פוסט היכרות!

JaNuAr

New member
גם עונה

אני כבר פה אז למה לא : מה ניימ איז נעה ואני בת עוד רגע 15(אם לא שמתם לב, כנראה שהייתה איזה תקופה שלהורים היה מאוד קשה לא לקרוא לבנות שלהם נעה - התוצאה מוכחת מידי יום, למרות שלי בכלל קראו ככה ועוד לא בארץ ...חיחי) אני בצפון מאיזה קיבוץ שאתם בטוח לא מכירים, גרה איפה ששחף. מסנג'ר : [email protected] אני לא נכנסת לאיציק שלי אנימור. עוד להקות שאני אוהבת : מיי פורמר סלף, סליבה, גרין דיי, מיי כימיקל רומאנס ועוד רבים וטובים.

whatascene

New member
נענה גם

שם: שני גיל: 18 מיקום: רחובות מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא ממש מתחברת, אבל 112852630 פרק שולי על עצמכם: אני אוהבת סגול, ואת טים ברטון עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: שאלה מכשילה לעצמי.. אבל אני אחסוף מכם את הרשימה המלאה ואתן כמה בכלליות green day something corporate further seems forever mae pearl jam longview smashing pumpkins feeder counting crows אהה והיוזד

ME ME ME ME ME ME ME!

שם: רונה
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 21953750 פרק שולי על עצמכם: מממ..*חושבת* אני קוראת לכמעט כולם "זונה". כי זה כייף
. וזה לא תמיד בקטע רע
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: מממ הרבה. אין לי כוח להתחיל עם רשימות>.< רונה xxx

I LOVE M5

New member
ואני עונה

אז ככה זאת לא תשובה שם: עדן גיל: שלוש מסנג'ר: [email protected] פרק שולי על עצמכם: אממ אין לי כוח
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: GD MCR FOB Gorillaz M5 ואני עייפה...ברוך השם לא חסרות להקות שליטע

just orka

New member
../images/Emo54.gif

שם: אור\אורקה גיל: 14 ו=19 ימים מיקום: יבנה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 236534821 פרק שולי על עצמכם: אני ג'ינג'ית. טיבעית. סיגדו לי.
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: גוד שארלוט, MCR, סימפל פלאן, HIM, useless ID,AFI, נירוונה.. נמ נמנמ ואלו העיקריות.. ועוד כאלה נדחפות..

may90

New member
חעח

שם: מאי גיל: 15 מיקום: הרצליה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא נכנסת פרק שולי על עצמכם: אני חולה ^^; [פיזית. אני חולה. אני משתעלת-חזק] עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אממ וואי עוד הרבה. אמממ הלהקות האהובות עליי הן בלינק, סאמ, פו פייטרס ואינקובאס. אני גם אוהבת להקות כמו אול אמריקאן ריג'קטס, פול אאוט בוי, סאן אוף דורק, שוגרקולט, נו יוז פור אניים, מכ"ר, וכל מה שבא איתם.

female drummer

New member
שלי:)

שם: שחף, שחפע, ובקרוב גם רוז גיל: 14 מיקום: מושבת כנרת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:אייסי זה קעקע פרט שולי על עצמכם: יש לי שיער ורדרד עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR, גרין דיי, פינק פלויד, גאנז, נירוונה, פו פייטרז, סיסטם, פלאסיבו......

T z L i L a

New member
נמ,../images/Emo9.gif

שם: צליל גיל: 14 מיקום: ליד באר שבע. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: --- פרק שולי על עצמכם: המ,אני צליל? טוב אין לי..:] עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: נמ יש הרבה, הימ מיי כימיקל רומאנס,סאם,גרין דיי הממ ועוד ועוד.. חח

עונה:)

שם:דניאל גיל: 15.5 מיקום:ת"א מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 176979294 [אבל אני לא נכנסת לשם] פרק שולי על עצמכם: באלי ספטום\= עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: המפפ.. כימיכאל, 3דייס גרייס, 3דורס דאון, אמריקן היפי, בולט, קולד, פול אווט בויז, גריןדיי, הימ, אינמי, פאפא רואץ', סימפל פלאן, שוגרקאלט ובלה בלה בלה.. אין לי כוח יותר חח

O L g i T

New member
ספטום זה אחלה.

שמעתי שזה כואב תופת
בדיוק כמו במקום שפתאום בא לי לעשות בו. עזבו =|||

MeetLofe

New member
כאב תופת?בואי לא נשתגע

בואי נגיד שזה הפירסינג שהכי כאב לי אבל זה לא מתקרב אפילו לכאב תופת אפילו לא לכאב..סתם צביטה קטנה...עובר בשניות מה שכן הייתי מצונן אז זה היה מעצבן ותקופת ההחלמה שלו מעצבנת בקטנה זה שווה את זה= )

MeetLofe

New member
../images/Emo105.gif

שם:
מונטי
מסנג'ר:
[email protected]
אייסיקיו: פרק שולי על עצמכם: עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:יאלוו קארד,ג'ימי היט וורלד,3 דורס דאון,פו פייטרס,פאפא רואץ' זה בערך מה שמתנגן לי בMP שנהרס;[

למעלה