שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
נו יאללה. שיהיה.../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פארמור: HWGA
שיר השבוע לא של פארמור: Dragonforce - Through the fire and flames
*מכורה קשות* Editors - The Racing Rats Matchbox Twenty - If You're Gone
להקת השבוע: לאדעת
קליפ השבוע: Editors - The Racing Rats זה עם ילדה מתוסבכת שמציירת עיגול על הכביש וגורמת לכולם להעלם מהעולם. נחמד לא?
דיסק השבוע:
הפתעת השבוע: אמ ואי, קראתי ספר ב3 ימים! משהו כמו 330 עמודים. ואני בנאדם שלוקח לו לקרוא ספר של 200 עמודים בשבוע XD
ביאוס השבוע: בכי מעצבן.
תמונת השבוע:
סרט השבוע: אחי הדוב 2
סדרת השבוע: דגראסי, הלוחשת לרוחות, על טיבעי
ערוץ השבוע: כל ערוצי המוזיקה!
ציטוט השבוע: מתוך הספר שקראתי
"רוח סערה רועש, עץ מרכין ראשו, חושש, שצף הנהר גועש, גשם זלעפות רוגש על צריח קמלוט."
ועוד ציטוט של אחותי ובן דוד שלי בן השש. אחותי "ישלי הפתעה!" בנדוד שלי: <מה?> "זה מתחיל בקרם, ונגמר בבורלה" <קרמבו!> אני: והאונות!

xXx Lilo xXx

New member
אהא...../images/Emo29.gif

יש לי עוד תמונות שאני מסתתרת ליד התנור ומצלמים אותך XD בוהו. אני רואה עכשיו את אני רובט

למה אין לי את התמונות האלה?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

תשלחי לי אותן במייל? ^^" ~פרצוףחמודמתחנן~

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif~מעתיקה מ-MTV2 ~../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פארמור: My Heart שיר השבוע לא של פארמור: The Killers - Jenny Was A Friend Of Mine The Hives - Tick Tick Boom להקת השבוע: נמ.המ.נמ. פארמור.. קליפ השבוע: של דה היבס ^^ דיסק השבוע: The Killers - Sam's Town The Killers - Hot Fuss הפתעת השבוע: המורה המלחיצה להיסטוריה שברה שביתה
גשם.
ביאוס השבוע: פרק אחרון[בהחלט!] ודי מאכזב של ורוניקה מארס
תמונת השבוע: סרט השבוע: הטייס
,לך תבין נשים [גם אדם ברודי וגם בחינם! הוריי ^^] סדרת השבוע: אבודים, אבא אמריקאי, שנות ה-70 וורוניקה מארס ;-; ערוץ השבוע: 5 ספר השבוע: שתיקת הכבשים. ציטוט השבוע: "הוא ממש שופע רעיונות היום.." "שופע..?! מה הוא ציצי?" באמצע שיעור משעמם זה כןן מצחיק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאמת זה אותו שאלון בMTV2 חחחחח

רק שהורדתי את הקטע של הספר ניראה לי..

shiraz cohen

New member
אניאניאני. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פארמור: הממ... My Heart. Franklin. שיר השבוע לא של פארמור: The Exies-Different Than You. The Exies-Stray.
The Exies-Ugly. Asteria-A Lesson In Charades. Asteria-Slip Into Something More Comfortable. This Providence-My Beautiful Rescue.
Biffy Clyro-Machines. Mix-Green Day&Oasis. Madina Lake-Here I Stand. Madina Lake-Stars.
ג'קו אייזנברג-גרמת לי ללכת.
[שתקו כולכם.
] להקת השבוע: אסטריה ו-דה אקסיס.
קליפ השבוע: Oasis-Wonderwall. [למרות שזה קליפ מפגר ברמות. XDDDD] וגםוגם LP-Numb.
דיסק השבוע: של אסטריה ודה אקסיס.
וגםוגם של מדינה לייק. הפתעת השבוע: ההליקס? ^^ ביאוס השבוע: המשפחה המעצבנת שלי. ארג. תמונת השבוע:
סרט השבוע: המממ... ש"ק-עד סוף העולם.
סדרת השבוע: הירוז!
חברים,סיינפלד וכאלה.
ערוץ השבוע: MTV2 והיטס. ציטוט השבוע: דודה שלי: "מה,זה לא כואב לך?" [מדברים על אלכס.] אני: "זה כואב,אבל זה שווה את זה." אמא: "אבל אמרת שהוא אמר לך ש20% מגיעים לבית חולים בגלל זה!" אני: "כן,אבל אם לא מטפלים בזה מגיעים לבית חולים,ואני אטפל בזה. מה הבעיה?" אבא: "אבל זה מכוער." ~אני מתעצבנת~ אח שלי: "לא נכון,אני חושב שזה ממש יפה." בן דוד שלי: "את אוהבת את זה?" אני: "ברור." בן דוד שלי: "יפה,אז זה מה שחשוב." ~לוחש לאח שלי וחושב שאני לא שומעת~ "העיקר שיביא גברים." ~אח שלי ואני נקרעים מצחוק~ XDDDDD "שור וחרא." "אה?" "אתה יודע איך אומרים שור באנגלית?" "כן,בול." "יפה,ואיך אומרים חרא?" "שיט." "יפה,בולשיט!!!!" XDDDDDDD וואי,חפרתי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הכל בזכותה../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif

אבל סוףסוף יש לה משהו בזכותי!!!!!1111 [בזכות קארין, בעיקרון, אבל ששש...!!] האלבום המדהים של Mayday Parade

למעלה