שרשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
שתקי ../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif

את כבר מודעת לזה שיש לי קליטה מאוד מאוחרת...

די כבר../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

זה לא -כזה- מצחיק. -זה- מצחיק: Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:11): רק שתדעי לך שרציתי להחליף ניק היום... אני שירי. ואתם? אומר/ת (22:11): במסן? Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:11): בתפוזבל. Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:11): אבלאבל לא החלפתי בגלל הסטטיסטיקות. אני שירי. ואתם? אומר/ת (22:11): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני שירי. ואתם? אומר/ת (22:11): ס'מצחיקה. Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:12): XDDDDD די לצחוק מכל שטות שאני אומרת. אני שירי. ואתם? אומר/ת (22:12): זה מצחיק. כי את כזאת מצחיקה שאת לא מחליפה ניק בגלל הסטטיסטיקות Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:12): כיכי אם אני אחליף אני בטח לא אהיה במציפנים כ"כ מהר. Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:12): ושחר לא תשים את הכולללללל. Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:13): ואז לא נדע מי ניצחה. Buried Underneath The Weight Of The World אומר/ת (22:13): תראי איך אני חושבת על הכול. XDDDDD אהבלהXD

WalkingOnWater

New member
נראה לי שהיא הייתה לוקחת משתי כינויים../images/Emo110.gif

לפחות אני מקווה שהיא תעשה את זה איתי ^^

../images/Emo220.gif:)

שיר השבוע של פארמור:Fences שיר השבוע לא של פארמור:תמיד יחכו לך-לאה שבת..ויש עוד מלא! להקת השבוע:לד זפלין. קליפ השבוע:הDVD של לד זפלין הופעה=] דיסק השבוע:האלבום הכפול של האיחוד של לד זפלין!שבוע!(מאז שקניתי) הפתעת השבוע:אמפ..כלום..>< ביאוס השבוע:יש כמה>< תמונת השבוע:אין לי כוח:O סרט השבוע:הDVD של הופעה חיה לד זפלין!ודה וואל.. סדרת השבוע:סימפסון! ערוץ השבוע:לא יודעת:O ציטוט השבוע:"תבטיחי לי שלא תעשי את זה לעצמך!" הוא אמר לי לפני שעזב... "תשבעי לי שלא תזיקי לעצמך!" הוא אמר ונעלם.. מה זה? זה חבר משפחה שלי.. שהצליח לחדור גם הוא דרך החלון הסגור,והקיר השלם.. (הוא נפטר לפני כחצי שנה..בפסח:/והוא כ"כ חסר)

../images/Emo201.gif../images/Emo28.gif

לאבד אנשים קרובים זה קשה. וגם כשנדמה שקצת שוכחים, זה חוזר.
ותתחדשי על הדיסק של לד זפלין.

למעלה