שרשור בוקר
יום חמישי 8/9/11

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי ואבוי, דורדרת להימורים!!! אתה מכור עכשיו, דניאל דירדרה אותך!

poseidon111

Active member
היא תגיד הכל בשבחי כל אחת

שלדעתה יכולה להוות תחרות לדניאל.handle with care

דינה122

New member
קרן אמרה שהיא לא בשביל המיליון כי....

היא היתה אצל הפסיכולוגית ושם קיבלה רמיזות או בגלוי על כך שבחוץ מגנים אותה ואת גב ,על כך שהם מתנהלים אסטרטגית וכל ההצגה שלהם היא כדי לזכות במיליון! ולכן יזמה שיחה עם גב מול המצלמות ובדיבור ברור בלי מילמולים וטישטושים, כדי שהציבור יקנה את אמירותיה וישנה את דיעותיו!!! אבל אנחנו לא טיפשים ולא נצביע עבורם!!!!!!

דידי 9

New member
אירית דוחה.והיאבטוח לא רואה כלום מהתכנית!היא

פשוט מדברת שטויות על אורבך ששכב עם קרן-בזמן ש"אהובתו"כואבת פיזית ונפשית! בולשיט חחחח מי מאמין? איזו רגישות יש בו? להתנהג כמו עריץ? להסתגר בתוך צנוניותו? די נו באמת חחח

דידי 9

New member
חחח הנה אחרי אורטל-אורבך מלכלך על קרן!צנון רק

רקוב ודוחה.

חני 57

New member
דידי אני חושבת כמוך בקשר לאורטל

גם בקשר לקרן השתנתה קצת דעתי לטובה את דניאל מאוד אהבתי אך הקטע עם אורטל הוריד אותה הרבה בעיני משום בכל זאת אורטל באה וחיבקה אותך תחזירי חיבוק תגידי משהו אל תנצלי את ההזדמנות ותעשי פרצופים לאתי כדי שתפתח את הג'ורה שלה נגד אורטל ,עם כל השקרים של אתי רצתה לעשות שלום בית ועכשיו השלום בית לא חשוב ,זה נראה לי צבוע .גם כל הנישוקים עם אתי מגעילים!!!דניאל מתנשאת לדעתי ואורטל קלטה זאת"אני יאכל את כולם בלי מלח"!

חני 57

New member
דידי לא שמעתי מה איתן לכלך על קרן?

את יכולה לעדכן בבקשה!

דידי 9

New member
חני עידכון: קודם, אורן ואיתן דיברו אז איתן שא

שאל את אורן מי היה בלילה בחצר ומה היה מצב הרוח. אורן הסביר לו שהיו כמה-וגם קרן. ומצב הרוח של קרן, אורן מספר, היה מדוכדך-אבל מצחיק. שהיא מאוד הצחיקה. מן דיכדוך אבל מיאוש מצחיק. אז איתן אומר לו: היא לא מרגישה שהיא מעכירה את האווירה במצב הרוח הזה? ואורן עונה: לא, זה היה מצחיק! לא מתוך יאוש באמת. ואיתן מתעקש: זה עדיין מעכיר את האווירה בווילה. למה היא עושה את זה? הצנון היבש הזה, המתנשא והמגעיל, ששוכב כבר שלושה חדשים במיטה, או שאם הוא ער-הוא מפהק ומשעמם ת'עולם-מעיז להעביר ביקורת?! בקיצור הוא רואה את המיליון, ועכשיו הוא קצת יתעורר בטח. אבל על מי הוא יצליח לעבוד? אולי על כמה מפה חחח עלי-לא!!!!!!!!!! אורטלי- למיליון!!!

sendibar0

New member
איתן בנאדם ח*ה

ולא משנה מי תזכה בסוף, אתם תראו אוהדי דניאל, שאם היא לא תתאושש מהר ותעיף את הבחור המוצלח לשעבר (והכישלון בהווה) משום שמגיע לה הרבה יותר טוב, הצנון ימצא את הזמן והמקום לעלוב גם בה. אחרי הכל, אבא שלו כבר סימן לו את חוסר שביעות הרצון שלו, ואני מתערבת שאיתן הוא מסוג הבחורים ששומעים לאבא

חני 57

New member
גם אותי איתן מעצבן עם הביקורת שלו

על אחרים ,שיהיה לו קצת ביקורת עצמית. הלוואי אורטל המקסימה למיליון!!!

דידי 9

New member
גם אני מעדיפה,להראות אדישות או לעזוב גבר-ולא

למרוח אותו כדי לנצל אותו לטובתי,רק כי אני יכולה. גב בקטע הזה,ועוד איזה רגיש! הוא לא רוצה את חן-לכן נשט ולא משלה אותה למרות שהוא במשחק שזה מתבקש! כן, זו גם רגישות. וגם לגבי שאר הבנות

את טועה טעות מרה גב הכי נמשך לחן אבל הוא

נמשך יותר לעצמו ולכסף יש לו דירת פאר לממן במגדלי דיזינגוף לכן שהוא קיבל את האישור שחן לא כל כך חזקה בחוץ שהועמדה להדחה ולא ליהי ושקיבל את האוקיי מאבא שלו וחבר שלו דניאל ללכת על קרן פלוס חיזוקים אינסופיים מההפקה שהכניסה אותו בשביל קרן פלוס התעלקות מהדקה הראשונה של קרן עליו מהכניסה שלו לוילה עושים את שלהם גב רוצה חצי מיליון שקל וכרגע רק קרן יכולה לעזור לו אבל שלא תטעי לרגע הבחור לא נמשך אליה בשיט הוא שומר כאסטרטגיה את הנשיקות לקראת סוף התכנית

sendibar0

New member
מה לעזעזאל יש לחן להציע?

מלבד מה שהיא מאמינה שיש לה להציע? היא בורה, היא עילגת, היא מדברת לרוב בקלישאות, אין לה נושא אחר בשיחות שלה מלבד "אני אמרתי לו" "הוא אמר לי" לא שמעתי אותה מפתחת שיחה על שום נושא אחר. מה מעניין אותה בחיים? איזה ספר טוב היא קראה לאחרונה? איזה סרט היא אהבה לראות לאחרונה? (אני לא מבקשת שיחות עומק. אבל משהו?? ) גב הוא בחור רוחני. אני לא אומרת בזה שהוא הוא מתנזר מחומריות, אני רק אומרת שהוא מתעניין גם בדברים עמוקים יותר. על מה לעזעזאל הוא ישוחח עם חן, נגיד, אם יצאו לארוחת ערב במסעדה? בעעעעעע

למעלה