McWeekend

tzuf jones

New member
יש לי ציטוט D : באיחור אבל לא נורא ../images/Emo8.gif

אממ.. זה שיחה של אחותי ובת דודה שלי XD.... אחותי [ חן ] : " תגידי.. אם צוף תמות, את תיבכי ?! " בת דודה שלי [ עדי ] : " למה ?! את מתכננת להרוג אותה או משו ?! " XDD זה היה מצחיק באותו רגע שזה נאמר

T h a t G i r l

New member
My McWeekend=]

שיר השבוע של מקפליי: Obviously The Way You Make Me Feel שיר השבוע לא של מקפליי: בן ארצי ומה קשור-לחיות את החלום[אני ממש ממש ממליצה הוא מהמם!
שלומי שבן ומה קשור-אינטואיציה מה קשור-נגיעה אחת רכה. alexz johnson - stupid girl Alexz Johnson - 24 Hours (from Instant Star-FULL) Alexz Johnson - Let Me Fall (From Instant Star-Full) Hilary Duff - 12 - Our Lips Are Sealed 01 Hilary Duff - Stranger 04-leona_lewis-better_in_time 03-leona_lewis-homeless מה קשור-מחפש תשובה. להקת השבוע: מה קשור,מקפליי.. אלבום השבוע: Alexz Johnson-songs from Instant Star 2 McFLY קליפ השבוע: של מה קשור ובן ארצי
לשיר לחיות את החלום
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מה קשור ,התחלה חדשה
. משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ האב"טש שאני יוצאת אליו שבוע הבא.. משהו ששימח: המפגש+מה קשור,היה לי יום מושלם!
משהו שעיצב: האב"טש.. ציטוט השבוע: שהיינו בתוכנית של מקשור הריי הייתי עם המדים,כמו במפגש.. אז שהם נכנסו לפני הצילומים להגיד שלום לקהל ולדבר איתם קצת ציון נכנס ככה: "שלום...שלוםם לכולם..איזה יפה את במדים *חיוך מאוזן לאוזן* " ואני כולי מאוהבת
הייתי החיילת היחידה והכניסו אותי ואת חברה שלי ראשונות בגלל זה
והיינו בסוף התור להכנס וקראו לנו להכנס ראשונות
איזה כיף זה! חחXDD מתנגן בראש / בפלייליסט: The Way You Make Me Feel תמונת השבוע: סתם תמונה של העגילים החדשים שליXDD. איך היה לחזור לבית ספר? הללוואיי והיייתי חוזרת לשם
.

אני ../images/Emo222.gif

שיר השבוע של מקפליי:
the way you make me feel BW dont wake me up lola Obviously
שיר השבוע לא של מקפליי:
Klaxons – Totem on the Timeline The Used – Pretty Handsome Awkward Simply Red – Stars Guns N' Roses – Live and Let Die The Academy Is... – Black Mamba Paramore – Crushcrushcrush Elliot Minor – The White One Is Evil Yellowcard – Lights and Sounds
להקת השבוע:
פרמור, דה קלקסונז, פלסיבו, אילוט מינור, פליין ויט טיז, MCR, ביפיי קלירו, ארכיטקטס אין הלסינקי
אלבום השבוע:
Architecture In Helsinki - Places Like This
Klaxons - Myths Of The Near Future Biffy Clyro - Puzzle
קליפ השבוע:
200 חיקויים טטריס אנושי
מישהו מנגן בגיטרה *תראו אותם הם ממש טובים*
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מפגשים הגאונית !!!, גיבורים
, מטבחי הגהנום, גוסיפ גירל, על טבעי סופסוף ראיתי את גריז !!, והיום מתחילה התוכנית הישרדות בערוץ 10 !!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אחותי הקטנה
משהו ששימח:
מפגש פורום !! , היה ממש נחמד וגם חזרתי הביתה עם כל מיני סיכות, צמידים ופוסטרים (השגתי פוסטר של מילו
) ואני קוראת את אישתו של הנוסע בזמן וזה כזה טוב
משהו שעיצב:
אממ לא זכור לי כרגע
ציטוט השבוע:
(לא ממש ציטוט אבל עדיף מכלום) חזרתי לבצפר ביום חמישי (כמו כולם :- P) וישבתי בכיתה בשיעור הראשון. פתאום נכנס איזה אחד מהכיתה שלי ובקושי זיהיתי אותו, הוא עשה משהו מוזר לשער, שם על זה כובע צמר ושם שני עגילים גדולים כאלה עם אבנים נוצצות שמתנדנדים מהאוזן. פתאום כולם היו בשקט ורק בהו בו ואז כולם התפוצצו מצחוק , אפילו המורה .
מתנגן בראש / בפלייליסט:
בפליליסט- klaxons-gravitys_van_she_remix
תמונת השבוע:
איך היה לחזור לבית ספר?
ממש מוזר ומבאס, ועוד היה לנו ביום הראשון ספורט ו-4 (!) שעות מתמטיקה . (מישהי באמת קוראת את זה ? )

אני לא מאמינה, הצלחתי לשלוח בניסיון השני !

והינה עוד תמונות שאהבתי השבוע : http://www.linkinn.com/_Very_Nice_Pictues_Collection_21_pics והאתר הזה
http://jimjamzoo.com/ שמתעדכן כל יום ויש בו דברים יפים !

O0NoNi0O

New member
שבוע טוב3>

שיר השבוע של מקפליי: וואי אמ, כולם די חח חרשתי על השירים שלהם חח בזמן האחרון אני מבינה למה ממש ממש אהבתי אותם חח זה חוזר אלייXD שיר השבוע לא של מקפליי: כול השירים של באסטד
היי ג'וד- ביטלס. איריס-גו גו דולס. להקת השבוע:באסטד ומקפליי. אלבום השבוע: חחה אמ..האלבום הראשון של באסטדP: קליפ השבוע: לא ראיתיO: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמנמ, מגרש ביתי ואמ..לא יודעצP: משהו שהכעיס אתכם השבוע: אבאאא!%$#@ ארר קרציה. משהו ששימח: הם, חהחה הם כאלה חמודים
מצאתי את עצמי חושבת עליהם בלי סיבה ובוהה ומחייכתXD משהו שעיצב: לוידעתO: ציטוט השבוע: אין הציטוטים שלי אפעם לא מצחקיםXD מתנגן בראש / בפלייליסט: שלום חנוך - אהבת נעורי. תמונת השבוע: אני במהירהP: איך היה לחזור לבית ספר?כיף, סופסוף יש שיגרה חוצמיזה כיף לחזור לעשוך שטויות עם חברות ולהביך את עצמך וזהXD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif שבווע טוב D: ../images/Emo39.gif ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי:דה ווי יו מייק מי פיל אמ.. סטאר גירל XD מי ג'נריישן אייו גוט יו. פריידי נייט ו.. חוששני שזהו [?] ><. שיר השבוע לא של מקפליי:הנדס אוף בלד -בולט רום 409-בולט. אול אראונד מי -פלייליף. אול אימ ליווינג פור- אוונסנס. ברייט[BREED]-נירוונה. קול מי ואן יו סובר-אוונסנס. קאם אס יו אר- נירוונה סקיטר בוי -אבריל לאבין [כן,כן הנוסטלגיה
]. דיסקררושיין סמייל-רד הוט צ'ילי פפרס. פריק אאוט-אבריל [הגעגועים לאבריל הישנה והאהובה
]. הנד קלין-אלאסינט מוריס [רשמתי נכון ?><]. אינסנס-אבריל [טוב זאת לא נוסטלגיה XD]. הייר יו מי - ג'ימי איט וורלד XD. נובאדיס הום- אבריל [שיר כ"כ יפה
ונוסטלגי XD]. פלוג ין בייבי-מיוז. רייל לייף-מיוז. רוק סטאר-ניקלבאק. יור סטאר-אוונסנס. זהו
. להקת השבוע:האמ.. מק,מיוז,נירוונה ואוונסנס. אלבום השבוע:האמ... אין אחד כזה ><. קליפ השבוע:טיירס דונט פול של בולט
. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:תוכנית:זואי 101><. סרט:לוק ואני
, JML [היה אותו ביס והקלטתי אותו וחרששתתייי עליייוו]. משהו שהכעיס אתכם השבוע:האמ.. שהשביתה ניגמרה!. משהו ששימח:האמ... המפגש
והחופש D: . משהו שעיצב:שניגמר החופש
ציטוט השבוע:אוה האמ.. חח .. אני לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר אבל מה שאמר ההוא עם השתי שקל בסנטר XD. והיו עוד כמה נראלי אבל שכחתי
. אאהה כן XD .. היינו היום אצל חברה שלי אז היתעצבנתי על חבר של אחשלה אז ניסיתי להרחיק אותו מהכדור אז לקחתי את המטאטא והתחלתי לאיים עליו ולהגיד "אתה תיתלכלך אתה תיתלכלך תיזההרר אתה תיתלכלך" XDDD ]כן זה נישמע לא מצחיק אבל זה היה מצחיק ><] מתנגן בראש / בפלייליסט:השיר הפתיחה של ספונג' בוב [אר יו רדי קידס? איי איי קפטן איי קנט הירר יו איי איי קפטן XDD]. תמונת השבוע:
היד שלי ומה שמזכיר לי שאני צריכה להעבור על הציור כי הוא די נימחק
. איך היה לחזור לבית ספר?האמ.. לא הייתי ביום חמישי ושישי כי הייתי חולה אז יוצא שמחר אני חוזרת לביצפר אווףף
כבר ביום שני ישלי מבחןם בהיסטוריה ומחר ישלי מבחן בבקיעות התנ"ך ועוד מבחן ישלי בסוף השבוע .
מקוויקנד חופר

Charley XD

New member
../images/Emo26.gif אני באיחור ><" ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של מקפליי: כולם, ממש חפרתי על הכל >< שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים של Arctic Monkeys שיש לי ... להקת השבוע: ראו שאלות קודמות ... אלבום השבוע: מושן קליפ השבוע: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אנטומיה של גרי ! נמלטים וג'אקס 2 (המלצה, לא לראות אחרי שאתם אוכלים ><") משהו שהכעיס אתכם השבוע: מבחן... משהו ששימח: מפגש !!!!! והשהייה אצל דרור ואור XDD משהו שעיצב: חוזרים ללמוד רגיל .. ציטוט השבוע: אני ואבא נוסעים באוטו ... אני : "היי אבא זה היה עומר !!" אבא : "הוא גדל" (הוא לא ראה אותו בערך מהגן וזה היה כל כך מצחיק... XDD) אני מדברת עם אור, כל פעם שאני מדליקה מנורה אז המחשב עושה מן "פוף" כזה... אז אמרתי שיש לו רומן עם המנורת שולחן, אני : "אור את לא יודעת מה גיליתי !!" אור : "מה ?" אני : "נכון למחשב שלי יש רומן עם המנורת שולחן שלי ?" אור : "כן" אני : "אז הוא בוגד בה, עם המנורה שמעל המיטה שלי !! אני לא יודעת מה לעשות לספר לה ?" אור : "לא זה לא המחשב, זה הרמקוליים, זה בסדר, זה 2 אחת לכל אחד" אני : "איך את יודעת מאיזה רמקול זה בא ? אולי זה מאותו אחד והשני הומו ?" אור : "אני מקווה שלא, בשבילו" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקי, אני לא יודעת למה אבל התחלנו לראות את הקלטת שלנו שהיינו בארה"ב שהייתי בת שלוש, אחותי הגדולה : "נו זה המקום הזה שזרקו לנו שרשראות, את זוכרת את הציבעוניות האלו" אני : "וואי, לא נשאר מהם הרבה אחרי שאני ואשד (אחותי הקטנה) טיפלנו בהם" אחותי הגדולה : "כן, קשרנו, משכנו ואכלנו, וואי הם היו טעימות" אני : "וואי כן, אחת הטעימות כל הזמן אכלתי אותן!" אחותי : "אני לא יותר מדי, רק בגללך טעמתי גם, הסגולה הייתה הכי טעימה !" אני : "כן עם הכי הרבה עופרת, זה סגול בוהק כזה, צבעי סכנה !" זה היה כל כך מצחיק XDD ועוד אחד, מג'ורג'יה, כי זה משעשע : "הייתי מסוגלת להמשיך בנישוקים עד שלסי תשוב הביתה, וכשהיא היתה שבה הביתה הייתי צועקת "למה שבת הביתה ? את לא רואה שאני מתנשקת, כלבה מטומטמת???" היה עוד שאני לא זוכרת ><" מתנגן בראש / בפלייליסט: Blood Sweat And Tears זה נדבק וחזק !! תמונת השבוע: כי התמונה של הארי צוחק לא יוצאת לי מהראש וזה היה קקקקקקשה ...
איך היה לחזור לבית ספר? אממ בסדר חוץ מהמבחן את השער העברתי בשיחות עם אור ><"

Charley XD

New member
איך שכחתי ???! + תמונה ...

במסעדה שאחותי עובדת בא יש דג ענקי ויקר כזה... זה דג חתול ><" נחשו איך קוראים לו... כן כן דגי (דאגי ?) (XDDDDDDDDDD) כמה מקורי ... אז מסתבר שהוא אכל את כל דגי הזהב שהיו איתו באקווריום ><" הדג נח לו על קרקעית האקווריום, לקוח : "או הוא נראה עצוב ישנוני כזה ושמשעמם לו" מלצר : "בטח ישנוני הוא מעכל ! וזה הוא שאכל את הדגים האחרים, בגלל זה משעמם לו !" XDDDDDDDDDD זה היה כל כך מצחיק !

just orr

New member
חחחחחחחח הכנסת את האנטומיה ../images/Emo3.gif

וג'אקס זה נוראי XDDD חחחחח הציטוט עם הרמקולים
וגם שאר הציטוטים XDDDDDDD תגידי, איך את זוכרת את השרשראות מארה"ב?!?!!?!?!??!!? את פסיכית. בכלל, אשד הייתה קיימת? XDDDDDD היה כיף.

Charley XD

New member
יש לנו נראה לי שרידים !

~שואלת את אשד~ כן ! יש לנו אחת ! מזהב כי את כל הסגולות אכלנו XDDDDDDDDDDDDDDD בארה"ב לא ... אני הייתי בת 3 ! איך היא ? וברור שאני אכניס את האנטומיה ... היה הכי כיף בעולללללללם

michalie XD

New member
די די די דיליי

שיר השבוע של מקפליי: mcfly-hypnotise שיר השבוע לא של מקפליי mcr- this is how i disapoear להקת השבוע: מקפליי ומכר אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: אין ליי תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נולד לרקוד משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממ... כלום משהו ששימח: ממ... חברה שלי באה לישון אצלי וכל הלילה צחקנו והלכנו לישון בשעה 4 משהו שעיצב: כלום ציטוט השבוע: יש לי בפעם הראשונה!!!! שיחה שלי ושל חברה שלי באייסי היא אוהבת את מקפליי ומכר הפייבים שלה ממקפליי הם דאגי והארי, וממכר הם: ריי טורו ופראנק איירו (אני אשים תמונה למי שלא מכירה אותם), בשיחה אתן תראו אותי ואותה רבות על דאגי: מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏03:52)‏ : חחחחחחח תקשיביייי את עושה שלישיה יחד עם ריי ופראנק ואני אעשה שלישיה עם דאגי ודני חנוש(‏AM‎ ‏03:53)‏ : טוב. אבל לפעמים דאגי בא לעשות איתנו רביעייה! חנוש (‏AM‎ ‏03:53)‏ : XD מיכלי (‏AM‎ ‏03:54)‏ : לאאא מיכלי (‏AM‎ ‏03:54)‏ : תירגעעייי חנוש‏ (‏AM‎ ‏03:54)‏ : מותק, אם לא ידעת, הוא כבר עשה איתנו רביעייה פעם אחת. תסגרי את החשבון שלך איתו לבד! מיכלי (‏AM‎ ‏03:55)‏ : טוב אבל אם עוד פעםםם אחחתתת אני מרביצההה לווווווווווווווווו כעבור כמה זמן:: חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:01)‏ : ס'יפה דאגי!!
חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:01)‏ : (ואנחנו כן נעשה רביעייה! |פרצוףבוב|) מיכלי (‏AM‎ ‏04:03)‏ : תרגעיי חן או ריי ופראנק או דוגי? ואני לא צוחקתת את עכשיו מוותרת פה על מישהו מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:03)‏ : או מישהוים חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:04)‏ : מה את רומזת?! חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:04)‏ : שאני יכולה לוותר על ריי?! מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:04)‏ : לאא ריי ופראנק זה ביחד חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:04)‏ : בשום אופן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:04)‏ : מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:03)‏ : או מישהוים חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:04)‏ : אהה הבנתי חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:05)‏ : את מנסה לרמוז שאני אוותר על ריי ופראנק בשביל דאגי פוינטרררררררר חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:05)‏ : זה לא יצליח לך מותק! ריי ופראנק שלי לנצחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:05)‏ : ובקשר לדאגי,, *בקול יותר עדין ומתחנן* אמרנו שנתחלק בוו.. את כל כך לא פיירית! *בוכה* מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:06)‏ : סבבה אני אדפיסס את מה שאמרתת כרגעע ועכשיוו את ודאגיי אומריםם ביי ביי כי הוא שלייייייייייייייייייייי חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:06)‏ : דאגי לא מוכן להיפרד ממני! מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:07)‏ : זה כמו שאת תגידי לי עכשיו שנתחלקק בפראנק ואני אעשה איתו רביעייה יחד עם דאגי ודני חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:07)‏ : לא מאמי. פראנק זה משהו אחר.. ואת אפילו אמרת שאת מוכנה שנתחלק בדאגי. ואין חרטותת. ואני מצטטת:: חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:08)‏ : מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏03:14)‏ : זהוו החלטנו סופיתתתת ר=ק פראנק וריי שלךךךך ואם את רוצה להתחלק איתי בדאגי ולהגיד שהוא של שתינווו אז אני מסכימה לךך אבל להגיד שהוא שלךךך אני אבוא ויהרוג אותך חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:08)‏ : קפישה?! מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:08)‏ : אבל להגיד גם שאת עושה רבעייה אז אני אבוא ואהרוג אותךך הוספתי חנוש (‏AM‎ ‏04:10)‏ : את לא יכולה להוסיף ברגע האחרון! את יודעת מה!? לא רביעייה אבל אם בא לי אני יכולה לנשק אותו.. (איפה שבא לי!
) מיכלי (‏AM‎ ‏04:10)‏ : אז את מפסידהה כרגעע חברה ואת בעצמךך אמרת שלא תעשי דבר כזה לחברההה *דרמטית* חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:11)‏ : אבל כרגע גם את עושה דבר כזה לחברה *דרמטית* מיכלי ‏(‏AM‎ ‏04:12)‏ : אני?! זה שלי יש את דאגי ודני וסיכמנו שריי ופראנק שלךך ואת בעצמךך אמרת שאת לא תוותרי על ריי ופראנקק אז את לא צריכהה לבוא ולקחת לי אותו חנוש (‏AM‎ ‏04:14)‏ : אבל סיכמנו,, אנחנו פאקינגג סיכמנו *בוכה* מיכלי (‏AM‎ ‏04:15)‏ : אבל למה את רוצה לקחת ממני מישהו הא?! ללא מספיק לךך פראנק וריי את צריכה ללכת לחברה הכי טובה שלך ולקחת ממנה את דאגי? חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:16)‏ : אבל דיברנו על זה!!!!!!! זה לא שלקחתי אותו במרמה.. דיברנו על זה וסיקמנו.. ופתאום זה לא בסדר שבא לי לנשק אותו איפה שבא לי?!?! הא?! הא?! חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:17)‏ : סיכמנו*
מיכלי (‏AM‎ ‏04:17)‏ : לא זה לא בסדרררר כי.. למה את כל הזמן רוצה שיתחשבוו בך?! אולי תחשביי קצת עליי למה את צריכה לקחת עוד אחד? מילא תהיו ידידים תדברי עליו איך שבא לךך אבל עד לנגיעוותתתתתתת חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:19)‏ : מ'כפת לך?! אני אומרת שהוא חצי שלי אבל אני לא אעשה איתו כלום!! חנוש (‏AM‎ ‏04:18)‏ : אז אני אתפשר על רק לגעת לו בבטן ): חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:18)‏ : ולהגיד שהוא חצי שלי חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:19)‏ : ): מיכלי (‏AM‎ ‏04:19)‏ : לאאא אם תגעי לו בבטן אז זה יחרמן אותו במילא הוא חרמןןן מיכלי (‏AM‎ ‏04:19)‏ : איך אני אדעע שאת לא תעשי איתו כלום?1 חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:20)‏ : אני חברה שלך! למה שאני אשקרך? תשאלי אפילו את ריי.. הוא לא ישקר לך! חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:20)‏ : הוא יודע מה אנחנו עושים בלילות
מיכלי (‏AM‎ ‏04:22)‏ : את יודעת מה?! תיגעי לו בבטן אבל אחר כך יהיה לך מצפוןןן שאת פוגעת בחברה שלךך אם את נוגעת לו בבטן מיכלי (‏AM‎ ‏04:22)‏ : לא לקחתי את זה רציני מיכלי (‏AM‎ ‏04:22)‏ : סתם היה בא לי להיות על בלתי ניראה חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:23)‏ : אבלאבל.. את לא תכעסי כי אני אגע לו בבטן בשביל לדגדג אותו.. חנוש(‏AM‎ ‏04:24)‏ : (מאיפה זה צץ לי?
) מיכלי (‏AM‎ ‏04:24)‏ : חחחח מיכלי (‏AM‎ ‏04:24)‏ : אני אתעצבןן כי אני יודעת שאת נ וגעתת בבטן של החברר שליייייייי מיכלי (‏AM‎ ‏04:25)‏ : טוב אני עפה לישוןן (לילה טוב מאמי) ותחשבייי על זה טוב שאת פוגעת בי קשותת בזה שאת תיגעי לו בבטןןן חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:25)‏ : אבלאבל.. נו אז תציעי לי משהו אחר בתמורה לזה שפתאום הפלצת חוק שאסור לי לעשות איתו רבעיה.. חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:25)‏ : רביעייה לא רבייה
מיכלי (‏AM‎ ‏04:25)‏ : חחח תעשי רביעיהה עם הארייייייייייייי חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:26)‏ : אל תדאגי, אני אעשה, סמכי עליי
,, אבל משהו עם דאגי,, אפשר לגעת לו בשיער?! *נבוך* מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:28)‏ : כןן חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:28)‏ : יאיייייייייי! חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:28)‏ : טוב סיכמנו! מיכלי ‏ (‏AM‎ ‏04:28)‏ : את נוגעת לו אך ורקק בשיערר לא יותר מזהה חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:28)‏ : (בלי להתחרט |פרצוףבוב|) מיכלי (‏AM‎ ‏04:29)‏ : בלי להתחרט כי אנני הוא ודני הולכים עכשיו לישוןן ולעשות חיים ביי ביי מאמי חנוש‏ (‏AM‎ ‏04:29)‏ : אני אשתדל בשבילך לגעת לו רק בשיער ולהביא לו נשיקות רק בלחי.. כי את החברה הכי טובה שלי! מיכלי (‏AM‎ ‏04:29)‏ : ואני אדבר איתו בקשר לרביעיה הזזאתת שלךך מיכלי (‏AM‎ ‏04:29)‏ : יאללה לילה טוב חנוש ‏ (‏AM‎ ‏04:29)‏ : חכי חכי,, גם לי הולך להיות 'לילה טוב' כמו שאומרים מיכלי (‏AM‎ ‏04:30)‏ : חחחחחח לילה טבו מיכלי (‏AM‎ ‏04:30)‏ : טוב
חנוש (‏AM‎ ‏04:30)‏ : לילה טוב!! מתנגן בראש / בפלייליסט: סימפל פלן וואקיישן תמונת השבוע: ריי טורו לא מצאתי תמונה כל כך טובה שלו

למעלה