך טובה שלו