שרשור שבועי

FallOutGirl

New member
../images/Emo137.gifשרשור שבועי../images/Emo137.gif

קלי נעלמה מאז שנפתח הפורום
קיצור.. השבוע אני רוצה לפתוח ת'פינה כי מאז פתיחת הפורום לא זכור לי שהייתה בכלל
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של פארמור: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ציטוט השבוע:

אלוש 4

New member
קוראים לזה סיכום שבועי לא? ../images/Emo9.gif

בכל אופן עונה .... שיר השבוע של פארמור: בורן פור דיס שיר השבוע לא של פארמור: היא ווזנט של אבריל להקת השבוע: אהמפארמוראהמ XD קליפ השבוע: קראשקראשקראש
דיסק השבוע: ריוט
הפתעת השבוע: אמממ עשינו הפתעה לחברה שלי (אורפז) והבאנו לה מלא בלונים לימולדת ביאוס השבוע: אמממ כלום תמונת השבוע:
סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3 סדרת השבוע: האי ערוץ השבוע: MTV ציטוט השבוע:---

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהוו כן.. סיכום שבועי../images/Emo122.gif חחחחחח

אמרו לי שאני דיי מרחפת השבוע

ווהו. סיכום שבועי! (;

שיר השבוע של פארמור: We Are Broken My Heart
שיר השבוע לא של פארמור: Tristania - Angina Tristania - Angellore Tristania - Aphelion Tarja Turunen - Sing For Me להקת השבוע: טריסטניה! קליפ השבוע: - דיסק השבוע: My Winter Storm הפתעת השבוע: נסיעה לדודים. שלושה ימים. ביאוס השבוע: משהו קטן X_X תמונת השבוע: (; סרט השבוע: לא ראיתי אף סרט
, למרות שמחכים לי כמה סרטים מהDVD :) סדרת השבוע: האנטומיה של גריי
, ורוניקה מארס, האוס, בנות גילמור, הירוס ונמלטים. ערוץ השבוע: יס סטארס 1/2/3? D: ציטוט השבוע: :$

../images/Emo194.gif*כותרת מקורית*../images/Emo194.gif

אח, היצירתיות פשוט נוטפת ממני. שיר השבוע של פארמור:אממ.. לא ממש שמעתי השבוע שיר השבוע לא של פארמור:אוונסנס
כל מיני שירים שלהם מהאלבום הישן+החדש להקת השבוע:אוונסנס ומדינה לייק
קליפ השבוע:good enough של אוונסנס דיסק השבוע:אני בהתלבטות לגבי פולן ודה אופן דור, שממנו אני עדיין לא מכירה את כל השירים. אז בואו נסגור על שילוב של שניהם כזה
הפתעת השבוע: כל ההפתעות היו די מבאסות
ביאוס השבוע:אממ.. משהו שקשור לחברה שלי..
וזה יותר עצוב מאשר מבאס. תמונת השבוע:חורף
סרט השבוע:צ'אק ולארי! איזה סרט חמוד
סדרת השבוע:חברים
וורוניקה מארס
ערוץ השבוע:אממ.. אני מניחה שאמטיוי2 ואקסטרה הוט. אה וביפ! חברים
ציטוט השבוע:היו לי הרבה יציאות מפגרות.. ובואו נשאיר את זה ככה.

May Music

New member
בארור! הוא דיי יפהD:

רק חבל שהסינגל לא הצליח ושמחקו את המוזיקה בהתחלה

../images/Emo194.gifשיר מדהים../images/Emo99.gif הנה:

|לינק|http://www.youtube.com/watch?v=zSxoKQ_sWYY|סלינק| אני מקווה שזה יעבוד

MyUsedRomance

New member
היה משהו עם ענייני מוזיקה../images/Emo12.gif../images/Emo135.gif

אניוואי... שיר השבוע של פארמור: Miracle ו-Fences
שיר השבוע לא של פארמור: כל A Lesson In Romantics של Mayday Parade כל Chase This Light של Jimmy Eat World כל Avenged Sevenfold של Avenged Sevenfold
AFI - Love Like Winter Guns 'N' Roses - Sweet Child 'o' Mine Guns 'N' Roses - Paradise City Linkin Park - Given Up Linkin Park - No More Sorrow Linkin Park - From the Inside Linkin Park - One Step Closer Mika - Ring Ring My Chemical Romance -Song 2 הקאבר של Blur
Queen - Radio Ga Ga Queen - We Will Rock You Taking Back Sunday - Cute Without The 'E' (Cut From The Team) Taking Back Sunday - You're So Last Summer Taking Back Sunday - This Photograph Is Proof (I Know You Know) Taking Back Sunday - A Decade Under The Influence Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight Iron Maiden - Aces High Papa Roach - Scars Rihanna - Umbrella ft. Jay-Z The Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings חפרתי
להקת השבוע: Maday Parade, Avenged Sevenfold, Linkin Park, Iron Maiden, Queen, Taking Back Sunday, Guns 'N' Roses, Jimmy Eat World שוב חפרתי
קליפ השבוע: Avenged Sevenfold - Almost Easy לא חפרתי!|פרצוףגאה| דיסק השבוע: דיסק? משנה לאלבום: A Lesson In Romantics - Mayday Parade Chase This Light - Jimmy Eat World Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold הפתעת השבוע: אני מחבבת מטאל
ביאוס השבוע: שוב אין לי כסף
תמונת השבוע: זה פוטושופ
סרט השבוע: שחר המתים, אני כנראה היחידה שצוחקת בסרט הזה
סדרת השבוע: קונאן אובריין
ערוץ השבוע: M2
ציטוט השבוע: "כפית ועוד כפית ותתדחפי את הכפית המזוינת כבר לתחת שלך!
"

mcfly danna

New member
יאללה!!!

שיר השבוע של פארמור: קראשX3, עסקי העינויים, גדר (פנסז), אנחנו נולדנו לזה, אנחנו שבורים... שיר השבוע לא של פארמור:mcfly- not alone GC- my bloody valentine יש עוד הרבה אבל אני לא זוכרת.. כמה צפוי.. להקת השבוע:פארמור!! כפרעליהם..(סורי על הפאקציות..) קליפ השבוע: דיסק השבוע:RIOT! וגם Wonderland
הפתעת השבוע:גיליתי שאני יודעת לנגן את "not alone של מקפליי בגיטרה!!!! ביאוס השבוע:אחותי כרגע קרעה לי מיתר, בא לי לחנוק אותה... תמונת השבוע:
סרט השבוע:אלכס חולה אהבה... פעם ראשונה שאני רואה אותו.. סדרת השבוע:נמלטים!
שרה!!! אבוי!!! אני אהרוג את הרעה הזאת...יואו אני צריכה כאפה..
ערוץ השבוע:mtv
ציטוט השבוע: ~אני מודדת חולצת גולף שהצווארון שלה הוא בגודל של ברבי..~ אמא שלי:"דנה! אל תרקעי אותה היא עולה 120 שקל!!!" אני:"עכשיו היא עולה 60.." ~משפט מאוד מחוכם~ "הטיפשים מטפשים את הרוצים להיות טיפשים אך מטשטשים זאת..." - חשבתי על זה לבד... ~אני מדברת אל הוכחות...~ אני:"למה את עושה לי את זה?! למה את לא יכולה לשמור את הבעיות שלך לעצמך? הא?! תמיד את צריכה שכל ילד בישראל יבין את הבעיות שלך ויפתור אותן! מצטערת אני לא פסיכולוגית!!!!" אמא שלי שנכנסת לחדר שלי:" דנה, די, זה מתחיל להפחיד, אני עוד עלולה לחשוב שיש לשתיכן קשר רומנטי.." אני:"מה את לא יודעת?! נולד לנו ילד, מיני-הוכחה.. אנחנו עכשיו מנסים לפתור אותו ואת הבעיות שלו, השם השני שלו זה גם סעיף ב'.. " משם מה זה הצחיק אותי... שבוע טוב לכולם!!!!

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של פארמור: miricle שיר השבוע לא של פארמור: כל הדיסק של הורוניקס
. להקת השבוע: The Veronicas קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: the Veronicas- Hook Me Up הפתעת השבוע: נמנמנמ... אין. ביאוס השבוע: שאמנם ירד גשם, אבל הייתי רוצה יותר
תמונת השבוע: גם ציירתי את זה, אבל זו התמונה המקורית
סרט השבוע: יעד סופי1 XDDDD סדרת השבוע: Family Guy בלי שום ספק
. ערוץ השבוע: ממתי הקטגוריה הזאת?
הממממ... ערוץ הקניותXDD סתם.. MTV נגיד
. ציטוט השבוע: "יא זונה!! יא בת זונה!! מתחסדת!! צבועה!! יא זונההה!!!"
מתוך ההצגה המדהימה (?) שלנו, ואני סופגת את כל הצרחותXDDD שבוע טוב לכם

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של פארמור: Brighter שיר השבוע לא של פארמור: All Around Me - Flyleaf Brother - Alice In Chains Got Me Wrong - Alice In Chains With Arms Outstretched - Rilo Kiley Dance Hall Drug - Boys Like Girls Eyelash Wishes - The All-American Rejects להקת השבוע: Alice In Chains קליפ השבוע:
דיסק השבוע: Boys Like Girls-Boys Like Girls הפתעת השבוע: היו שיעורי מוזיקה בשביתה
ביאוס השבוע: יש לי חומר להשלים במוזיקה
תמונת השבוע: אני
סרט השבוע: אני והמזל שלי [בגלל מק
] סדרת השבוע:
ערוץ השבוע: אההההמ. בואו נראה
ציטוט השבוע: לא זוכרת. אין משהו מיוחד.

xXx Lilo xXx

New member
בחיי... את ניראת בתמונה הזאת כאילו ...../images/Emo29.gif

ישלך קילקול קיבה או משהו כזה XD מצטערת X_X"

../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

ס'חמודה שירז.