איך היה השבוע שלי?

בלינקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

השתחררנו הביתה, וראינו שכל מה שאמרו על התאוששות מהירה של ילדים מניתוח (לפחות בפן הפיזי) נכון לגמרי
המתח גדול. העייפות גדולה. יומיים הייתי בעבודה, פעם אחת לשעתיים ופעם אחת לשעה. את רוב הזמן ביליתי בלספר שוב ושוב ושוב מה קורה איתנו. האמת? דווקא נעים. בקושי ארבעה שבועות עבדתי שם, ונעים לשמוע שכולם יודעים וכולם מתעניינים, במה שנראה כמו דאגה אמיתית. ראיתי הרבה גאווה ודעה קדומה, עם הרבה הפסקות באמצע (ותודה לורד
) פגשתי חברות, שבאו להקל על מצוקתי או להקל על מצוקתן. היה שווה. בתקווה שהשבוע הבא יהיה קל יותר מבחינת מתח.

צהלולים

New member
היה דוקא שבוע נחמד ../images/Emo13.gif למרות שאני

לא מצליחה להזכר ממש בסיבה לכך... באמת מדהים איך הזמן עובר ועוד שבוע נגמר. אני עמוק בהירהורים על מהות קיומנו בעולם ועל למה אני לא עוברת לעבוד בחצי משרה (אם היו בכלל עבודות כאלה בנמצא). ובכל זה - הבן שלי התחיל לקשקש כמה מילים (בן 10 חודשים) וזה ממש מחמם את הלב לשמוע אותו, והיו כמה ימים שהוא לא התעורר 6000 פעם בלילה אלא רק פעם או פעמיים, וגם זה נהדר (למרות שאחרי כל לילה כזה הוא מחזיר לנו בהפוכה בליל-בלהות...). בקיצור - יותר טוב מרע - גם זה משהו בימינו

עמית@

New member
פרודוקטיבי ../images/Emo122.gif ../images/Emo45.gif

כי דברים הולכים טוב בעבודה, נסגרים ומתפתחים (ויש סיכוי טוב לדברים מרגשים מאוד) והחתונה ביום ראשון איווררה אותי והוצאתי בה קצת אנרגיות ואדרנלין (לא שיש לי פה עודף אנרגיה, אבל זה סוג אחר..)
כי זה בולע לי את החיים, ואני חייבת חייבת חייבת להרים ראש אז היה שבוע..

זה שכתבת בפינה הזו, זה כבר מעודד

מחזיקה אצבעות ל"דברים המרגשים מאד" ומקוה שתצליחי בשבוע הקרוב להרים את הראש.

מאז

New member
היה היפוך- זה די מסכם את השבוע

שלנו. עם החרדות לפני. עם הכאב והתמיכה של הבעל תוך כדי (וכבר תודה לקורס ההכנה ללידה המדהים שעברנו. שהכין כל אחד מאיתנו לתפקידו בעניין). ועם תחושות חדשות לגמרי אחרי.

galiaS

New member
שבוע ממש בסדר

כי עשיתי שקיפות עורפית והיא היתה תקינה
וכי הרופא אמר שעדין אי אפשר לדעת את מין העובר שזה אומר לדעתי שיש לי עוד בת
(למרות שבאמת, גם בן זה מצוין, אבל בת זה תמיד משמח...).

galiaS

New member
לא בצנעה בכלל. כבר הכרזתי .

אל תסבכי אותי
. כבר החלטנו לשירשור "איך היה לי השבוע" לא מצרפים הכרזות הריון...תודה בכל מקרה, מכיוון שבשבוע 2 בערך כבר סיפרתי לכל העולם שאני בהריון כבר מזמן לא אמרו לי מזל טוב...

lulyK

New member
גליה, גם אני מאמינה שיש לך עוד בת,

אבל צלאל לא מהמר אף פעם על מין העובר בשקיפות.

galiaS

New member
באמת? מזל שיש לי אותך, אני כבר

מספרת לכל העולם שיש לנו עוד בת

גלשני

New member
בשקיפות אצלנו הרופא לא ראה כלום

וטען שזה כנראה בת, מה שכידוע לך לא ממש נכון.

למעלה