שרשור בוקר
יום חמישי 8/9/11

לונדרון

New member
קרן עדכנה את דניאל שלא היתה אפילו נשיקה

דניאל שאלה את קרן אם היא וגב כבר התנשקו. קרן אישרה (לפחות פעמיים) שלא!!

דידי 9

New member
לונדי, לדעתי

קרן לא מגלה דברים כמו בהתחלה, כי הרי היא וגב החליטו שהכל בסוד, ולדעתי קרן לא מאמינה שם לאף אחד אחת.אבל גם אם לא קרה-אני באמת מאמינה שמה שקורה קורה לטובה,גם אם זה נראה עכשיו אחרת:) יש מצב שגב לא נדלק על קרן, רק כי היא מטומטמת שמרה לו יותר מידי. אתמול היא הודתה שיש לה בעיה בנדון, שהיא ממש מרצה באיזשהו מקום גברים. אני כל כך סומכת עליה שכשהיא תצא זה יפתר. היא תבין הכל

לונדרון

New member
../images/Emo268.gif

את אומרת שהיא לא אמרה לדניאל את האמת בכוונה....כלומר, שקר לבן

דידי 9

New member
יש מצב. אבל גם יש מצב שהם לא התנשקו:) מה

זה בעצם משנה..ממש לא בא לי שהיא תשבר שוב.למרות שלדעתי גב לא יתאהב בה. היא מתנהגת בטיפשות עם גברים, ואתמול כשהיא לא התיחסה אליו-הוא נגנב וחיפש אותה. חוץ מזה, שהיא לקחה כמודל לה ולאיתן-את ליהי ובן. והיא אמרה לליהי שעכשיו כשבן אדיש-היא רוצה אותו פתאום. למה היא לא למדה מזה ממה שהיה לה עם איתן? :) כנראה שהכניעה לגברים של קרן, חזקה מהחשיבה הרציונלית והנכונה. אבל אם את שואלת אותי-זה הדפקט היחידי שיש בה, והיא תלמד:) היא מאוד חכמה.

sendibar0

New member
שקר לבן

הוא כשאין אומרים אם כל האמת. כשמשקרים ואומרים דבר הפוך מהאמת, זה פשוט שקר. דומני

לונדרון

New member
../images/Emo243.gifמשרשור זה נמחקו הודעות../images/Emo243.gif

שמפירות את תקנון האתר. הגולשים מתבקשים לשמור עליו ולהשתמש בשפה ראויה, לרבות המנעות מהתקפות אישיות נגד חברי פורום אחרים. המשך גלישה נעימה ויום נפלא

דידי 9

New member
טוב אז כן-אני מאמינה לקרן, בהקשר של

המיליון! בוקר טוב-לכל הדורות קרן אמרה אתמול שהמיליון לא מה שחשוב לה, ושלא תחשבו שלמישהו מזיק מיליון שח בכיס-אבל אדם רוחני, כמו קרן-בהחלט מרגיש ככה. אני יודעת מעצמי:) חחח למרות שהיום-הייתי עונה אחרת, ופועלת אחרת בהקשר של המיליון. קרן אדם מדהים! פיקששתם אותה:) בענק! את הדקויות שבהבנה, את המכשולים וההבנות של מה שעשתה-ורצתה לשנות.קרן אדם טוב! תקלטו-טוב! נסו שניה להכנס לנעליה בתחילת התכנית, תוך כדי מודעות לזה שהיא בתכנית, וזה קשה-ונסיון למצוא את מקומה. מהר מאוד היא נטשה את ראש ציר הרשע-אתי, ושינתה דרכיה. אז...אני מאוד אוהבת את קרן, מתוך הבנה עמוקה למעשיה גם הלא ממש טובים, וגם הטובים מאוד שאתם בחרתם לפסוח עליהם. חלקכם בחר בדניאל. אמרתי כבר, שדניאל היא פרידה הכט משודרגת. אכן כך. דניאל מניפולטיבית, ותחמנית, ולכן אורטל בחרה להתרחק ממנה-בצדק. אני בהחלט חושבת, שהתכונות של אורטל אמורות להביא לה את המיליון בענק! בחורה עם המון ראיה נכונה, סבלנות לפעול כשצריך-לי אין את זה חחח אני ישר יורה, אצלה זה ראיה- הטמאה-פעולה וזה נפלא, היא כנה, ישרה עם עצמה ועם הסביבה שלה, כשכבר היא הבינה דברים-היא פועלת במלוא העוצמה. אורטל לא ניסתה להראות לנו התנהגות מעושה שלה,לא השוויצה בכלום. באה נטו. אורטל שמרה על כבודה גם למען עצמה וגם למען משפחתה-שלא כמו קרן-שאני לא מאשימה אותה כל כך,כי יש לה בעיה בנושא של גברים לדעתי- ואורטלכמו האחרות יכלה בקלות לכבוש כמה לבבות של גברים שם, ולהשתמש בזה לטובתה במשחק. היא לא עשתה את זה. בעניין של אורן, אורטל יודעת שאורן בא ממקום טוב, והיא רוצה לנסות ללמוד לאהוב אותו כי הוא גבר טוב.הוא גבר אמיתי. אורטלי-מבחינתי,למרות אהדתי הגדולה לקרן- המיליון שלך!

poseidon111

Active member
תשמעי קטע.אתמול נכנסתי לאתר ההימורים

המדובר.רציתי לראות על מה עושים את כל המהומה.את יודעת שכשאומרים לך כל הזמן נו...נו...נו,אתה סקרן.הקיצר נכנסתי,שמתי 5$ ויצאתי עם 15$. ההודעה מיועדת לאנשים עם חוש הומור בלבד.

למעלה