פוסט היכרות!

MyMystery

New member
נדחפתי =]

שם: אילנה גיל: 14 מיקום: לא משנה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 252512382 פרק שולי על עצמכם: משעמם לי בחיים
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: יש מלא=\ אני אכתוב חלק: SMILE EMPTY SOUL My chemical romance from first to last three days grace KITTIE Iron maiden finch story of the year within temptation the distillers earshot cold HIM Avenged Sevenfold Evanescence Stone sour thursday social burn trivium saosin Senses Fail From Autumn To Ashes papa roach scarling אממ אין לי כוח לחשוב על יותר XD

Neon taichou

New member
נמנמ.

שם: יוני גיל: 12 וחצי מיקום: תלאביב מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: זה השטן פרט שולי על עצמכם: אני אוהבת תפוחי אדמה. D: עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: גרין דיי, גורילז, הים, היי אנד מייטי קולור.

UrBaN Man

New member
אנוכי! אנוכי! אנוכי!

שם: יואב. גיל: 13 ו8 חודשים ,וזה לא באמת מעניין אותכם. מיקום: רמת גן. מסנג'ר : [email protected] אייסיקיו: 260808161 בקושי מתחבר. פרק שולי על עצמכם: משועמם ורוכב על אופניים
. להקות שאני אוהב חוץ מדה יוזד: ווואו יש מלא. רשימה מצומצמת ביותר להלן
: פאפה רואץ' .מטליקה. AFI.ACDC.Edguy.NightwisH והרשימה ממשיכה.
. אחלה פורום ד"א.

Me.

שם: ירדן. גיל: 17. מיקום: חור איפשהו באיזור השרון.
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 256712394 פרק שולי על עצמכם: אני נשרפת בשמש בקלות מידי.
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אממ יש מלא ואין לי כוח לכתוב. חח.

MoonyAvFreak

New member
אני...

שם:מעיין גיל: 14 (עוד 5 ימים 15) מיקום: דעות (מודיעין) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין פרק שולי על עצמכם: ש...גרתי כל החיים שלי בחו"ל ואני חרא בעברית עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: Avril Lavigne Green day Blink-182 My Chemical Romance Good Charlotte Senses Fail Panic! At the disco The Academy is Armor For Sleep Evanescence Fall Out Boy From First To Last Simple plan Linkin Park Hawthorne Heights Mest MXPX Papa Roach Switchfoot Yellowcard Thrice Less Than Jake LP SOAD Funeral for a friend Story of the year sum 41 paramore just left down to earth approach foo fighters puddle of mudd the all american rejects unwritten law falling up lostprophets Matchbook Romance NOFX Red Hot Chili Peppers Incubus New Found Glory 3 Days Grace Hoobastank Relient K Bowling For Soup The Killers Taking back sunday Sugarcult Something Corporate Boxcar racer Nickelback Alkaline Trio and more!!

bilee

New member
ממ..עונה..

שם: לי אינן גיל: 15 עוד מעט =] מיקום: דימונה (לא ניראה לי מישהו מכיר...סתם חור) מסנג'ר: אין אייסיקיו: 211221770 פרק שולי על עצמכם: ממ לא יודעת אם הוא שולי ואני לא יודעת אם זה פרט..אבל אני מכורה למוזיקה חח עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: גרין דיי,מיי כימיכל רומאנס,סיסטם אוף א דאוון,בולט פור מיי ולנטיין,וייט סטריפס,ילוכארד,אוסיס,גוד שארלוט,נורונה,גנס אנד רוזאז..אבל יש עוד מלא..ואין לי כח לכתוב את כולם.. ממ זה נראה לי אחלה פורום =]].. ודה יוסד הם ה-להקה חח הם אחת הלהקות הכי טובות בעולם..וכשאני אומרת את זה אני גם מתכוונת לזה..!! הם ועוד שתי להקות אחרות הם היחידות שגורמות לי להשתולל באמצע הרחוב כשאני שומעת אותם באמפי3 חח.. ממ מקווה שאני ישלב פה חחח לא בכל פורום אני מצליחה חח..ואני נסיתי.. ממ וזהו נראה לי..

למעלה