פוסט היכרות!

Just Angel

New member
Me ^ ^

שם: ליז/אליסה. גיל: 15 וחצי. מיקום: חדרה ;( מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 301006497 פרק שולי על עצמכם: מממ..מיאו ^ ^ עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: הו.המון.בעיקר פאנק,פאנק-רוק, רוק, רוק ישראלי, פאוור מטאל, מטאל גותי ו..אימו.

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שם: ירדן גיל: 18.7 מיקום: נתניה פרק שולי על עצמכם: love me, ill consider loving you back? עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: יותר מידי. אם זה באמת מעניין אז אכתוב.

בנטליקע

New member
me

שם: מיכל (בנטל עדיף) גיל: 15 וכל מיני מיקום: איזור השרון..בלהבלה מושב משהו מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 170518341 פרק שולי על עצמכם: משוגעת..קצת? עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: nofx rancid the clash afi the distillers reel big fish וכו' וכו'

nowhere kid

New member
../images/Emo3.gif

שם: פאינה גיל: 16 מיקום: נצרת עילית מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: פרק שולי על עצמכם: ישלי שוקולד ^_^ עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: הרבה. אינלי כוח לכתוב את כולן.

יא../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

שם: נועי גיל: 14.5 מיקום: נונונונו.. חסוי. מסנג'ר: [email protected]אם אתם מוסיפים, תזדהו
אייסיקיו: אין [שונאת אותו!] פרק שולי על עצמכם: אני עושה עם צומר אהובי פירס באותו היום,מקום וזמן!
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אממ.. בעיקרון כל מה שגראנג', צורח, ועם גיטרות חשמליות.. [לקונה קוייל לדוגמא, HIM, גרין דיי] יאא ובאמת אי אפשר להגיד לכן
אני מתרגש

forgottenangel

New member
me

שם: רוני גיל: 12 וקצת מיקום: נס ציונה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: 290015989 פרק שולי על עצמכם: אממ.... עצבנית לפעמים עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: אפיקה,אואסיס,היהודים, מטרופולין... ועוד

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם: שחר/שוחי/שוחע גיל: 14 וקצת.. מיקום: החדר שלי
...[חהחה אני אוהבת להגיד את זה:p] מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:305054389 פרק שולי על עצמכם: יש לי כרטיס אשראי
. סתם נו זה לא חשוב.ממ. אני לא נורמטיבית..אפילו המורה שלי אומרת
. סתם נו גם זה לא חשוב. ממ יש לי פיצול אישיות אמיתי ולא הרבה אנשים מכירים אותו
. אבל גם זה לא חשוב. אוח. אה כן. יש לי משו חשוב
.. אני איכסע:S..^___^ עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: ממ ג"ש..ממ.. inme[אוח מי שמכיר אותם אני כ"כ סוגדת לכם]. ממ. אוח נו דיי זה לא פייר יש לי כ"כ הרבה אני פשוט לא יכולה לכתוב כאן את הכל;[... אוח.><'. השמידו אותי

אז יש בנים בפורום? ../images/Emo12.gif

שם: ספיר גיל: 15 ו10 חודשים מיקום: ב"ש מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 322964654 פרק שולי על עצמכם: עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: בקצרה כי יש באמת מלא ואני בטוח ישכח כמה גרין דיי, פול אוט בוי, אוונסנס, סימפל פלאן, גוד שארלוט, מי כימיקל רומנס, אמריקן הי-פי, שוגרכולט, לינקין פארק, בלינק 182, סאם 41, פו פייטרס, פיונרל פור א פרינד, פרום פירסט טו לאסט, ג'ימי אט וורלד, ניו פאונד גלורי, אוזיס.. וטוב כדי שאני אפסיק

busted4ever

New member
חחחחחחחח

ראסמיי שם: קל[יי]ר [מאי רק בגללך אני מוסיפה את ה-י'ודים האלה..] גיל: 16 מיקום: חולון [מקנאיםם אעה? ><] מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: -איכס איי סי קיו פרק שולי על עצמכם: ^^' יש לי משאף חדש עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: יש יותר מידי *מעתיקה מהבלוג* BLINK 182 THE USED ALL AMERICAN REJECT AMERICAN HI FI AVRIL LAVINGE B4V BOWLING 4 SOUP BUSTED CKY FALL OUT BOY FENIX TX FIGHTSTAR FINCH FOO FIGHTERS FROM FIRST TO LAST FUNERAL FOR A FRIEND GOLDFINGERS GOOD CHARLOTTE GREEN DAY JIMMY EAT WORLD LETTER KILLS LIT MEST MXPX MY CHEMICAL ROMANCE NEW FOUND GLORY NIRVANA NOFX OUTWIT SALIVA SIMPLE PLAN SOMTHING CORPORATE SON OF DORK SR 71 STORY OF THE YEAR SUGARCULT SUM 41 TAKING BACK SUNDAY THE KILLERS THE STARTING LINE USELESS ID VANILLA SKY WEESER YELLOWCARD ויהודה סעדו ><

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאאאאאעעעעעאאאעעע ../images/Emo9.gif

פורום לד'ה יוזד!! יש פורום לד'ה יוזד!! יאי!
! מנהלת יקרה, קבלי ח"ח ע נ ק י . :] טוב, יאללה.. התלהבתי מספיק
שם:
גלי [אתם יכולים לקרוא לי גלוש.. או איך שבא לכם
] גיל:
16 וחצי וקצת מיקום:
איזור חיפה מסנג'ר:
[email protected] אייסיקיו:
131212046 פרט שולי על עצמכם:
שולי? ממ...נגיד. היום במצברוח טוב היום!! אחרי הרבה זמן שזה לא קרה לי :]] עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד?
אתם באמת רוצים לדעת? טובנו :] : Fall Out Boy Good Charlotte Maroon 5 James Blunt Nickelback YellowCard Linkin Park New Found Glory Busted Within Temptation Aerosmith Hoobastank Evanescence HIM Green Day Incubus Korn Nirvana Blink 182 Oasis pApA rOaCh Red Hot Chilli Pepers Coldplay My Chemical Romance Ronan Keating System Of A Down Creed Simple Plan Sum 41 The Cranberries Take That The Blueberries The Darkness The Killers Foo Fighters The Calling Westlife Doors Down 3 Puddle Of Mudd The All-American Rejects אפרת גוֹש היהודים יוני בלוך ירמי קפלן מוניקה סקס עברי לידר שחר אבן צור שייגעצ סינרגיה ברי סחרוף נמרוד שיקלר בן ארצי מוֹש בן-ארי הדג נחש מוּקי Useless ID אביב גפן אינפקציה בתי דניאל סלומון Man Alive דנה ברגר מופע הארנבות של ד"ר קספר מממ..ונראלי שזהו

rebel girl

New member
מי

שם:גיאנה,גיאה,גיא,האני משתרצו.... גיל:13 מיקום:ערסלנד (ב"ש) אייסיקיו: 269513531 פרק שולי על עצמכם: יאמממ....אסירה בתא מדעי באגף ח' אוהבת לצייר,לשיר(לא ממש מוצלח.../=),לרקוד(יא בייבי...XD),לאכול,להתעמל,את החבר שלי 3>,אבל הכי הכי הכי....לישון! עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד:יש הרבה גרין דיי,מיי כמיכל רומנס,פאל אוט בוי,נופקס,בלק פלג,מיספיטס,פינצ',פיונרל פור א פרינד,לאודרמילק,יוסלס איידי,קיל דה דרייב,אווטויט,לא כשר ועוד ועוד ועוד (הרבה....)

למעלה