McWeekend

Dirty wings2

New member
ישלי יס מקס נהנהנהנD:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

אתמול ראיתי בנרדף עם אמא שלי סידרה,אז הקלטתי את הטופ מודל ואז ראיתי אחרי הסידרה
בואנה יס מקס זה אחד המכשירים השווים שיש

screamin pittas

New member
../images/Emo183.gifmy mcweek [קצת הרבה יבש><]

שיר השבוע של מקפליי: אני עצלנית אין לי כוח לפרט>< שיר השבוע לא של מקפליי: כנ"ל להקת השבוע: מקפליי>< אלבום השבוע: נמ..לא יודעת... קליפ השבוע: אין>< תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: JML [רק בגלל דאגי ואמא שלוXD] משהו שהכעיס אתכם השבוע: האינטרנט דפוק
והמקלדת הזאת היא כמו אבן>< משהו ששימח: כלום.. משהו שעיצב: חברה שלי התחילה לבכות בשיעור בגלל שהיא רבה עם המורה ואז המורה רצתה את הטל' של ההורים שלה והיא אמרה לה "מה ההורים שלך לא חינכו אותך?!" וכל מיני דברים בסיגנון ואבא של חברה שלי נפטר לפני תחילת הלימודים השנה מסרטן ואז המורה אמרה לה "ראית שאת צריכה לתת את הטל' אז את מתחילה לבכות כדי שאני ארחם עלייך?" ואז חברה שלי אמרה לה "את לא מבינה כלום זה בכלל לא קשור אלייך" ובקיצור זה היה ממש עצוב..
ציטוט השבוע: המורה שלי לתנ"ך:"מופשט זה אהבה מופשט זה כעס"[או שבעצם היא אמרה דברים מוחשיים?אני לא ממש זוכרת מזה מופשט><] חברה שלי:"מופשט זה מישהו שהורידו לו את הבגדים.." המורה:"או מיי גאד את רק בכיתה ז'!" חברה שלי:"אני גם יודעת קצת ספרדית" אני:"מה את יודעת להגיד?" היא:"אני יודעת להגיד אדון,אני יודעת להגיד אדונייה אהה לא בעצם אדונית?"[בסוף גיליתי לה שזה גברת><] ~חברה אחרת שלי רוצה לקנות עגילים ומגלה שזה מאוד יקר כי זה עבודת יד~ אני:"זה יקר כי זה עבודת יד!" חברה שלי:"גם אני יכולה לשים חרוזים על חוט ולהגיד שזה עגיל עבודת יד!" אני:"נו אז למה את לא עושה את זה?" היא:"כי אין לי!" אני:"אז תיקני!מה את חושבת שהם אומרים אני אומן ופתאום צצים להם חרוזים?גם הם קונים!" היא:"כן אבל אני לא רוצה להיות אומנת!" ~בשיעור תנ"ך~ *מרק מסתכל על אבישל במקום על המורה.* המורה: מרק, למה אתה לא מסתכל עליי? *מרק מסמיק* המורה: הרי אני הרבה יותר יפה! *מרק מסתכל אחורה- אל אבישל,אח"כ על המורה ושוב אחורה* המורה: מה, אתה בודק מי יפה יותר? אין פה שאלה בכלל! ברור שאני" ~כל פעם כשהמנהל שלנו נואם הוא קורא בסוף סיפור חופר אחר אז אחרי החפירה על השביתה הוא עוד פעם הקריא לנו סיפור ששחכתי ואחרי זה אני וחברה שלי דיברנו על זה><~ חברה שלי:"מאיפה הוא מפליץ את כל הסיפורים החופרים האלה?" אני:"מהתחת.. סתםP:..נראה לי שהוא פשוט מחפש בגוגל "סיפור חופר שישעמם תלמידים למוות" טוב הציטוטים לא מצחיקים>< היו לי עוד אבל שחכתי>< וגם אין לי כריזמה על המחשב הדביל הזה אז המקוויק מאוד מעפן>< מתנגן בראש / בפלייליסט:
Silence Is A Scary Sound יש לי קראש חזק עליו
תמונת השבוע: אין לי במחשב הזה תמונות.. איך היה לחזור לבית ספר? משעמם-כל היום חפרו לנו על השביתה!

just orr

New member
הציטוטים דווקא כן מצחיקים ../images/Emo6.gif

XDDDDD איזה מורה מגעילה, זה ממש לא נחמד לדבר לתלמידים ככה. ואני מצטערת בשביל חברה שלך

Fall Out Inbar

New member
חח.. איזה מורה לתנ"ך קרועה יש לך.. :]]

ומסכנה חברה שלך! אסור למורות לעשות דברים כאלה..

שוליטה

New member
סוף שבועבוע D:

עבר מהר !
שיר השבוע של מקפליי: פריידי נייט פייב קלרס דונט ואיק מי אפ
שיר השבוע לא של מקפליי: אול טים לואו- קופי שופ סטונדטרק איליוט מינור- דה ויט ואן ^^
להקת השבוע: מק ואול טיים
אלבום השבוע: לא יודעת D:
קליפ השבוע: לא יודעת XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה-70
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אח שלי והחבר הטיפש שלו גמרו לי את השניצלים >< ונשארתי רעבה ><
משהו ששימח: מחר אני פגשת את הבן דוד המאאאאאמי שלי [חח איזה פאקצונת אני XD]
משהו שעיצב: לא יודעת : \
ציטוט השבוע: נמ.. לא זוכרת >< הפסקתי לרשום אותם XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: להלהלהלהההה "כולם קוריאם לך בטטת השדה, בטטת השדה" אני המצאתי XD
תמונת השבוע: איזה ליידי דאגי XD איך היה לחזור לבית ספר? נחמד ^^ אב לימאס עליי כבר שבוע הבא XD

sweet shir

New member
עאעא תמונה מושלמת. ../images/Emo99.gif

לודעת למה, ממש אהבתי את התמונה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif התמונה מדהימהה ../images/Emo99.gif

האולסטאר
><"

sweet shir

New member
והסליפון. ../images/Emo99.gif

דאמ, כשנעליים מתחילות לעשות לי את זה המצב קשה. קשה מנשוא. אני חייבת להשיג בחור.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה כוסיות הם בתמונה~XDDDDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo19.gif"Good charlotte said they're like McFly"

+
אוהבת את המשפט הזה ^^
שיר השבוע של מקפליי: The Way You Make Me Feel Rockin' Robin Santa Claus Is Coming To Town Not Alone Get Over You
שיר השבוע לא של מקפליי: Son Of Dork- Eddie's Song Son Of Dork- Ticket Outta Loserville Son Of Dork- Slacker Son Of Dork- BoyBand Fall Out Boy- Thanks For The Memories בעע אין לי כוח לכתוב!
להקת השבוע: ^
אלבום השבוע: >____________<
קליפ השבוע: שונאת את הקטגוריות החופרות האלה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: זה כבר לא הישרדות כי הפסדתי 4 פרקים ברצף
אבל אני תמיד יאהב
ומחר מתחיל הישראלי ><
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחים שלי מפגרים. ואבא שלי עוד יותר. ובת דודה שלי גם.
משהו ששימח: המפגש! היה כלכך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
משהו שעיצב:
ציטוט השבוע: נמנמ במפגש: אני לעינב: "הגרנד קניון זה הקניון הכי גדול בארץ..." עינב: "רגע, בארץ או בישראל?" ~צחוק~ XDDDDDD עשיתי אדום בשיער [מי שהייתה במפגש ראתה
] אז היום בבצפר... ילד מהכיתה שלי: "מה משותף לרוני ולבמבה?" הוא עונה לעצמו...: "לשניהם יש גרסה אדומה!"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: וואי.. פעם ראשונה ש.....כלום!!!!!!!
תמונת השבוע: כמובן
אותכן D:
איך היה לחזור לבית ספר? כיף חיים משוגעים. NOT.

hooba

New member
../images/Emo80.gifזה שורה משיר של סוד ><

וגם השורה היא good charlotte said they like mcfly ולא they're like mcfly ><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אותו דבר. ../images/Emo11.gif

עזבו אותכן מקטנות. או כמו שחברתי אומרת: In the small one (=בקטנה)

hooba

New member
../images/Emo80.gifאני מצטערת ><

פשוט יש לי מין פאק כזה אני חייבת לתקן אנשים כשאני רואה טעויות... אני יודעת שלפעמים זה ממש מרגיז אנשים, אז אני מצטערת.

Yu vi

New member
XD../images/Emo85.gif

עשיתי אדום בשיער [מי שהייתה במפגש ראתה ] אז היום בבצפר... ילד מהכיתה שלי: "מה משותף לרוני ולבמבה?" הוא עונה לעצמו...: "לשניהם יש גרסה אדומה!" איזה ילד טיפש XDDDDDD

למעלה