איסטרן, משחק ערי בירה הבוקר היה ../images/Emo31.gif
ומאוד קצר בין גב לענבר. אם ענבר רוצה להרשים את הרווק החדש (וגם את הישן ברמה חברית), מדוע היא לא מתמקדת בנושאים וסוגיות שהיא חזקה בהם, במקום לצאת פעם נוספת מפודחת.
היא בטוחה שהיא מסוגלת לנווט את כולם כמו שניווטה את הברית שלה וגב משתף פעולה ובוחן אותה מול הקהל. הוא היה יכול להתחמק כמו שעשה תמיד ש"אין לו כוח". אני חושד שהוא החליט לפדח אותה "בקטנה". בוקר טוב, לונדי.
שעודף המידע בימינו והנגישות אליו, אינם מאפשרים לכל אדם (באשר הוא), לדעת ה-כ-ל או לזכור ה-כ-ל. במידה רבה אנחנו זוכרים מה שמעניין אותנו, הותיר בנו חותם, טרי ועדכני, ומה שאנחנו עוסקים בו. לענבר צריך להיות ארסנאל מידע, שהוא אופטימלי לשיח עם בני המין השני - ספורט. למה היא לא משתמשת בזה? בוקר מצויין גם לך ידידי
לא בטוח שיש לה ידע נרחב בקבוצות מחו"ל או אפילו מבנה הליגה בישראל. ענבר בטוחה שהיא מרשימה וראינו שיש לה את כל הכישורים המצופים מעוזרת אישית שמתברגת במוקד הכוח וגם הבטחון העצמי לעשות מהלכים (למרות ההתבכיינויות שלה). "כוכב המזרח" שאני מכיר היא אום כולתום. (לא מאוהבות ישראל הידועות
הוא סיפרה שהיא העוזרת האישית של הבוס הגדול. כולנו יודעים שלא קל להחזיק במשרה כזאת ויש כישורים לתפקיד. חלק מהכישורים כוללים בטחון עצמי ויכולת לשמור על מעמדה. ראינו את הכישורים האלה בפעולה. ענבר התחילה ממקום נמוך מאוד וטיפסה למעלה במהירות (חודש וחצי).
האמת שאין לי מושג מה מבנה ערוץ הספורט. אני יודע רק מה שענבר סיפרה פעמיים בשידור חי. היא אמרה שהיא "העוזרת האישית" של הבוס הגדול ו"הוא מדהים, מדהים, מדהים.." ואז המצלמה עברה..