שרשור בוקר
יום חמישי 8/9/11

sendibar0

New member
אולי

אני מסגימה שהיא לא מכוערת, אבל התייחסתי למשפט של שמעון שניצל ש" גב הכי נמשך לחן" למה יש להמשך, אני שואלת

poseidon111

Active member
מנקודת מבטו, כל מה שאמרת לגביה,אינו רלבנטי.

השיקול שלו הוא תועלתני לחלוטין.הוא נמשך אליה, אין מה לעשות.קרן לא עושה לו את זה (ואני איתו בעניין זה).הוא חשב שיוכל להנות משתי העולמות,גם להיות עם מישהי מושכת וגם לזכות בפרס.לאחר מכן הוא הבין או שאמרו לו שחן היא לא הפרטנר לזכייה,והעדיף את זו עם הסיכויים היותר טובים.אחרי התכנית,אלוהים גדול. אבל לומר שגב הוא רוחני זו טעות. היכן הוא הוכיח שהוא כזה?הוא שטחי לחלוטין בעיני.

sendibar0

New member
:)

שמעתי כמה שיחות שלו בהישרדות והוא גם ידע לצטט בע"פ שירה ארץ ישראלית. כמה אנשים אתה מכיר שיודעים? (אני לא מתכוונת לפיזמונים כמובן. שירה. ) אולי חן "עשתה לו את זה" ממבט ראשון, אבל כשלמד להכיר אותה, איך אפשר להמשך לגוש טימטום? אין לה ולו דבר מחורבן אחד אינטליגנטי להגיד.

poseidon111

Active member
תראי, את כותבת מנקודת מבט נשית

לגבי עניין המשיכה.זה ישמע לא טוב,אבל זוג ציצים לתפארת ,מושך יותר מציטוט של אלתרמן.אני מדבר על משיכה בלבד.לא על תכניות ארוכות טווח. לגבי גב, נישאר חלוקים.

poseidon111

Active member
סנדי,זו היתה רק דוגמא שמשיכה מבוססת על

הפיזיות של האדם, ולא על רוחניותו. בעיניו היא יפה.על זה מבוססת המשיכה. ובנימה אישית-ציצים מסיליקון

sendibar0

New member
אהה הבנתי :)

בכל אופן, ואני לא אוהדת של קרן!!!!, אני חושבת שקרן פצצה. השינים שלה דורשות שיקום מיידי, אבל מעבר לזה, לדעתי היא גורמת ליותר מראש אחד להסתובב ולהביט בה שוב ברחוב. כאישה, לדעתי יש לקרן נוכחות בסה"כ. (סיליקון או לא) בעוד שחן איך לומר, יפה באופן די פשוט (בלי לזלזל ביופי בכלל!). אבל כמובן, מנקודת מבט של גבר, יתכן ואתה רואה את הדברים באופן ריאלי הרבה יותר ממני :)

poseidon111

Active member
סנדי,בעיני אין בקרן שום דבר סקסי.יתרה

מזו, אני לא מוצא אותה מספיק נשית. לעומת זאת חן היא עור ועצמות.פנים נאות.

sendibar0

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif ניגזר עלינו לחשוב אחרת../images/Emo127.gif

מה סקסי בה? רק מלראות אותה אוכלת

מלקקת את האצבעות, מנקה את השיניים עם האצבע, דוחפת ת'כפית חזרה לקופסא.. אוכלת ממנה שוב.. לא "עומד" לי

sendibar0

New member
סוזי ../images/Emo6.gif

אני מדברת באופן אובייקטיבי. דמייני אותה עוברת ברחוב. גוף - הלוואי עלי שיער - כזה שיהיה לי בגילגול הבא! היא נראית מצויין כשהיא לא מחייכת, לא מדברת ולא אוכלת
די, תפרגני לי קצת. אני נחנקת מצחוק לבד על מה שכתבתי

אם היא לא מחייכת

או מחייכת טיפה.. שיער שופע , לבושה טובה , יש לה אכן גוף טוב.. אני אסכים איתך שהיא נראית טוב. גם עכשיו היא נראית טוב, היא פשוט לא סקסית. שום דבר בה לא נוטף סקסיות, גם כשהיא לא מדברת.

sendibar0

New member
סקסית לא אמרתי כמדומני

אמרתי פצצה, ואמרתי שיש לה נוכחות. פוסידון אשם במונח הסקסיות

מה יש לגב בדיוק להציע?

הוא אגואיסט אגו מנייאק גדול חסר השכלה חסר רשיון נהיגה וחסר אינטילגנציה רגשית מינימלית וכבוד לזולת מתי ראית אותו פעם אחרונה שוטף משהו בוילה? הציניות שלו חוצה את גבולות הטעם הטוב פעמים רבות מידי כל מה שכתבת על חן לא נכון בכלל היא לא עילגת לא בורה ולא מדברת קלישאות היא מדברת תכלס ולעניין היא לא מתפשרת על מה שמגיע לה בחיים ולא בתכנית ראלטי גם היא חריפה פלפלית אמיתית ומייצגת טוב מאוד את הנשים הישראליות לטוב ולרע יש לה נטייה לחפור אבל לאיזו אישה לא? היא וגב חוץ ממשיכה מינית אין בינהם ולא יהיה בינהם כלום אבל זה כבר דבר אחד יותר מקרן כי גם משיכה מינית אמיתית מגב אין לה

דידי 9

New member
ירד לו הכל-אחרי אמא של חן.הוא ראה מה חן עומדת

להיות. כמו אמא שלה.אז הכל ירד לו ממנה.

למעלה