McWeekend

m o r 1 0 2

New member
גמאני ראיתי בקולנועXDDDD../images/Emo168.gif

נכון,כל האולם היה על הריצפה... ולנו היה איש אחד כזה שמן שפשוט צחק כמו משוגע וכל הזמן השמיע רעשיםXDDDD תודה
ברור שאני אראה,אני אנסה להשיג

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo168.gif

שיר השבוע של מקפליי: Easy Way Out memory lane((במפגש)) Rockin' Robin No Worries Lonely Mcfly & Busted - Lola
שיר השבוע לא של מקפליי: Aerosmith - Amazing Aerosmith - Hole In My Soul Aerosmit - Love in an Elevator Guns N' Roses - Dont Cry Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Alice Cooper-Poison
Bon Jovi - Always Bon jovi - bed of roses
Bon Jovi - Born To Be My Baby Bon Jovi - Blaze of Glory Eagles Hotel California Live 30 Seconds To Mars - The Kill Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer With the Way I'm Always Trying To Get You Off tokio hotel-Don't Jump Tokio Hotel-Read Set Go Metalica - Nothing Else Matters=Acoustic Nickelback - rockstar Take That - Rule The World
להקת השבוע: בון ג'ובי
מקפליי
אירוסמית
אלבום השבוע: bon jovi-bon jovi
קליפ השבוע:Alice Cooper-Poison ,שיר אדיר
http://www.youtube.com/watch?v=-1c14Z0YUTU&playnext=4&playnext_from=QL ,
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן פאי,היה כזה קורעע
אלמה פיראטה פטיטוXD המירוץ למיליון לא מדהימה דרייק וגו'ש חברים סאות'פארק
משהו שהכעיס אתכם השבוע:שהשביטה הסמייתה
משהו ששימח:המפגש היה מדהים
קניתי סיכות,דיסק!
משהו שעיצב:אממ..כלום
ציטוט השבוע: משהו שחברה שלי שלחה לי,ממש מצחיק
תהנו
ג`ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש. יום אחד, כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים, קפץ ג`ים למים העמוקים, שקע למטה ונשאר שם. מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה.כאשר שמע מנהל בית החולים על פעולת הגבורה של מרי, הוא הורה לשחררה מבית החולים, מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש. החדשות הטובות הן שאנחנו זהר אומר/ת: הוא בא למרי ואמר לה: "מרי, יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך. החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. החדשות הרעות הן שג`ים, החולה שהצלת, תלה את עצמו הבוקר, עם החגורה של חלוק הרחצה שלו, בחדר האמבטיה. אני נורא מצטער, אבל הוא מת". ענתה מרי: "הוא לא תלה את עצמו! אני תליתי אותו שם לייבוש "...
מתנגן בראש / בפלייליסט:Nickelback - rockstar חולה על הלהקה הזאת
יש לסולן קול כזה צרוד ומדהיםם
תמונת השבוע:
איזה חמודיםם
טום והארי כ"כ דומים...דני מוחץ את דאגי
אהבתי מאודד איך היה לחזור לבית ספר?נמ..נמ מבאס לחזור ללמוד מדעים ופיסיקה למרות שאני כבר למדתי בשביטה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחחח ../images/Emo6.gif הציטוט... XDD

Aerosmith - Amazing
זה באמת שיר אמייזינג חחח וגם Guns N' Roses - Dont Cry Bon Jovi - Always
נכון שאת פשוט לא יכולה להפסיק לחרוש על רוקסטאר? ><" ניקלבק מעולים!

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ~מתפרצת~ אני פאקינג לא מצליחה להפסיק

לחרוש עם רוקסטאר!!! ;;

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט קורע
תתחדשי על הסיכות והדיסק ^^

O0NoNi0O

New member
התמונה../images/Emo99.gif

ממש אהבתי אותה חח היא הדסקטופ שלי כבר דקה וחצי!XD

עונה~~~~

שיר השבוע של מקפליי Don't wake me up
שיר השבוע לא של מקפליי Panic!At The Disco- But its better if you do 30 second to mars-the fantasy
להקת השבוע מקפליי[כמובן!] פאניק!אט דה דיסקו
אלבום השבוע ----
קליפ השבוע אבריל לבין-וון יור גון
סרט השבוע דיק וג'יין עושים את זה...[אחלה של סרט]
משו שהכעיס אותכם השבוע/משו ששימח/משו שהעציב הכעיס:לא עולה לי דבר כזה.... שימח: מפגש פורום,יום חמישי בערב, התספורת... העציב:לא היה לי שיעור סוסים, וחברות שלי לא באו לאזריעלי...
ציאטוט אני, אמא שלי, אחותי הקטנה וחברה שלה נוסעים באוטו. אחותי מתחילה לדבר עם חברה שלי על משהו. אחותי:"נכון את באה לישון אצלי?" חברה שלה:"אולי קטי..." אני מצטרפת :"קטי, שאלת את אמא?" קטי:"כן!" אני:" והיא הרשתה לך?" קטי:"כן! אמא אפשר שכליל [שם החברה}תישן אצלי?" אני ואמא שלי מתפקעות מצחוק. -- בשיעור ביולוגיה המורה:" מה זה יונה?" ילדה מהכיתה:"שלום!" -- ועוד פליטה שדנה אמרה:"יכול להיות מיליה
מתנגן בראש סמי בא לעזור... כי הוא הכבאי הגיבור!!!![בגלל הילה!]
תמונת השבוע
איך היה לחזור לבית ספר? היהי ממש מגניב....

mcfly danna

New member
זה היה אותיה...

לא לעוות את הקשות שלי....XDDD איזה מצחיק היה אתמול...

McFly rullz

New member
../images/Emo26.gifפיייייי אני אחרי כמה שבועות!!!../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: נמממ...כמעט הכל...אין לי כוח לכתוב מה
שיר השבוע לא של מקפליי: bye bye bye
do you know
להקת השבוע: מק.לייק דה שיואו? אלבום השבוע: אין!
קליפ השבוע: מה ששמו פה בפורום!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תאמינו או לא.אבל לא היה לי זמן אפילו לראות טי וי אבל הלכתי להצגה נרניה!
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממממ...שלא באתי למפגש...>< והורים לפעמים משהו ששימח: היה חג עמוס וכיף
עשינו לחברה מסיבה,הלכתי לנרניה וראיתי את הנרי דוד
הלכתי לבת דוד וכו' וכו' משהו שעיצב: העובדה שאני לא אראה את אהוביי. ציטוט השבוע: baby bye bye bye
מתנגן בראש / בפלייליסט: דו יו נואו תמונת השבוע:אחחחחחחחח הארי וגופו המדהים. איך היה לחזור לבית ספר? חרא בלבן שבלבן.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מורנייי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

לא דברנו ה-מ-ו-ן זמן!
הכל בגלל הפאקינג עבודה. בע
אני לשנוא אותה ומתה שיפטרו אותי כבר ><" מעולם לא ראיתי את התמונה של דאג למטה!
כזאת שקסיות..
לאב יו. 3>

McFly rullz

New member
נכון נכון../images/Emo7.gifאני מדברת עם אחותך כל הזמן../images/Emo6.gif

תסיימי את העבודה הזאת כבר!!!>< סתם,שיהיה לך בהצלחה
ו...אכן אכן...היא לא כזאת ידועהXD אבל...
אוהבת אותך כנ''ל!!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif שלי ><

אני לא מבינה למה אני עושהאת זה, אפחד אפעם לא קואראת את שלי >< שיר השבוע של מקפליי: DONT WAKE ME UP שיר השבוע לא של מקפליי: the white one is evil- eilot minor להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע:
קליפ השבוע: פיינבול וויזארד
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא מדהימה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח: המפגש פורום
:) והסתפרתי+פן :) משהו שעיצב: ממ, נראלי שחברות ? ציטוט השבוע: זכור לי משהו ... אה כן אני ועלמה כתבנו ברכת יומולדת לחברה וככה חצי ממנה הלך: שבחיים לא תדרכי על קקי של חזירים חולי כלבת ( אהמ צ'ארלי ) ואם תדרגכי אנחנו נהיה שם כדי לדחוף אותך ולוודא שתכסי כולך בקקי XDDDDD רעות שכמותינו >< מתנגן בראש / בפלייליסט: שיר מזרחית, לא כדאי לכם לדעת >< " ורק איתך אני מרגיש שזהמ ושלם להיות התכלת בעולם שלך " XD תמונת השבוע: ממ- זאת :)

butbut

New member
אני מתה על החיוך שלוווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחח והברכה קורעת

למעלה