שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

דידי 9

New member
סליחה אני ראשונה!ואם לא-זה נגמר עוד לפני שהתח

שהתחיל :) אחרי כל האחרות ייראו לך אפורות חחח

דידי 9

New member
חחח עכשיו זה יציק לך בכל הדייטים האחרים.תחכה

לסוף! לי:) שיהיה, מגיע לך!

לונדרון

New member
איסטרן, משחק ערי בירה הבוקר היה ../images/Emo31.gif

ומאוד קצר בין גב לענבר. אם ענבר רוצה להרשים את הרווק החדש (וגם את הישן ברמה חברית), מדוע היא לא מתמקדת בנושאים וסוגיות שהיא חזקה בהם, במקום לצאת פעם נוספת מפודחת.

easternstar

New member
ענבר בטוחה שהיא אינטליגנטית ../images/Emo13.gif

היא בטוחה שהיא מסוגלת לנווט את כולם כמו שניווטה את הברית שלה וגב משתף פעולה ובוחן אותה מול הקהל. הוא היה יכול להתחמק כמו שעשה תמיד ש"אין לו כוח". אני חושד שהוא החליט לפדח אותה "בקטנה". בוקר טוב, לונדי.

לונדרון

New member
טוב, נצא מנקודת הנחה

שעודף המידע בימינו והנגישות אליו, אינם מאפשרים לכל אדם (באשר הוא), לדעת ה-כ-ל או לזכור ה-כ-ל. במידה רבה אנחנו זוכרים מה שמעניין אותנו, הותיר בנו חותם, טרי ועדכני, ומה שאנחנו עוסקים בו. לענבר צריך להיות ארסנאל מידע, שהוא אופטימלי לשיח עם בני המין השני - ספורט. למה היא לא משתמשת בזה? בוקר מצויין גם לך ידידי
אגב, אתה יודע את מי כינו בתואר "
המזרח"?

easternstar

New member
ענבר היא "העוזרת האישית" של האיש החזק בערוץ

לא בטוח שיש לה ידע נרחב בקבוצות מחו"ל או אפילו מבנה הליגה בישראל. ענבר בטוחה שהיא מרשימה וראינו שיש לה את כל הכישורים המצופים מעוזרת אישית שמתברגת במוקד הכוח וגם הבטחון העצמי לעשות מהלכים (למרות ההתבכיינויות שלה). "כוכב המזרח" שאני מכיר היא אום כולתום. (לא מאוהבות ישראל הידועות
) התכוונת אליה? שיהיה בוקר ממש מצויין.

לונדרון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה וגם,

בלי להיכנס לעמדותיה האידיאולוגיות של אום כולת'ום, היא הייתה אייקון תרבותי מרתק באזורנו. לא שמתי לב וכבר עוד מעט צהריים...יום מעולה לך!!

לונדרון

New member
אופס...התפקשש לי חלק מהתשובה

אני לא יכולה להתייחס למעמדה המקצועי, לקשריה המקצועיים או האישיים של ענבר, משום שאינני בקיאה בהם

easternstar

New member
היא סיפרה על הכל בעצמה בשידור חי

הוא סיפרה שהיא העוזרת האישית של הבוס הגדול. כולנו יודעים שלא קל להחזיק במשרה כזאת ויש כישורים לתפקיד. חלק מהכישורים כוללים בטחון עצמי ויכולת לשמור על מעמדה. ראינו את הכישורים האלה בפעולה. ענבר התחילה ממקום נמוך מאוד וטיפסה למעלה במהירות (חודש וחצי).

קשקשה9

New member
בוקר טוב לכוכב שלנו../images/Emo140.gif

מי זה הבוס הגדול וסליחה על הבורות

easternstar

New member
../images/Emo79.gifבוקר טוב, קשקשה../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

בוקר אור
האמת שאין לי מושג מה מבנה ערוץ הספורט. אני יודע רק מה שענבר סיפרה פעמיים בשידור חי. היא אמרה שהיא "העוזרת האישית" של הבוס הגדול ו"הוא מדהים, מדהים, מדהים.." ואז המצלמה עברה..

למעלה