שרשור שבועי

HagarStar

New member
איים רדי טו דרופ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שחר אפשר לגנוב ל ת'פינה? כאילו אם את רוצה אותה אז עזבי חח שיר השבוע של פארמור: לא שמעתי
שיר השבוע לא של פארמור: קיס קיס - כריס בראון להקת השבוע: ג'ק'ס מאנקווין
קליפ השבוע: גימי מורררררררר דיסק השבוע: אוורית'ינג אין טרנזיט - ג'ק'ס מאנקווין הפתעת השבוע: לאדעת, לא הלכתי לבצפר כל השבוע וישנתי אצל שייצ'י עם ירדן והיה כיף ביאוס השבוע: שהיה לי בית ריק בשישי אבל אחשלי גירש אותי |: תמונת השבוע: סרט השבוע: הד של תמימות סדרת השבוע: הירוס, גוסיפגירל, על טבעי
ערוץ השבוע: יסטארז ציטוט השבוע: "קחי את ארנב השפנות שלי" [זה מה שקורה כשאני מנסה להגיד שפן ניסיונות]

HagarStar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חח אני רואה קבוע לפי קצב ארה"ב מעונה 2 [את עונה 1 ראיתי ביס
] סאמי 3333333333> |סקס|

הו. חח למה זה לא מפתיע? D;

אני פשוט רואה ישר מיס D: אני גם ככה רואה יותר מדי סדרות על המחשב, אז שיהיה. הזמן עובר מהר (;

HagarStar

New member
לאאאאאאאא../images/Emo58.gifלעל טבעי עונה 2../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אנלא חושבת שאני אהיה מסוגלת לראות שוב את הפרקים האחרונים XD כמעט בכיתי שה!@$@#^#$^#^% הזה דקר אותו
שודר כבר הפרק עם האשת זאב? אמג זה היה ממש עצוב הסוף בכיתי כשהוא ירה בה

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifייאי אני מרגישה קצת יותר טוב../images/Emo13.gif

*טפו טפו טפו*
שיר השבוע של פארמור:
~כולם!!~ אבל נגיד שבעיקר- My Heart Let The Flames Begin Born For This We Are Broken Franklin אוכ טוב אני לא יכולה להחליט, הכל D:
שיר השבוע לא של פארמור:
My Heroine- Silverstein כמו תמיד November- Silvestein Bleeds No More- Silverstein Always And Never- Silverstein Call It Karma- Silverstein Giving Up- Silvestein Here Today, Gone Tomorrow- Silverstein The Ides Of March- Silverstein Still Dreaming- Silverstein Your Guardian Angel- RJA Atrophy- RJA Damn Regret- RJA Cat And Mouse- RJA Wait For Tomorrow- Blessthefall Pray- Blessthefall Surrender- Billy Talent כל מדינה לייק
אוכ טוב אני יכולה להמשיך עד מחרD:
להקת השבוע:
פארמור
ומדינה לייק
קליפ השבוע:
One Last Kiss- Madina Lake My Heroine- Silverstein
דיסק השבוע:
Riot!
הפתעת השבוע:
אממ. שפתאום נהייתי חולה D:
ביאוס השבוע:
שנהייתי חולה
תמונת השבוע:
סרט השבוע:
בלשית בסטייל D: והDVD של אליפות עולם בפורטוגלXD
סדרת השבוע:
עקרות בית נואשות נמלטים
ערוץ השבוע:
יס סטארס 1 XD
ציטוט השבוע:
חחחחחחחחחחח check this out: אוקי עשינו מן ערב בנות (יותר נכון מתעמלות) אצל חברה וראינו סרטים של תחרות התעמלות (אליפות העולם באקרובטיקה שהיתה בפורטוגל ) והיה אחד המצחיקים XDDD מעבירות ביקורת על המתעמלים>> שני: "ברכיים" נועם: "מרפקים" אני: "בולבול!" נועם: "איזה קוף יאור!" שני: "פורטוגל הם הערבים של אירופה!!" חחחחחחחחח זה גאוני שני: "קטיה ורפיה , קטיה לא אוהבת פיציה" *משחקות קלפים* אני: "אני טיפשה" *דממה* אני: "אני רואה שאף אחת לא מכחישה?!" XDDDDDDDDDDDD באיזה חמש בבוקר>> דנה: "היי הציפורים מציצות!" טל: "חחחח אצלינו בעין שריד שומעים את התרנגולים" גבי: "מה?!" דנה: "שומעים את הציפורים מציצות!!" גבי: "אחותי זאת אור שורקת!" חחחחחחחחחחחחחח -------------------------------------------------------------- באימונים>> חן (אחרי שלא הצלחנו פירמידה): "טל תעשי לי נוח ברגליים..." XDDDDD *יושבות שפגטים* סיון: "וואי השערות ברגליים שלי עומדות, בא לי ללקק אותן!" טל: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אני: "רק אני חשבתי על ***" XDDDDD מצחיייקק היה מצחיקקקקקק

May Music

New member
הפינה הייתה פעם אחתP:

שיר השבוע של פארמור: הממ מיי הארט שיר השבוע לא של פארמור: אקסודוס של אוונסנס
להקת השבוע: ליליקס קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: falling uphill הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: שיעמום ועוד תמונת השבוע: אין לי כוח XD סרט השבוע: לכודים בלב ים, חרא סרט XD סדרת השבוע: הירוס
ערוץ השבוע: הממ יס סטארז 3 ציטוט השבוע: אין P:

May Music

New member
אינלי מושג, כנראה לא היה נאה לה להיות בפורום

הסגיד שלנו

למעלה