פוסט היכרות!

whatascene

New member
../images/Emo141.gif פוסט היכרות!

לכל החדשים והוותיקים (אני יודעת שיש פוסט כזה בערך, אבל נעשה אחד קצת יותר מסודר, אוקיי? :) אז ככה שם: גיל: מיקום: מסנג'ר: אייסיקיו: פרק שולי על עצמכם: עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: *הערת שוליים לוותיקות* שמתם לב שאני כבר לא יכולה להגיד "אתן\אתכן\לכן" יותר?
וזהו, אני ממש שמחה לראות שכולם מרוצים מהפורום :) כל מה שיש לי להגיד זה שהבטחתי, וקיימתי =) שיהיה לנו בהצלחה

yaelrs

New member
נאממ.. עונה../images/Emo163.gif

שם: יעל גיל: 14 מיקום: כפ"ס מסנג'ר: [email protected] תוסיפו
אייסיקיו: לא נכנסת פרט שולי על עצמכם: נאמממ... אני ילדה משועממת עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: הרבה, אבל הכי הכי גריין דיי וMCR

yaelrs

New member
למה?../images/Emo15.gif

נאממ.. איזה כיתה את? אם את במקרה מחטיבת 'ראשונים' אני מכירה שם אנשים..

כי אני שונאת את העיר הזאת;(

כפרסבא יותר טוב! לא, אני לא לומדת בהודהשרון..[קצת מסובך, לא איכנס לזה עכשיו] אני כיתה ט' בכולופן... רונה xxx

Noa Tsror

New member
ממ..... אני...

שם: נועה גיל: 15 וחצי מיקום: ב"ש מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: חסר שימוש אצלי.. פרט שולי על עצמכם: אני אוהבת לצייר, במיוחד בשיעורים... עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אממ.. יש עוד המון.. אבל בעיקר מכ"ר, אלכסאיז, פא"ב ס"פ ג"ד ג"ש סאם וכו'...

Unaffected

New member
../images/Emo3.gif

שם: סהר גיל: 14 מיקום: אורנית >< מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:פיכ. פרק שולי על עצמכם:אמ.. כלום. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:נכתוב את אלה שאני שומעת הרבה בזמן האחרון .my chemical romance.. emery.alkaline trio.brand new.less than jake.fal out boy... silverchair יש הרבה..אין לי כח לכתוב

O L g i T

New member
נאאאמ חוי =]]]]

שם
אולגית
[email protected] אייסיקיו
לא מתעסקת עם השטן. פרק שולי על עצמכם
אני משועממת ואובססיבית. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד
מיוז, MCR, גרין דיי, נירוונה, הימ, נאאאאאאאאאמ ועוד רבים טובים ^___^

למעלה