איך היה השבוע שלי?

../images/Emo140.gifאיך היה השבוע שלי?../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo41.gif

עוד שבוע הולך ונוזל לנו בין האצבעות. אז אנא סכמו איך היה השבוע שלכן, על מה חשבתן, מה קרה לכן ומה שלומכן בכלל? הפינה פתוחה לרשותכן.

Arfilit

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ההורמונים האלה יעבירו אותי על דעתי. אני מותקפת חרדות. אני יודעת מהראש שחלק מהן מאוד לא רציונאלי, אבל הבטן לא נותנת לי להניח להן, ואני ממש נכנסת לסרטים, מגלגלת תרחישים מזעזעים בראש, ומסתובבת עם הרגשת "סוף העולם" בבטן. ברשותכן, לא אכנס לפרטים - שכן דווקא היום יום טוב יחסית, ואני מעדיפה לא להכניס את עצמי שוב לסחרור ההזוי הזה. ובשביל האיזון - משהו טוב שקרה השבוע בכל זאת - חזרתי לקרוא. החלטתי שאחרי שאני גומרת לבהות בסדרות של בין תשע לעשר בערוץ שלוש (רדודה שכמותי), וכשמתחיל יצפאן - שאין לי שום ענין בתכנית שלו - במקום לרדת למחשב - אני אתחיל לקרוא לי קצת. זה עושה לי טוב טוב טוב ושמח שמח שמח.

עמית@

New member
מוכר כל כך, אישית- עמדתי על סף

טירוף עם החרדות האלו - ממש הרגשתי שאני יוצאת מדעתי.

די מעצבן, למען האמת...

אני בשלבי סיום של התואר השני וזה אומר - מבחנים. כל דקה השבוע ש"ביליתי" עם המאמרים והסיכומים ולא עם נועה והאיש שלי, היא בעיני דקה מבוזבזת. והבעיה היא שהיו המון כאלה...

משוש30

New member
איך את שמה לב כל פעם שהשבוע

כבר נגמר?? אני עוד באמצע השוונג ופתאום הוא נגמר לו בלי שאני אשים לב... אז היה סך הכל שבוע טוב. נגמר הסימסטר (ברוך השם!) אז נכון שכתבתי עד אתמול את המבחנים לסטודנטים ונכון שאתמול התחלתי להתכונן למבחן שלי כסטודנטית...ונכון שיש בלגן נוראי עם הפרויקט אבל יש קצת אופטימיות מכיוון השוק האירופי...מצד שני רק יום אחד הוקדש למחקר וזה לא ישתפר גם בשבוע הבא. לא נורא מקווה שמתחילת יולי אני אתחיל לשבת על זה חזק. בינתיים יש תחושה מזוייפת של חופש. אבל גם מזוייפת זה משהו...

rnati

New member
בדיוק היום שיבחתי לעצמי את השבוע../images/Emo13.gif

יום ראשון - רחוק מדי, כבר לא זוכרת ...
יום שני - יצאנו לחתונה. יום שלישי - יצאתי עם חברה (בצורה נדירה שתינו השארנו את בני הזוג עם הילדים). יום רביעי - הלכתי להרצאה "המשפחה כעסק כלכלי" ואח"כ יצאנו עם חברים ערב ג'אז במקום מקסים ליד הבית. יום חמישי - יוצאת לחוג. בקיצור - שבוע מאוד נדיר וטוב

../images/Emo31.gif

רק נגיד שהאיש לא בשיאו (הוא עצמאי ויש עבודה רק לראשון לחודש). כמובן שזה משפיע גם עלי. המתח המתח המתח אני מרגישה שאני כמו פורפרה. אתמול הורי היו אצלי - כמעט ברחתי מהבית הלשאיר אותם לבד עם האיש (נראה ליש הם מתאימים) וחוץ מזה הולך להיות לי שבוע לא קל - ההורים שלי נסעו לטיול בתורכיה (באזור הים השחור) אחותי נסעה עם כל המשפחה ל 10 ימים שייט נהרות. ואנחנו נשארנו לשמור על הגחלת. ואני לא רואה אותנו יוצאים לחופש משפחתי (מסיבות כלכליות) עוד הרבה זמן. ופתאום דווקא השבוע אם כל המתח בינינו אני "מתה" לערב אחד אחד על אחד אני והאיש.

אלינה12

New member
עצבים, עצבים (ארוך)

היינו אחרי חיסון של גיל שנה.
4 ימים חום כמעט 40, אמבטיות ואקמול שלא עזר ונורופן שכמעט לא עזר. אחרי שירד החום יצאה פריחה בכל הגוף. בקיצור, החיסון הזה הוציא ממני את כל המיץ. עכשיו בועז כבר התאושש והכל מאחורינו
. אבל במקום תמיכה מצד חמותי קיבלתי ים של נזיפות על זה שבועז במשפחתון. היא לא האמינה שזו השפעת החיסון, היא אמרה שזה בגלל שהוא במשפחתון ואנחנו משקיעים כסף בתענוג עצמי במקום להשקיע בילד ולהביא לו מטפלת...
. ואני עשרות פעמים הסברתי שאני לא רוצה מטפלת ולא בגלל הכסף,אלא בגלל שאני לא רוצה, אני לא סומכת ולא בא לי שתהיה מישהי זרה אצלי בבית. כבר היה לי סיפור עם מטפלת כשיפעת היתה קטנה ואחרי שפיטרנו אותה, אני אמרתי לעצמי שאף מטפלת יותר לא תגיע אליי הביתה. היא כל הזמן חוזרת על מנטרה שהוא ילד חלש. ואני באמת שלא מבינה למה היא אומרת את זה, כי סה"כ הוא היה חולה בחורף פעמיים. אין ילד שלא היה חולה בחורף (אולי יש, אבל אני לא מכירה)! כל החורף הוא היה בשחיה לתינוקות והוא היה תינוק יחיד ששרד את כל החורף. ילדים אחרים היו באים פעם בחודש ונעלמים ואנחנו הפסדנו אולי פעמיים-שלוש. היא גם הכניסה לי על הדרך שהוא "לא מפותח", למרות שזה שהוא היפוטוני לא אשמתינו ולא אשמתו ולא אשמה של אף אחד, הוא מתפתח בקצב שלו, אנחנו הולכים לפיזיוטרפיה ואנחנו עושים מקסימום שאפשר... מה שהכי מעניין שהיא לא מעיזה להגיד את כל זה לבעלי, כי הוא פשוט ינתק איתה קשר. היא אומרת את זה לי במחשבה שאני לא רוצה שהוא ינתק את הקשר איתה בגלל שבסופו של דבר יפעת תסבול, כי היא אוהבת את סבתא, אז זהו, אני סופגת את השטויות שלה. ועוד בעלה (שהוא אפילו לא אבא של בעלי ולא סבא של בועז, הוא סתם בעלה) כעס עלינו ש"ילד חולה, כי הם נוסעים איתו בכל הארץ". איזה בן אדם דפוק!
הלוואי שהייתי נוסעת עם בועז בכל הארץ, אנחנו בקושי יוצאים איתו לטייל בשבת! בקיצור, אחרי שיחה איתה כבר התפוצצתי,רתחתי, באתי הביתה וסיפרתי הכל לבעלי. אני צופה ניתוק קשר איתם בזמן הקרוב. כמובן שבסופו של דבר אני אהיה אשמה בהכל, אני כבר יודעת, אבל לא יכלתי יותר, יש גבול גם לסבלנות שלי. זהו, הוצאתי את זה! תודה למי שהיא הגיע עד הסוף...

נונינקה

New member
מקוה שלא יתנתק הקשר אבל שייושרו

ההדורים. בכל מקרה, טוב שעשית שהוצאת הכל כי זה היה כנראה מתפותץ בלאו הכי ועכשיו אולי כדאי לנסות לעלות על דרך המלך וחוץ מזה תסנני חופשי.

משוש30

New member
../images/Emo123.gifאהההההההההה

בדרך כלל אני נוטה לנסות לראות את הטוב שבחמים אבל שלך הגזימו לחלוטין!!!! אבל ממש! אני מקווה שמה שהם אומרים כן עובר לבעלך. כדאי מאד שהוא יעשה להם שיחת מוטיבציה. או אולי להפנות אותם לרופא של בועז שירביץ בהם קצת תורה. מרגיזזזזזזז

איזה מעצבנננננננננת ../images/Emo70.gif

מהר שיחת גבולות איתה (או עם האיש שיעמיד אותם אצלה). ממש לא לענין ההערות שלה

lulyK

New member
היום היום הראשון

שאני מרגישה את העננים מתפזרים קצת (מיד חרדה.... זה היה הסימפטום היחיד להריון... הכל בסדר?). בחמישי שעבר ראינו דופק
וביום ראשון עשיתי את הבדיקה הנסיונית של פרופ' פייגין. מצאו מעט מאד תאים עובריים ויש סיכוי שאצטרך לעשות אותה שוב (ושוב יהיו רק 70% סיכוי שיצליחו למצוא משהו). כל הבדיקות האלה גרמו לי לחשוב. בד"כ אני מתעקשת על רופאות נשים אבל הפעם יצא לי להבדק פעמיים ע"י גברים. שניהם נחמדים ושניהם בודקים בצורה שאשה לא תבדוק בחיים. אני לא מבינה למה אני לא מצליחה להביא את עצמי לתת להם ביקורת בונה לגבי איך להפוך את הבדיקות האלה לסבילות יותר. עשיתן משהו כזה פעם?

מעיןבר

New member
לא הבנתי

הם היו לא מוצלחים או כן מוצלחים? אישית אין לי שום בעיה עם איך שהרופא הנפלא שלי בודק אותי ואני ממש לא צריכה להעיר, זה סביל לגמרי.

lulyK

New member
זה סביל,

אבל לעומת הרופאה הקבועה שלי (והיקרה מאד) זה עולם אחר לגמרי.

maya28

New member
בקושי הייתי בשבועיים האחרונים

בפורום וכנראה פספסתי את ההודעה שלך. מזל טוב על ההריון ושיעבור בקלות

עינבלית

New member
../images/Emo45.gifמה זה הבדיקה הניסיונית הזו?

לשם מה? חשבתי עליך המון השבוע.
ל

lulyK

New member
מה חשבת? ../images/Emo13.gif

הבדיקה הנסיונית היא בדיקה ללא סיכון (וכרגע ללא תשלום) שמבצעים בשבועות 5-12 ואמורה מתישהו להחליף את המי שפיר. בודקים 3 טריזומיות (דאון, 15 ו-18) ואת כל מה שקשור למין העובר. כרגע הם טוענים לאמינות של 100% במקרה של זכרים ו-90% במקרה של נקבות.

עינבלית

New member
רק דברים טובים../images/Emo9.gif

אם את גומלת את יותם, אם את מרגישה כבר יותר טוב, אם ראיתם
ונרגעתם וכו...

למעלה