פוסט היכרות!

Adi Chan

New member
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

שם: עדי גיל: 17 מיקום: אשקלון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מתנגדת>_> פרק שולי על עצמכם: ניאמממ שום כלום^_^ עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: MCR, simple plan, lostprophets, funeral for a friend, green day ועוד רבים וטובים..

Rose131

New member
אני../images/Emo79.gif

שם: נועה גיל: 14 מיקום: ירושלים\מבשרת מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 200345401 פרק שולי על עצמכם: אני רעבה.. עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: my chemical romance good charlotte simple plan green day fall out boy HIM nirvana led zeppelin בע.. אין לי כוח

Misty Cat

New member
שלום לכם

שם: ענבל גיל: 16 מיקום: קריית אונו, מקום מרוחק וקטן... מסנג'ר: המון זמן לא התחברתי אבל - [email protected] אייסיקיו- לזה אני כמעט ולא מתחברת, ואם כן, אז בלתי נראה, אבל בכל מקרה - 233459543 פרק שולי על עצמכם: פעם ראשונה שאני כותבת פה עוד להקות שאתם אוהבים חוף מהיוזד: וואו, הרבה. טוב, MCR זאת הלהקה האהובה עליי (מי אלה בכלל??) ועוד כמה להקות אחרות שאני אוהבת הם - a static lullaby, FOB, From First to Last, UnderOATH, Thrice, Thursday, SOAD, Aiden, TBS והרשימה ממשיכה...

יו יו.

שם: שחר גיל: עוד מעט 18 מקום: זכרון יעקב מסנג'ר: שונא אייסיקיו:193967807 פרט שולי על עצמי: היום השעו אותי מבצפר.
עוד להקות שאני אוהב חוץ מהיוזד: כל מני סוגים של רוק אלטרנטיבי כזה, הארדקור, מטאלקור, קצת אימו/אימוקור. אין לי כח לכתוב להקות. P-: תאהבו אותי.

nukexxxsf

New member
../images/Emo13.gif

שם: דיויד גיל: עוד שבועיים ככה 17 מיקום: רמת אפעל מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:161007210 פרק שולי על עצמכם: יש לי פודל עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: זבל

Sideitself

New member
*נדחפת* X_X

שם: אור גיל: 15 מיקום: קרית אתא אייסיקיו: 248881424 :) מגניב.

V e r t i c a l

New member
../images/Emo41.gif

שם: שי גיל: 16.4 מיקום: כפ'ס. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 56456388 פרק שולי על עצמכם: יש לי ספטום
והרחבה של 11 מ'מ.
וחולצה של היוזד ופאץ' וכל מיני
עוד להקות שאתם אוהבים חוץ מהיוזד: פיונרל פור אה פריינד, אקספטנס, אמרי, אברי טיים איי דאי, פרום אוטום טו אשס, אה סטאטיק לולבי, 36 קרייזיפיטס, ג'ימי איט וורלד, לס דן ג'ייק, מאי <mae>, וכו' וכו'..

yaelrs

New member
אתה גר בכפר סבא??../images/Emo2.gif

גמאני.. איפה אתה לומד??

למעלה