איך היה השבוע שלי?

ו שתי

New member
סביר עד סביר פלוס

כי התקבלתי ללימודים, וכי הצלחנו להרים ראש, להוסיף עוד קצת סלוטייפ מסביב לזוגיות שלנו
, ולחגוג 3 שנות ביחד. ואפילו היה נחמד. מצד שני, המשפחות שלנו מוכיחות כל פעם מחדש למה משפחה לא בוחרים. אם כן היו בחורים, הן היו נשארות לעמוד במגרש התעמלות לבד. פויה.

עינבלית

New member
שבוע מטורף,סוחט דמעות(בכיתי את רובו

האיש פעמיים חזר מאוחר מדי, הילדה נגמלת מחיתולים וזה דורש המון קשב מצידי, החתולים בחרו להגמל יחד איתה מהחול שלהם והשתינו בכל מיני מקומות יצירתיים (ספה-שטיחים-מיטה) מה שיצר לי הרבה עבודה (כיבוס, סחיבה- שטיפות) מיותרת ומסריחה
חוסר הסובלנות שלי הרקיע שחקים, אני לא מסוגלת לדבר בטלפון עם חברות כי איך שהן שואלות "מה נשמע" ישר מבול דמעות גועה בי... מצד שני, ביקרתי את פשוש א
בבית החולים והחזקתי קצת את הפשוש היקר שלה שהיום בן שבוע, והתרגשתי עד דמעות- כי עוד 10-12 שבועות גם הפשוש שלי יהיה בזרועותיי...(וזו הסיבה לגמילה של הבכורה). RH שלי חיובי נמוך מה שמונע ממני לקחת חיסון אנטי D ומציב את ההריון הבא בסימן שאלה (דחיית עובר וכאלו). לדעת הרופא שלי זה לא ישפיע על ההריון הנוכחי או הלידה. אני מוטרדת. בגלל הקשב הרב לPP וקקי של הילדה, אני בקושי כותבת בפורומים, רוב הזמן קוראת בחצי אוזן (יש דבר כזה?). ומצד שלישי- יצירתיות יתר שמתפרצת בדמות שרשראות ותכשיטים שאני עושה לנו (שותף, לי ולליה). בקיצור, שבוע מטורף. ושכחתי- אמא שלי שברה את הכתף ולא יכולה לעזור לי- המצב הפוך ואני יכולה לעזור לה, אבל אין לי כוחות לזה, כלל וכלל. בקושי לעצמי. אה, איך שכחתי. בשבת הלכנו להופעה של ריטה. היו לנו מקומות איומים (בקצה ליד הרמקולים, כמעט מחוץ לשדה הראיה של הבמה) וליה נשארה עם החמים. הבעיה היא שחמותי כל הזמן שיקרה לה ואמרה במשך 3 שעות ש"אמא ואבא בדרך חזרה" במקום להגיד לה שאנחנו בהופעה. חזרנו לפגוש ילדונת מרוטת עצבים שכל הלילה צרחה בכעס. הוריי יותר מוצלחים אבל אמי והכתף- פשוט לא נותרה לנו ברירה (ואני כל כך אוהבת את ההופעה של ריטה- ובסוף לא ראיתי כלום בגלל המקומות האיומים)... מקום ראשון בנאחסיות, השבוע הזה...

מאז

New member
ואו, ענבלית, איזה שבוע!

מעריצה אותך על היצירתיות למרות הכל. אגב, בת כמה הילדה שאת כבר גומלת אותה?

עינבלית

New member
שנתיים וחודש

אבל אני מאמינה שאפשר בכל גיל. זה נראה לי תלוי ביכולת ללסבר וב"לסמוך" על הילד.

מאז

New member
אני בכלל לא מנסה

מעבר לזה שהוא (שנה ותשע) בכלל לא בשל, אני יודעת שאחרי הלידה צפויה נסיגה, אז למה להכנס לעוד זירת התמודדות? אגב - קיבלת את ההודעה שלי לגבי דבש מסלע?

אמאאור

New member
קשה-קשה

פעם ראשונה שאני כותבת בפינה, וכבר מקטרת
הסופגניה ואנחנו מנהלים כבר שבוע שני מאבקים על שינה במיטה שלה ולא שלנו (אנחנו בלינה משותפת, אבל עכשיו, כשהיא כבר זוחלת, הועברה אחר כבוד למיטתה). הסופגניה עקשנית לא פחות מאמא שלה, והמאבק - קשה-קשה. יש לי מחסור מטורף בשעות שינה, אני תשושה נפשית, פיזית ורגשית, ומרגישה כמו הר געש של קריזה שעומד להתפוצץ. את כל שבוע העבודה שלי ביטלתי, כי לא היו לי אנרגיות לגעת באנשים. בכל דקה פנויה שלי אני רוצה רק לישון, או שיעזבו אותי בשקט. לא שבוע משו, הא? נקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב.

יעל י

New member
שבוע לא משהו - בכלל לא משהו

בעבודה מאד
אבא שלי שוב בבי"ח והפעם זה קצת ארוך (אחרי השתלת כבד) והילדים הגדולים מתישים אותי בן עם גיל ההתבגרות שלו-גיל הטיפש עשרה וליעד עם כל הבעיות שלו ויש לו ויש התדרדרות לאחרונה חוצמזה - למרות הכל יצאנו אני ובעלי לבד השבוע כדי לשבת לדבר והיה ממש כייף

רות י

New member
שבוע די קשה ומתיש מבחינה רגשית.

בשל תרופה מסויימת שנאלצתי ליטול, ושמנעה ממני להניק למשך מספר ימים, החלטנו שננצל את זה על מנת לגמול את נעמה מההנקה. הלך יפה מאד, והבונוס הוא שקיבלנו את לילותינו בחזרה, וסוף סוף מקץ שנתיים ומחצה אנחנו זוכים לישון לילות שלמים ומתוקים. זהו שדרוג רציני ביותר לחיים ומומלץ בחום.

עמית@

New member
../images/Emo45.gif לילות? שלמים???

ביחד? כזוג? צר לי שהיה שבוע מתיש, אבל אני שמחה עבור שנת היופי שלך (עכשיו תהיי עודיותר צעירה למראה, בטח יחשבו שרק הרגע סיימת ללמוד..)

רות י

New member
לילות שלמים ביחד וכזוג, אלא מה?

ובאשר למראה הצעיר והרענן שלי - אני יכולה להבטיח לך לאור החצ'קונים הרבים שמעטרים את פניי, שאני בהחלט נראית כמו תיכוניסטית...

התמכרתי לאשת השבוע ../images/Emo163.gif

זה ממש מעניין השירשורים האלה. עברתי לשאוב מול אשת השבוע במקום לדפדף בפורום גינון ולקנא באנשים שיש להם גינות. חוץ מזה סתם שבוע כזה, האיש חזר, הילד התחרפן קצת, ותוך כדי פשוט טס לו השבוע.

../images/Emo59.gifהיה פצצות!

חזרנו מארה"ב וקנדה, כיף גדול היה לנו ועכשיו הכי כיף זה לקום בשעה 3-4-5 בלילה עם הבנות ולהכין שוקו ולשים DVD כי כולנו עם ג'ט לג........ פירוט ותמונות יבואו בקרוב!

למעלה