שרשור עדכונים בוקר 18/8/2011

רגע רק רגע

Active member
ובכן...

גב וענבר ניהלו שיחה <אם אפשר לקרוא לזה כך> בנוכחות קרן וליהי. הם דיברו על כך שגב היה "הכומר" בוידויים. ענבר שאלה במבוכה אם הוא הופתע מהצבעתה והוסיפה אם קיבל את הסברה <בעיקר, חיפשה אישור שלו>. התשובה של גב הייתה חותכת ולא ניתנת לפרשנות. ענבר החליפה צבעים באותו רגע. קשה לי להאמין שגב יהיה מעוניין בה, אלא אם קיבל הוראה מפורשת מצד ההפקה.

easternstar

New member
אני מסכים לגבי הרגש שלו אבל אם בהצבעות

ענבר תבחר שוב ושוב יש מצב שאם ירמזו לו בהפקה (קרי איריס:"מה דעתך על ענבר?" )כמו שהיא דחפה את בן וליהי כשרצו לגמור. נקווה שלא.
כל אחת ורק לא ענבר הבוגדנית והסכסכנית.

רגע רק רגע

Active member
ירמזו? אתה עדין ../images/Emo8.gif

אני הייתי הולך על -הוראה מפורשת! כמוך, גם אני מקבל תחושה שההפקה משתמשת באיריס להרצת פייבוריטית. כלומר, גם איריס מקבלת הוראות מפורשות.

easternstar

New member
../images/Emo45.gifגם אני קיבלתי רושם שאיריס מקבלת הוראות

כל פעם שאיתן היה צריך לדבר עם ההפקה הבנים אמרו:"הלכת לאיריס? מה היא אמרה?"

רינתי77

Active member
לדעתי הוא יודע הכל ומעניין אותו

לראות מה האנשים שם אומרים על מה שקורה בבית כשהם חושבים שהוא לא מעודכן(כי זה מה שהוא אומר להם...). ברור שהוא בא כדי לנצח ודווקא בגלל זה אני לא חושבת שילך על ענבר. הוא מודע לכך שהיא לא תגיע רחוק כי בעיני הקהל קרנה ירדה.

easternstar

New member
לפי אגוז היא תמיד מקום שני../images/Emo4.gif

לא מובן לי איך. היא בפער קטן מאוד מאורטל. השבוע תהיה ההדחה שתראה מי בחירות הקהל. אם ענבר תועמד להדחה היא תהיה גמורה מבחינתו.

דידי 9

New member
רינתי כי הספר הזה מורכב.ואולי נמאס לו לדבר על

הגמילה שלו. זה ספר שנכתב בידי נגמלים, משפטים וקטעים קצרים שלהם. זה לא ספר שהוא של סופר 1 או ככה.

רינתי77

Active member
היי דידי! אני יודעת מהו הספר ויודעת מה הוא

מכיל. זה בדיוק העניין. שהוא לא מצליח במשפט או שניים לתת הסבר קצר על מה מדובר. יכול להיות שנמאס לו לדבר על זה, אבל זה הוא שמעלה את הנושא בדרך כלל, אז מה הקטע..?

דידי 9

New member
כן את צודקת. לדעתי הוא גם צריך לשדר את המסר ה

הזה בלי הפסקה. זה מסר חשוב לאנשים שנמצאים בתוך הבוץ הזה

easternstar

New member
הוא אמר לבנים שהוא מדבר על "הסיפור שלו"

רק עם מי שמצליח לגעת בו רגשית ופה כולם יודעים וכולן שואלות והוא שונא את זה. לדעתי זה רק מוכיח שכרגע מבחינה רגשית אם גב יבחר בענבר כבת זוג זה נטו אסטרטגיה והוא לא מעריך אותה בגלל הבגידה באיילת.

דידי 9

New member
סטאר איזה מהירות ענית! אוף המחשב שלי איטי מאו

מאוד הבוקר חחח וגם אתמול

למעלה