פוסט היכרות!

crazy cottage

New member
א אנ אני

שם: קרן גיל: 15 מיקום: מודיעין מסנג'ר: keren_2004@hotmail.co.il אייסיקיו: אני לא נכנסת
פרק שולי על עצמכם: אני טיפשה
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR וHIM

keisamit

New member
חיחי שכחת לשים ../images/Emo163.gif ../images/Emo187.gif

בכותרת של ההודעה.

DisturbedDoll

New member
עונה ^ ^

שם:אלינה :p גיל: 14 וחצי. מיקום: הודהשרון. מסנג'ר: lo_alina@hotmail.com תוסיפו,תוסיפו :p אייסיקיו: אין >_< פרק שולי על עצמכם: אני סוגדת לדה יוזד |: עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: As I Lay Dying. AFI Arch Enemy. Bleed the sky. Blindside. Sex pistols. The Ramones. The Casualties. The Suicide Machines. Nofx. Rancid. Dimmu Borgir. Children of Bodom. The Used. The Distillers. EveryTime I Die. 30 Seconds to mars. Misfits Bloodbath Rammstain 36 crazyfits Dark Tranquillity Lacuna Coil. Nightwish. Finch. Guns n' Roses. Nine Inch Nails. Mindless Self Indunglce. Soilwork. Slayer. Kittie. Green Day.

Noa Tsror

New member
חח איפה כבר כתבת את הרשימה הזאת?...

רואים שלא כתבת במיוחד בשבילנו
כתוב שם דה יוזד

whatascene

New member
תגידו תודה שלא שמתי את הרשימה שלי

מישרא.. יש שם מעל 100 להקות כבר.. וגם אלה רק כאלה שאני אוהבת חח

בטלקאפ

New member
אראר,יש להם פורום../images/Emo99.gif

שם: בת-אל גיל: 15 מיקום: ר"ג מסנג'ר: batke@hotmail.co.il אייסיקיו: 245052412 פרק שולי על עצמכם:
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: הרבה

keisamit

New member
אני! ../images/Emo187.gif

שם: לוטם. גיל: 13. מיקום: מודיעין.
מסנג'ר: klot@hotmail.co.il אייסיקיו: שונאת.
פרק על עצמכם: לא דעת.
עוד להקות שאני אוהבת חוץ מדה יודז: MCR!!!1 גארבג', ואוונסנס.

B l a c k tears

New member
אני בטח לא אשאר פה הרבה אבל..

שם:אלמוג. גיל:16 עוד חודשיים. מיקום:ראשון לציון. מסנג'ר: mogi__@walla.com אייסיקיו: 291422137 פרק שולי על עצמכם:לא הלכתי היום לבצפר,וגם אתמול. [וגם ביום שישי.] עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:mcr,אביתר בנאי והלהקה P: papa roach,limp bizkit,nirvana,muse,placebo.

kati666

New member
האאעהאאהע ממש מגניב,כולהכבוד וזה..

שם:קטי
מסנג'ר:www.boba222@hotmail.com קדימה,נצלו אותי.
פרק שולי על עצמכם:*אין לי מושג,כלום,שום דבר על הלהקה,אני מכירה רק את כול השירים XD*
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:
מיי כימיקל
,אמ נו מלא...

Love Bem

New member
יאיייי פורום!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה! סוף סוף! שם:איימי גיל:16 מיקום:אשדוד מסנג'ר:emy_mcr@hotmail אייסיקיו:נופ=/ פרק שולי על עצמכם:אתם מכירים אותי! עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:הרבה.........

למעלה